Ben de buna çok benzer bi koltuk var sallanan ikeadan almıştık kullanıp görücem faydalı mı diyeKızlar, bir konuda fikrinizi isteyeceğim.beşiğimizin yanına emzirmek için koltuk/sandalye tarzı bir şey alacağım fakat sizce normal mi alayım yoksa bu ileri geri sallanan sandalye koltuklardan mı? Hangisi rahat olur ki?
Ohh maşallah kıpır kıpır bebişin olucak deseneBen hareket halindeyken de hissediyorum sorun ben de miözelikle mutfakta iş yaparken hafif göbeğim tezgaha değiyor hemen vuruyor canım acıyor geri çekiyorum tezgahtan göbeği oğlumda da öyleydi,dün zaten karnımda dans ediyordu çektim videoya attım herkese mandalina yedim başladı benim ki kıpır kıpır oynamaya mandalina kırmızı çizgimiz de
Merhaba bende Konya'dayım tayin sebebi ile 21. Hafta itibari ile burdayım. Medova hastanesi Fatih Yılmaz'a başladım daha 1 kere gittim memnunum. ayrıntılı ultrason içinde Büyükşehri özel hastanesi Müslüm Sarıkaya'ya gittim. Ondanda memnun kaldım. Doktorlar sitesinden doktor yorumları okuman faydalı okur iyi kötü olarak.Merhaba ben de konyada doktor arıyorum. Hikmet beye başka konularda başvurmuştum iyi gibiydi ama doğumda nasıl acaba? Hangi doktorlar iyi biraz fikir verebilir misiniz hiçbir fikrim yok şu an. Medicana hastane olarak iyi mi doğum için
Cok tesekkur ederim tatlım benim.Ya hem hamilelik hem bunlar olunca daha çok üzüldüm.Zaten hormonlar tavan yapmış durumda.Geçecek inşallah bu günlerde.Onlari degistiremiyorum napsam.Kuzum sen zaten anne ve kardeşle aşırı hassas dönem geçiriyosu düşüncesizliklerinde boğulsunlar kendi annenden beklediğin düşüncenin yarısını kvden görünce bile mutlu olmuş hem de daha üzülmüşsündür kendi annemden göremiyorum diye. Boşvermeye çalış bugünlerinde yanında olmayanı iyi gününde ne yapasın canın kanın tabi böyle üzülmelerin çok daha normal hele ki hormonlarımız kudurmuşken daha da hassaslaşıypruz ne zaman dertleşmek istersen biz burdayızz
Canım benimyazdıklarım yanlış anlaşılmasın tekmelemediği gelişmediği anlamına gelmez zaten huyu suyu daha sakin bi bebektir veya senin ilk gebeliğin kasların çok kuvvetlidir az hissediyorsundur. Yani aslında bebişlerin her hareketini hissetmiyoruz. Bi kımıldama hissedersin sonra o yer değiştirir ve hareket etse bile sen anlamazsın. Ayaktayken ben de hissetmiyorum ne zaman sakinliyorum o zaman ben burdayım diyor İlk gebeliğimde bu haftalarda şimdiki hissettiğim gibi net değildi hareketler. O da dediğim gibi karın içi kaslardan kaynaklanıyormuş ilk defa bu kadar büyüyor rahmin ve karnın 30 haftaya kadar günde 1-2 hareket bile normal. Aslında benim yukarıda yazdığım hani boynuna kordon mu dolandı da hareket ediyor diyo ya kızlar ona açıklık getirmek içindi yoksa tabi ki her bebiş farklı biz hissetmesek de onlar hep kıpır kıpır
Yoğunluktan dolayı bebeği hissedememen normal canım. Bende işteyken çok fazla hissedemiyorum ama akşamları hissedebiliyorum. Hatta 1 2 gün hiç hissetmemiştim bebeği korka korka doktora gittim bebek ultrasonda çok hareketliydi ama ben o an bile hissetmemiştim. Doktor yorgunluktan hissetmemen normal demişti
Bundan benim var ama pek memnun kalmadım. Emzirmek icin pek kullanamadım arkaya doğru cok yaslaniliyor. Kalkıp oturmak zor oluyordu.Kızlar, bir konuda fikrinizi isteyeceğim.beşiğimizin yanına emzirmek için koltuk/sandalye tarzı bir şey alacağım fakat sizce normal mi alayım yoksa bu ileri geri sallanan sandalye koltuklardan mı? Hangisi rahat olur ki?
Okudum ama orda hep olumlu yazmışlar kötü yorum görmedim desem yeridir. Birkaç doktora baktım hepsine değil. Doğum için kime gideceğinize karar verdiniz mi? Medovada doğum paketi var mı acaba büyükşehire sormuştum yok demişlerdi. Büyükşehirde epidural varmış diğerlerinde de var mı biliyor musunuzMerhaba bende Konya'dayım tayin sebebi ile 21. Hafta itibari ile burdayım. Medova hastanesi Fatih Yılmaz'a başladım daha 1 kere gittim memnunum. ayrıntılı ultrason içinde Büyükşehri özel hastanesi Müslüm Sarıkaya'ya gittim. Ondanda memnun kaldım. Doktorlar sitesinden doktor yorumları okuman faydalı okur iyi kötü olarak.
Ya o kalkma işini bende düşündüm ama sallanan olunca da bebiş daha iyi uyur sankiBen de buna çok benzer bi koltuk var sallanan ikeadan almıştık kullanıp görücem faydalı mı diyeama bebek kucakta kalkarken biraz zor olabilir diye de düşünüyorum
Gidip deneyemiyoruz maalesef ki yaşadığım yerde alışveriş merkezleri hep kapandı..Bundan benim var ama pek memnun kalmadım. Emzirmek icin pek kullanamadım arkaya doğru cok yaslaniliyor. Kalkıp oturmak zor oluyordu.
Ama bu benim deneyimim. İsterseniz gidin bakın deneyiniz.
Buhar makinesi mi küscem neden söylemiyorsunlink at
Ben de xiomi sipariş verdim bakalım ne olacak :)
Ona da baktım da fiyatı tuzlu geldi biraz. Bunu çok yakın bir arkadaşım kullanıyor aşırı memnun. Bakalım beğenmezsem iade ederim.Ben de xiomi sipariş verdim bakalım ne olacak :)
Aslında anne kv diye bir ayrım yok bazı insanların mizacı öyle benim annemde derdi anneannem çok bi yardım etmemiş ona bi komşu varmış o çok yardım etmiş diye. Tırnağın varsa kendi başını kaşı der annem hep belki bu yüzdendirGünaydın kızlar..
Hareket halindeyken hissetmiyoruz bizde bebisleri.Bi de cidden ben gerginken hareketleri de azalıyor.Ama ben huzurluysam sürekli hareket halinde.
Şu sıralar biseyler hazır değil yada yetismicek kaygısı beni mahvediyor.Uyuyamiyorum bile.Bi de kv.deden beklerken annem hiç yok yanımda.Hic heveslenmiyor bile.Kv ilk oyuncagini bile almis kizimin.Ki hastane cikisi,anne yani yatak zibinlar,kiyafet.Hic beklemiyodum ondan.Beklenti icinde degilim asla ama.Dusunmesi benj cok mutlu etti.Temizligi bile ağır şeyleri eşim yardım ediyor.Kalan şeyleri sanki hamile değilmiş gibi ben yapıyorum hala.Annem ne zaman arasam ya kız kardeşimde yada kizkardeşim orda.Hamile oldugumdan beri 2kez evime geldi annem.O da 2saat oturdu gitti.
Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın canlarim.Galiba biraz fazla hassasım bugün.Gunlerdir bu konu yüzünden fazla üzüldüm.
Bende iş yaparken hissediyorum öyle sert değil ama tekmeleri var zaten daha sert bi tekmesi dışa doğru olmadı sıpanın hep derdi organlarımlaBen hareket halindeyken de hissediyorum sorun ben de miözelikle mutfakta iş yaparken hafif göbeğim tezgaha değiyor hemen vuruyor canım acıyor geri çekiyorum tezgahtan göbeği oğlumda da öyleydi,dün zaten karnımda dans ediyordu çektim videoya attım herkese mandalina yedim başladı benim ki kıpır kıpır oynamaya mandalina kırmızı çizgimiz de
Ya bende bunlara bakıyorum eşim berjer var onu kullan diyo ama berjeri beşiğin yanına koyamam çok kaba durur kocaman şey bakalım bu inatlaşmayı kim kazanacakKızlar, bir konuda fikrinizi isteyeceğim.beşiğimizin yanına emzirmek için koltuk/sandalye tarzı bir şey alacağım fakat sizce normal mi alayım yoksa bu ileri geri sallanan sandalye koltuklardan mı? Hangisi rahat olur ki?
Iki gun once bile insana cok uzun geliyorÜşütmüş olabilirmişim canım onlar bi sorun görmedi.Bi iki saplandı eşim kalk gidelim illa deyince kalkıştık şükür pazartesiyi bekliyordum böyle öğretmenmek nasip oldu
Canim benim annenin yaptigina cok uzuldum. Sen cagirsan gelmez mi ? Anne gel kahvalti yapalim filan diye. Hep kardesinle gorustukce daha cok araya sogukluk girer. Anneler cocuklarindan etkileniyor .Günaydın kızlar..
Hareket halindeyken hissetmiyoruz bizde bebisleri.Bi de cidden ben gerginken hareketleri de azalıyor.Ama ben huzurluysam sürekli hareket halinde.
Şu sıralar biseyler hazır değil yada yetismicek kaygısı beni mahvediyor.Uyuyamiyorum bile.Bi de kv.deden beklerken annem hiç yok yanımda.Hic heveslenmiyor bile.Kv ilk oyuncagini bile almis kizimin.Ki hastane cikisi,anne yani yatak zibinlar,kiyafet.Hic beklemiyodum ondan.Beklenti icinde degilim asla ama.Dusunmesi benj cok mutlu etti.Temizligi bile ağır şeyleri eşim yardım ediyor.Kalan şeyleri sanki hamile değilmiş gibi ben yapıyorum hala.Annem ne zaman arasam ya kız kardeşimde yada kizkardeşim orda.Hamile oldugumdan beri 2kez evime geldi annem.O da 2saat oturdu gitti.
Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın canlarim.Galiba biraz fazla hassasım bugün.Gunlerdir bu konu yüzünden fazla üzüldüm.
ahh ben çekiyorum fotoğraf. profesyonel makinam var ama kendime çarem yokCan Aziz öğrencim vardı.
Çok iyi bana 1,500 fiyat verdi bir tane aldıgım sadece hastane için. Benimki yüksek verdi belki de, hastaneninkine sorayım ben de. Sanki herkes hastaneden uygun fiyat almış. Elinde profesyonel makina olan herkes güzel çeker, çok da para vermeye gerek yok.
Çok güzel söylemiş.Ya ben de sorun var galiba.Kızkardeşim geçe uyumadım diye bile annemi çağırır çocuğuna bakması için bende düşük riski vardı en başta bi de bulantidan ölüyodum buna rağmen bi de evde küçük çocuk var kaç aydır kendim halediyorum herşeyi.Aslında böylesi daha iyi sanki.Aslında anne kv diye bir ayrım yok bazı insanların mizacı öyle benim annemde derdi anneannem çok bi yardım etmemiş ona bi komşu varmış o çok yardım etmiş diye. Tırnağın varsa kendi başını kaşı der annem hep belki bu yüzdendir
Bende iş yaparken hissediyorum öyle sert değil ama tekmeleri var zaten daha sert bi tekmesi dışa doğru olmadı sıpanın hep derdi organlarımla
Ya bende bunlara bakıyorum eşim berjer var onu kullan diyo ama berjeri beşiğin yanına koyamam çok kaba durur kocaman şey bakalım bu inatlaşmayı kim kazanacakBenim kuzenimde vardı buna benzer ikea dan almıştı çok rahattı otururken ama bebekle nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?