2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de buna çok benzer bi koltuk var sallanan ikeadan almıştık kullanıp görücem faydalı mı diye ama bebek kucakta kalkarken biraz zor olabilir diye de düşünüyorum

Ohh maşallah kıpır kıpır bebişin olucak desene anne neyi severse bebek de sever derler ya ne güzel o da bol bol mandalina yer

Merhaba bende Konya'dayım tayin sebebi ile 21. Hafta itibari ile burdayım. Medova hastanesi Fatih Yılmaz'a başladım daha 1 kere gittim memnunum. ayrıntılı ultrason içinde Büyükşehri özel hastanesi Müslüm Sarıkaya'ya gittim. Ondanda memnun kaldım. Doktorlar sitesinden doktor yorumları okuman faydalı okur iyi kötü olarak.

Cok tesekkur ederim tatlım benim.Ya hem hamilelik hem bunlar olunca daha çok üzüldüm.Zaten hormonlar tavan yapmış durumda.Geçecek inşallah bu günlerde.Onlari degistiremiyorum napsam.

Cok tesekkurler kızlar, rahatlattınız beni

Bundan benim var ama pek memnun kalmadım. Emzirmek icin pek kullanamadım arkaya doğru cok yaslaniliyor. Kalkıp oturmak zor oluyordu.
Ama bu benim deneyimim. İsterseniz gidin bakın deneyiniz.

Okudum ama orda hep olumlu yazmışlar kötü yorum görmedim desem yeridir. Birkaç doktora baktım hepsine değil. Doğum için kime gideceğinize karar verdiniz mi? Medovada doğum paketi var mı acaba büyükşehire sormuştum yok demişlerdi. Büyükşehirde epidural varmış diğerlerinde de var mı biliyor musunuz

Ben de buna çok benzer bi koltuk var sallanan ikeadan almıştık kullanıp görücem faydalı mı diye ama bebek kucakta kalkarken biraz zor olabilir diye de düşünüyorum
Ya o kalkma işini bende düşündüm ama sallanan olunca da bebiş daha iyi uyur sanki bir de rahat geliyor gözüme

Bundan benim var ama pek memnun kalmadım. Emzirmek icin pek kullanamadım arkaya doğru cok yaslaniliyor. Kalkıp oturmak zor oluyordu.
Ama bu benim deneyimim. İsterseniz gidin bakın deneyiniz.
Gidip deneyemiyoruz maalesef ki yaşadığım yerde alışveriş merkezleri hep kapandı.. teşekkür ederim biraz düşüneceğim

Aslında anne kv diye bir ayrım yok bazı insanların mizacı öyle benim annemde derdi anneannem çok bi yardım etmemiş ona bi komşu varmış o çok yardım etmiş diye. Tırnağın varsa kendi başını kaşı der annem hep belki bu yüzdendir
Bende iş yaparken hissediyorum öyle sert değil ama tekmeleri var zaten daha sert bi tekmesi dışa doğru olmadı sıpanın hep derdi organlarımla
Ya bende bunlara bakıyorum eşim berjer var onu kullan diyo ama berjeri beşiğin yanına koyamam çok kaba durur kocaman şey bakalım bu inatlaşmayı kim kazanacak Benim kuzenimde vardı buna benzer ikea dan almıştı çok rahattı otururken ama bebekle nasıl olur bilmiyorum

Üşütmüş olabilirmişim canım onlar bi sorun görmedi.Bi iki saplandı eşim kalk gidelim illa deyince kalkıştık şükür pazartesiyi bekliyordum böyle öğretmenmek nasip oldu
Iki gun once bile insana cok uzun geliyor birsey olmamasina sevindim. Zaten burda ölmedikce bir sorun olmuyor

Canim benim annenin yaptigina cok uzuldum. Sen cagirsan gelmez mi ? Anne gel kahvalti yapalim filan diye. Hep kardesinle gorustukce daha cok araya sogukluk girer. Anneler cocuklarindan etkileniyor .
Ama kayinvalidenin yaptiklarina ben bile mutlu oldum. Allah razi olsun. Seni seviyor demekki . Cidden bana alinmis gibi mutlu oldum. Sende guzelliklere bak. Annenide cok bos birakma benim dusuncem tabi.

ahh ben çekiyorum fotoğraf. profesyonel makinam var ama kendime çarem yok

Çok güzel söylemiş.Ya ben de sorun var galiba.Kızkardeşim geçe uyumadım diye bile annemi çağırır çocuğuna bakması için bende düşük riski vardı en başta bi de bulantidan ölüyodum buna rağmen bi de evde küçük çocuk var kaç aydır kendim halediyorum herşeyi.Aslında böylesi daha iyi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…