2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben kıyamadım ki hiç.Biraz tansiyon sorunu vardı.Bi gün isi olsa obur gün bari dinlensin diyorum hopp bi bakıyorum kardeşimde yada kardeşim orda.Dun anneme gittim gerçekten çok agrım vardi.Hem hastaneye yakin dedim bi baktım kardeşimde gelmiş.Annemle bi markete indik öyle bi panik yaptiki annem.Esime gore annem kardesimden korkuyormus.Haftada 3-4kez görüşürler ben haftada 1kez bile zor görüyorum ki aynı sehirdeyiz.Bazen 2hafta sürüyor bu.
Su sıralar fazla neden diye düşünür oldum sanki.Dun de çok garipti.Abartili konuşmalar,ve yalanlar.Kendimi fazlalık gibi hissettim.Belki de buna üzüldüm.

Eşin destek oluyor mu ? Anne kv değilde bence eş desteği daha önemli sonuçta hepsi kendi evine gidecek eşinle kalacaksın gene

Canim inan dogum paketi yada dogumla ilgili hicbbirsey sormadim hastaneye. Ben evime daha yakin diye medova’yi tercih ettim. Doktorumda dogumu istedigin gibi yapariz dedi zaten. Ben normal dogum dusunmuyorum hem yaş hemde daha once bir ameliyat gecirdim kadin hastaliklari o yuzden. Fiyatta sormadim acikcasi bir sonraki gittigimde sorarim. Hatta gebe okulu programi varmis onuda sorucam

Kizlar size bisi sorcam. Arada bel ve kasik agrilariniz oluyor mu? Gecici olarak tabi. Bana biraz erken basladi gibi geldi de. Sormak istedim. Yuruyuse cok sik cikamiyorum ne yazik ki. Ondan mi acaba diyorum.
Ben magnezyum alıyorum ve yürüyüş yapıyorum evde yatınca hepten hasta oluyorum
Canim benim araba 7 kg miş puset çıkınca baston oluyor mus

Detayli ultrasonum vardi bugün. Yolunda çok şükür hersey. 30 cm olmus 638 gr. Ölçümlere gore 24+1 çıktı haftasi bir kac gun ileride... Miyom ve yasindan dolayi normal doğum olmaz onun dışında hicbir sıkıntı yok dedi.. Elleri yuzundeydi hep bir bunu yakalayabildi hoca saolsun. Nasil olacak nasil sonuc cikacak diye stresliydim baya hic bi testi yaptırmamistim çünkü bugün epey bi rahatladim. Çok şükür

Eklentiler

• IMG_20211113_170831.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 91
Kardesin cok sık görüstugu icin anneni daha cok etkiliyor bence, annelere sorsan etkilenmiyorlar ama annem bana cok duskun oldugu halde bazen degistigini dusunuyorum. Kendi annemiz bile olsa bizi uzebiliyorlar , daha fazla yaraliyorlar . Anne iste affediyorsun , gormezden geliyorsun. Ben gurbette oldugum halde bir kere anneme cok kizmistim 3 gun telefonuna bakmadim. Oluyor boyle seyler . Sen cok dusunup bebegide kendinide strese sokma. Kardesin biraz fena gibi geldi bana Allah yardimcin olsun

Ahahhaha demekki anne karnındaki durumla aynı olmuyorlar:) benim kız beşikte çat çut ayak kol vuruyor ama kendi odasını istemiyor illa aynı odada yaticak bizle :/

Kızlar ayrıntılı ultrason vardı bugün herşey yolunda 483 gr olmuş bir hafta önde dedi..
Hep elini yüzüne koydu..
Mutluluk derken gezmeye gittim yürüyüşu yine abarttım biraz hafta sonu gezisi oldu
Bu seferde bunlar bitti kitaplık trendyol dan geldi.. kirli sepeti tarzı ağzı açık bezden bir sepet aldım

Birde lohusa tacı aldim

Sizin yerinize başkası olsa eyvah bebek hareket etmiyor der ve sürekli psikolojik sorun yaşar örnek vermeniz iyi olmuş

Çok güzel maşallah
Benimde yaş ileri ama normal olmaz demedi hiç rahim uzunluğu iyi plesenta yeri iyi bebegin suyu iyi dedi

Bende annemi görmek isterim.Ama fırsat vermiyorki.Malesef öyle.Ve annem onun korkusundan bana gelmiyor.Hatta ben oraya gidince bile bi bahane buluyor.Hastaydi falan diye.
Bilmiyorum artık diyecek bisey de bulamıyorum.

Bende annemi görmek isterim.Ama fırsat vermiyorki.Malesef öyle.Ve annem onun korkusundan bana gelmiyor.Hatta ben oraya gidince bile bi bahane buluyor.Hastaydi falan diye.
Bilmiyorum artık diyecek bisey de bulamıyorum.
Bosveer hiç sıkma canını. Keyfine bak. Allah razı olsun kv anneni aratmıyor senin. Hatta ondan daha ilgili.

Çok güzel maşallah
Benimde yaş ileri ama normal olmaz demedi hiç rahim uzunluğu iyi plesenta yeri iyi bebegin suyu iyi dedi
Yaşın doğuma etkisi ozellikle kas esnekliği ile alakali sanırım. Hareketli esnek olan biri icin daha kolay olacaktır... Benim asıl sıkıntım miyom. Hamileligin basinda 4cm idi suan 7cm. Bebis ile yanyanalar cok şükür ki bebegin eşi miyomun yaninda degil dedi perintolog, kendi doktorumda sık sık bunu söylüyor. Aksi halde erken doğum riski eşin plesantadan ayrilma riski olabiliyormuş tamamen kesenin konumuna göre risk durumu. Cok şükür benimkiler komsular yanyana simdilik sıkıntı vermiyor ama rahim agzinda olduğu icin doğuma sıkıntı vereceğini söylüyorlar. Zaten normal doğum istemiyorum Rabbim hakkimizda hayırlı olani nasip etsin.

Amin canım inşallah

Sakinlesmissindir. Gözün aydin :)

Bosveer hiç sıkma canını. Keyfine bak. Allah razı olsun kv anneni aratmıyor senin. Hatta ondan daha ilgili.
Dün galiba çok üzüldüm.Baya doldum birden.Bu hamilelik hassasiyeti zaten apayrı biseymis.Kv kötü bi insan değildir ama sağolsun baya şaşırttı beni Allah razı olsun.

En güzelini yapıyorsunuz. Kimseye muhtaç kalmamak, her şeyi kendinizin yapması en iyisi. Anne bile olsa 2 gün sonra yüzünüze vurabiliyor ben sana bunları yaptım diye. Ne güzel güçlü kadınsınız. En azından ileride annenizin size yaptığını kendi çocuklarınıza siz yapmayacaksınız.

Biraz burkulsa da içim aynada gördüğüm ben çok mutlu ediyor beni ya.Hem çocuk hem hamilelik nerdeyse herşeyimi kendim yapıyorum demek de çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…