2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biraz burkulsa da içim aynada gördüğüm ben çok mutlu ediyor beni ya.Hem çocuk hem hamilelik nerdeyse herşeyimi kendim yapıyorum demek de çok güzelmiş.
Bence kendinizle gurur duyun. çocuklarınıza iyi bir anne olmak için çabalayın ki ileride benim arkamda annem var diyebilsinler gerisi hiç önemli değil.

Sonunda lohusa takımı aldım hem elbise sabahlık hem de alt üst takım kemeraltını altüst ettim güzel bişey buldum. Nettekilerin çoğunun kumaşından hep kötü yorumları vardı işimi şansa bırakmadım ama ekru almış bulundum güya koyu renk alcaktım. Ama bu sete bayıldım hem kumaşı hem de güpürleri muazzam

Eklentiler

• F6FCCB40-6D9C-4CEF-B685-B7A4C1B4A691.webp
    19 KB · Görüntüleme: 94
  • 14A57D4E-2939-4FB6-89AD-1745AA0CF3C3.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 97C8D9F7-5353-4813-8CEF-7E0D725D3098.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 89
Fuat demir,ebru ozcimen iyi diye duydum özelde istiyorsanız.devlette ise Ali acar,Hüseyin görkemli ismini duyuyorum genelde bende araştırmadayım.birde başaran klinik varmış Ahmet ve Mustafa Başaran bu ikiliyi de çok duydum.

Müslüm beyde nasıl geçti ayrintiliniz incelerken anlattimi size?

Hahahah ikea poang değil mi bu bundan 2 tane sipariş verdim birini kendi odama birini de bebişin odasına koyucam inanılmaz rahatlar benim doktorun kliniğinde oturmuştum ilk çok beğenmiştim.

Hahahah ikea poang değil mi bu bundan 2 tane sipariş verdim birini kendi odama birini de bebişin odasına koyucam inanılmaz rahatlar benim doktorun kliniğinde oturmuştum ilk çok beğenmiştim.
Aynen ikeadan ay beğenirsen bana da söyle de alayım kalkıp oturması nasıl oluyor

Güle güle giy, hiç benim rengim değil ama :) kumaşı güzele benziyor.
Sabah 7de marsın mamasını verdikten sonra uykum kaçtı soluğu trendyolda aldım ama ben o uyku sersemiyle gidip cam saklama kabı almışım
Ahhahahah kahkaha attım ya

Güle güle giy, hiç benim rengim değil ama :) kumaşı güzele benziyor.

Ahhahahah kahkaha attım ya
Sağol canım bej yada gri düşünüyordum ama o renkler okadar soluk kaldı ki bu baya hoşuma gitti. Bir iki beyaz gecelik giyen lohusa gördüm okadar hoş duruyor ki ben de buğday tenliyim yakışır dedim

Müslüm beyde nasıl geçti ayrintiliniz incelerken anlattimi size?
Walla cok sakin bir doktordu baya inceledi, notlar aldi sakin sakin yapti biseyler hic konusmadi. Sonra dogru esime isterseniz fotograf cekin dedi. O renkli ultrason icin basligi degistirince
Ozaman biraz konustu cok sukur sorun yok dedi genel acidan memnun kaldim baya fotografini verdi, raporu verdi 420’lira gibi bir para odedim memnun kaldim acikcasi

Burası 2.el sanırım di mi?
Bazı firmalar uygun fiyatken topluca ürünleri alıp toptan satış da yapıyor yani kutulu ürünler de satılıyor dolap ve gardrops gibi uygulamalarda. Yani sıfır ürünler de var. Ben ürünleri sıfır ya da paketli almaya gayret gösteriyorum. Sanırım bebek arabasını da bu şekilde alacağım.
Ayrıca bime bu cuma aktivite halısı falan gelmiş aynısı internette 120 liraydı 59 tl ye aldım. Bakmak isteyenlere istanbul anadolu yakası bimlerine göz atabilirler.

Sağol canım bej yada gri düşünüyordum ama o renkler okadar soluk kaldı ki bu baya hoşuma gitti. Bir iki beyaz gecelik giyen lohusa gördüm okadar hoş duruyor ki ben de buğday tenliyim yakışır dedim
Ben de kumralim da, açık renk istemedim açıkçası. Lacivert ile bordo aldım. Bir de burdan kendim bakıp alicam 7.ayin sonuna doğru. Annemler kafalarına göre aldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…