Bence kendinizle gurur duyun. çocuklarınıza iyi bir anne olmak için çabalayın ki ileride benim arkamda annem var diyebilsinler gerisi hiç önemli değil.
Sonunda lohusa takımı aldım hem elbise sabahlık hem de alt üst takım kemeraltını altüst ettim güzel bişey buldum. Nettekilerin çoğunun kumaşından hep kötü yorumları vardı işimi şansa bırakmadım ama ekru almış bulundum güya koyu renk alcaktım. Ama bu sete bayıldım hem kumaşı hem de güpürleri muazzam
Merhaba ben de konyada doktor arıyorum. Hikmet beye başka konularda başvurmuştum iyi gibiydi ama doğumda nasıl acaba? Hangi doktorlar iyi biraz fikir verebilir misiniz hiçbir fikrim yok şu an. Medicana hastane olarak iyi mi doğum için
Fuat demir,ebru ozcimen iyi diye duydum özelde istiyorsanız.devlette ise Ali acar,Hüseyin görkemli ismini duyuyorum genelde bende araştırmadayım.birde başaran klinik varmış Ahmet ve Mustafa Başaran bu ikiliyi de çok duydum.
Merhaba bende Konya'dayım tayin sebebi ile 21. Hafta itibari ile burdayım. Medova hastanesi Fatih Yılmaz'a başladım daha 1 kere gittim memnunum. ayrıntılı ultrason içinde Büyükşehri özel hastanesi Müslüm Sarıkaya'ya gittim. Ondanda memnun kaldım. Doktorlar sitesinden doktor yorumları okuman faydalı okur iyi kötü olarak.
Kızlar, bir konuda fikrinizi isteyeceğim. beşiğimizin yanına emzirmek için koltuk/sandalye tarzı bir şey alacağım fakat sizce normal mi alayım yoksa bu ileri geri sallanan sandalye koltuklardan mı? Hangisi rahat olur ki?
Hahahah ikea poang değil mi bu bundan 2 tane sipariş verdim birini kendi odama birini de bebişin odasına koyucam inanılmaz rahatlar benim doktorun kliniğinde oturmuştum ilk çok beğenmiştim.
Hahahah ikea poang değil mi bu bundan 2 tane sipariş verdim birini kendi odama birini de bebişin odasına koyucam inanılmaz rahatlar benim doktorun kliniğinde oturmuştum ilk çok beğenmiştim.
Sonunda lohusa takımı aldım hem elbise sabahlık hem de alt üst takım kemeraltını altüst ettim güzel bişey buldum. Nettekilerin çoğunun kumaşından hep kötü yorumları vardı işimi şansa bırakmadım ama ekru almış bulundum güya koyu renk alcaktım. Ama bu sete bayıldım hem kumaşı hem de güpürleri muazzam
Sağol canım bej yada gri düşünüyordum ama o renkler okadar soluk kaldı ki bu baya hoşuma gitti. Bir iki beyaz gecelik giyen lohusa gördüm okadar hoş duruyor ki ben de buğday tenliyim yakışır dedim
Walla cok sakin bir doktordu baya inceledi, notlar aldi sakin sakin yapti biseyler hic konusmadi. Sonra dogru esime isterseniz fotograf cekin dedi. O renkli ultrason icin basligi degistirince
Ozaman biraz konustu cok sukur sorun yok dedi genel acidan memnun kaldim baya fotografini verdi, raporu verdi 420’lira gibi bir para odedim memnun kaldim acikcasi
Bazı firmalar uygun fiyatken topluca ürünleri alıp toptan satış da yapıyor yani kutulu ürünler de satılıyor dolap ve gardrops gibi uygulamalarda. Yani sıfır ürünler de var. Ben ürünleri sıfır ya da paketli almaya gayret gösteriyorum. Sanırım bebek arabasını da bu şekilde alacağım.
Ayrıca bime bu cuma aktivite halısı falan gelmiş aynısı internette 120 liraydı 59 tl ye aldım. Bakmak isteyenlere istanbul anadolu yakası bimlerine göz atabilirler.
Sağol canım bej yada gri düşünüyordum ama o renkler okadar soluk kaldı ki bu baya hoşuma gitti. Bir iki beyaz gecelik giyen lohusa gördüm okadar hoş duruyor ki ben de buğday tenliyim yakışır dedim
Ben de kumralim da, açık renk istemedim açıkçası. Lacivert ile bordo aldım. Bir de burdan kendim bakıp alicam 7.ayin sonuna doğru. Annemler kafalarına göre aldığı için