- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Renkli için baslikmi değiştirdi aman AllahımWalla cok sakin bir doktordu baya inceledi, notlar aldi sakin sakin yapti biseyler hic konusmadi. Sonra dogru esime isterseniz fotograf cekin dedi. O renkli ultrason icin basligi degistirince
Ozaman biraz konustu cok sukur sorun yok dedi genel acidan memnun kaldim baya fotografini verdi, raporu verdi 420’lira gibi bir para odedim memnun kaldim acikcasi
Evet dediğin gibi kendine en yakışan rengi daha iyi biliyosun. Bende large aldım göğüs ölçüsüne göre zaten altından sonra bol olduğu için onda sıkıntı olmaz. Eğer göğüsler daha çok büyürse bi beden üstü ile değişim yapıyorlarmış. Oda işime geldi tabi.Ben de kumralim da, açık renk istemedim açıkçası. Lacivert ile bordo aldım. Bir de burdan kendim bakıp alicam 7.ayin sonuna doğru. Annemler kafalarına göre aldığı için
Ay çok teşekkür ederim canım benim.Kağıtta dist yazıyordur muhtemelen oda rahim uzunluğu demek.masallah çok iyi benimki 36 mm keşke daha uzun olsaydı.hafta ilerledikçe kısalacak inşallah kisalmazCanım sana yazabilmek için araştırma yapmak zorunda kaldım kağıtta öyle birşey yazmıyor malum servikal uzunluk mus ogrendim 42 mm imis sizin nedir?
35 40 arası normal diye geçiyor yazıyor nette
Yok canim benim tüp bebek ve 95 kilo ile transferim oldu şuan 96 kg’yim zaten bebek 710 gr idi sali gunuRenkli için baslikmi değiştirdi aman Allahımbana yapılan neydi medicanada Çarşamba gün ayrintiliya girdim bende siyah beyazdı hep sekreterine söyledi oda kaydetti en sonra herşey normal dedi.zayif bı gebemisiniz? Bana foto falan verilmedi karnım çok yagliymis çok sismissim görüntü alamamış 675 TL verdim.
Kac mm rahim uzunluğunuz?
35 üstü iyiymiş oyle izledim okudum normal yani kağan Kocatepe i izle o hoca çok güzel anlatıyorAy çok teşekkür ederim canım benim.Kağıtta dist yazıyordur muhtemelen oda rahim uzunluğu demek.masallah çok iyi benimki 36 mm keşke daha uzun olsaydı.hafta ilerledikçe kısalacak inşallah kisalmaz
Ay unutmamissin beni çok mutlu oldum sağol.evet herşey güzel mutlu oldum.ama ben birşey buluyorum muhakkak esimle gezmeyi çok seviyoruz hadi seni alışverise götüreyim dedi çok yürüdüm şuan oturuyorum odum patlıyor birşey olur diye azıcık batmalar varda.. aldıklarım harika ama içim küt kütSürekli panikliyordun ya bir ara. Hareket etmedi falan diye :)
Bence bişey olmayacak içinizi ferah tutun:) yorulduğum yürüdüğüm günler belim ağrıyor, kasıklarım batıyor, hatta azıcık akıntı bile geliyor ama dinlenince geçiyor. Saksı çiçeği değiliz ki hep olduğumuz yerde duralım arada gezmek bizim de hakkımız benceAy unutmamissin beni çok mutlu oldum sağol.evet herşey güzel mutlu oldum.ama ben birşey buluyorum muhakkak esimle gezmeyi çok seviyoruz hadi seni alışverise götüreyim dedi çok yürüdüm şuan oturuyorum odum patlıyor birşey olur diye azıcık batmalar varda.. aldıklarım harika ama içim küt küt
Ah moral oldunuz vallahi ne güzel yazmışsınızBence bişey olmayacak içinizi ferah tutun:) yorulduğum yürüdüğüm günler belim ağrıyor, kasıklarım batıyor, hatta azıcık akıntı bile geliyor ama dinlenince geçiyor. Saksı çiçeği değiliz ki hep olduğumuz yerde duralım arada gezmek bizim de hakkımız bence
Ya günaydınn canım kargolarım yoldaymış o heyecanla kalktımm çok mutluluk
Ah ne yaptın öyle sen bende haldir haldir yürüdüm bir baktım eve gelince saate 11000 küsur adim eyvah dedim batmada var herşey güzel guzel haberler aldın ne yaptın sen gümüşBugün koltuk takımlarımız geldi. Modüler olduğu için kurulumu eşimle yaptık, divanı diğer odaya taşıdık. Eğil kalk kaldır indir derken epey hor kullandım kendimiyetmedi çamaşır yıka, tüm evi sil süpür halıları kaldıra kaldıra. Akşam da yürüyüş yaptık. Yavrum ben oturunca nasıl tekmelemeye başladı tüm gün uyudu tabi ben durmadığım için tabi ki popom tutuldu ahahaha
Ah ne yaptın öyle sen bende haldir haldir yürüdüm bir baktım eve gelince saate 11000 küsur adim eyvah dedim batmada var herşey güzel guzel haberler aldın ne yaptın sen gümüş
Yok yok foto falan bizde çok umitlenmistik ilk defa yüzünü göreceğiz diye malesef hiç birşey göremedik ekranda bari goreydik oda olmadı.bilmiyom ya çok saçma bı cevapti foto yokmu deyince karnın çok yağlı ben incelemeyi bile zoom yaparak tamamlayabildim dedi tamam dedim ne diyeyimYok canim benim tüp bebek ve 95 kilo ile transferim oldu şuan 96 kg’yim zaten bebek 710 gr idi sali gunuesimde videoya cekti hatta renkli videolarimiz oldu, iki elide cenesindeydi cok mutlu olduk oyle yuzunu gorunce zaten
Medicana napmis oyle ya yazik gunah hemde foto vermedi diyosun uzuldum
Evet canım biliyorum en rahatlatan dr.35 iyide dahada kisalirsa diye korkum.dogustan zaten ip darlık(böbrek buyumem vardı) gebelikte zaten olmayanda bile oluyor.benimkide artmış rabbim yüzümüze baksın bı sorunla karşılaşmadan bı tamamlayabilsem35 üstü iyiymiş oyle izledim okudum normal yani kağan Kocatepe i izle o hoca çok güzel anlatıyor
Gerçekten doktoruna hayret ettim ben gitsem beni daha rezil edecek sanırım ben çok kilolu hamile kaldım ve her gittiğimiz de çok şükür o yağlı göbeğime rağmen yavrumu gayet net görüyoruz doktor saçmalamış cidden. Benim tek şansızlığım oğlum elini yüzünden çekmedi tam çekerken yakaladı doktor ağzı burnu gayet net belli olduYok yok foto falan bizde çok umitlenmistik ilk defa yüzünü göreceğiz diye malesef hiç birşey göremedik ekranda bari goreydik oda olmadı.bilmiyom ya çok saçma bı cevapti foto yokmu deyince karnın çok yağlı ben incelemeyi bile zoom yaparak tamamlayabildim dedi tamam dedim ne diyeyimsen 1kg almışın maşallah ama bebeğin kilosu gayet iyi.sonucumuz iyi çıktı ya diye teselli bulduk.raporda neleri belirtmis Dr bütün herşey yazilimi
Bende anlamadım çok ümitli gitmiştim şokla geri döndük.ya ben sunuda anlamıyorum perinatoloji Dr cihazı farklı diyorlar e yağ görüntüyü etkiliyorsa nerde o cihazın farklılığı?30.haftalarda falan verebilirmis öyle fotoğraf.E çıkınca görürüz diyecektim az kalsınGerçekten doktoruna hayret ettim ben gitsem beni daha rezil edecek sanırım ben çok kilolu hamile kaldım ve her gittiğimiz de çok şükür o yağlı göbeğime rağmen yavrumu gayet net görüyoruz doktor saçmalamış cidden. Benim tek şansızlığım oğlum elini yüzünden çekmedi tam çekerken yakaladı doktor ağzı burnu gayet net belli oldu
geldi geldiii attııım bakkk 15.09da atmışımKız geldi mi kargoların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?