2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Renkli için baslikmi değiştirdi aman Allahım bana yapılan neydi medicanada Çarşamba gün ayrintiliya girdim bende siyah beyazdı hep sekreterine söyledi oda kaydetti en sonra herşey normal dedi.zayif bı gebemisiniz? Bana foto falan verilmedi karnım çok yagliymis çok sismissim görüntü alamamış 675 TL verdim.

Ben de kumralim da, açık renk istemedim açıkçası. Lacivert ile bordo aldım. Bir de burdan kendim bakıp alicam 7.ayin sonuna doğru. Annemler kafalarına göre aldığı için
Evet dediğin gibi kendine en yakışan rengi daha iyi biliyosun. Bende large aldım göğüs ölçüsüne göre zaten altından sonra bol olduğu için onda sıkıntı olmaz. Eğer göğüsler daha çok büyürse bi beden üstü ile değişim yapıyorlarmış. Oda işime geldi tabi.

Canım sana yazabilmek için araştırma yapmak zorunda kaldım kağıtta öyle birşey yazmıyor malum servikal uzunluk mus ogrendim 42 mm imis sizin nedir?

35 40 arası normal diye geçiyor yazıyor nette
Ay çok teşekkür ederim canım benim.Kağıtta dist yazıyordur muhtemelen oda rahim uzunluğu demek.masallah çok iyi benimki 36 mm keşke daha uzun olsaydı.hafta ilerledikçe kısalacak inşallah kisalmaz

Yok canim benim tüp bebek ve 95 kilo ile transferim oldu şuan 96 kg’yim zaten bebek 710 gr idi sali gunu esimde videoya cekti hatta renkli videolarimiz oldu, iki elide cenesindeydi cok mutlu olduk oyle yuzunu gorunce zaten
Medicana napmis oyle ya yazik gunah hemde foto vermedi diyosun uzuldum

Kac mm rahim uzunluğunuz?

Ay çok teşekkür ederim canım benim.Kağıtta dist yazıyordur muhtemelen oda rahim uzunluğu demek.masallah çok iyi benimki 36 mm keşke daha uzun olsaydı.hafta ilerledikçe kısalacak inşallah kisalmaz
35 üstü iyiymiş oyle izledim okudum normal yani kağan Kocatepe i izle o hoca çok güzel anlatıyor

Sürekli panikliyordun ya bir ara. Hareket etmedi falan diye :)
Ay unutmamissin beni çok mutlu oldum sağol.evet herşey güzel mutlu oldum.ama ben birşey buluyorum muhakkak esimle gezmeyi çok seviyoruz hadi seni alışverise götüreyim dedi çok yürüdüm şuan oturuyorum odum patlıyor birşey olur diye azıcık batmalar varda.. aldıklarım harika ama içim küt küt

Ben de gecelik takımlarına bakıyordum fotoğraf için ablam geceliklerini saklamış öyle sevindim ki almam gerekmiyor. Sadece pamuklu pijama takımı ve doğum için atmalık bir elbise alacağım benim doktor doğumu kendi elbisenle yaptırıyormuş hastane önlüğü giydirmiyor

Eklentiler

• FB84DDA4-71DA-4940-83D8-E7B28B07820D.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 74C5455B-438B-4D4F-85EC-7B10CEE4FA08.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 72
  • FD49CF80-1A89-4574-82EF-BE8856F1A14C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 78
Bence bişey olmayacak içinizi ferah tutun:) yorulduğum yürüdüğüm günler belim ağrıyor, kasıklarım batıyor, hatta azıcık akıntı bile geliyor ama dinlenince geçiyor. Saksı çiçeği değiliz ki hep olduğumuz yerde duralım arada gezmek bizim de hakkımız bence

Ah moral oldunuz vallahi ne güzel yazmışsınız

Bugün koltuk takımlarımız geldi. Modüler olduğu için kurulumu eşimle yaptık, divanı diğer odaya taşıdık. Eğil kalk kaldır indir derken epey hor kullandım kendimi yetmedi çamaşır yıka, tüm evi sil süpür halıları kaldıra kaldıra. Akşam da yürüyüş yaptık. Yavrum ben oturunca nasıl tekmelemeye başladı tüm gün uyudu tabi ben durmadığım için tabi ki popom tutuldu ahahaha

Ah ne yaptın öyle sen bende haldir haldir yürüdüm bir baktım eve gelince saate 11000 küsur adim eyvah dedim batmada var herşey güzel guzel haberler aldın ne yaptın sen gümüş

Ah ne yaptın öyle sen bende haldir haldir yürüdüm bir baktım eve gelince saate 11000 küsur adim eyvah dedim batmada var herşey güzel guzel haberler aldın ne yaptın sen gümüş

Biraz fazla yürüyünce bende de oluyor tutulmalar merak etme çok normal

Yok yok foto falan bizde çok umitlenmistik ilk defa yüzünü göreceğiz diye malesef hiç birşey göremedik ekranda bari goreydik oda olmadı.bilmiyom ya çok saçma bı cevapti foto yokmu deyince karnın çok yağlı ben incelemeyi bile zoom yaparak tamamlayabildim dedi tamam dedim ne diyeyimsen 1kg almışın maşallah ama bebeğin kilosu gayet iyi.sonucumuz iyi çıktı ya diye teselli bulduk.raporda neleri belirtmis Dr bütün herşey yazilimi

35 üstü iyiymiş oyle izledim okudum normal yani kağan Kocatepe i izle o hoca çok güzel anlatıyor
Evet canım biliyorum en rahatlatan dr.35 iyide dahada kisalirsa diye korkum.dogustan zaten ip darlık(böbrek buyumem vardı) gebelikte zaten olmayanda bile oluyor.benimkide artmış rabbim yüzümüze baksın bı sorunla karşılaşmadan bı tamamlayabilsem

Gerçekten doktoruna hayret ettim ben gitsem beni daha rezil edecek sanırım ben çok kilolu hamile kaldım ve her gittiğimiz de çok şükür o yağlı göbeğime rağmen yavrumu gayet net görüyoruz doktor saçmalamış cidden. Benim tek şansızlığım oğlum elini yüzünden çekmedi tam çekerken yakaladı doktor ağzı burnu gayet net belli oldu

Bende anlamadım çok ümitli gitmiştim şokla geri döndük.ya ben sunuda anlamıyorum perinatoloji Dr cihazı farklı diyorlar e yağ görüntüyü etkiliyorsa nerde o cihazın farklılığı?30.haftalarda falan verebilirmis öyle fotoğraf.E çıkınca görürüz diyecektim az kalsın

Kız geldi mi kargoların
geldi geldiii attııım bakkk 15.09da atmışım
biberon kurutucu
fizyolojik serum
aspiratör
termometri nem ölçer
süt saklama poşeti
göğüs pedi
zıbınlar
manuel göğüs pompası
ikili takım
ateş ölçer
mama önlüğü
biberon kutusu
ağız bezi
keçe organizer
gümüş kapak aashdkjahkdjas bugünkü kargolar beni baya götürür D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…