- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Zaten bir defalık ayrıntılı için gitmiştim bu Dr memnun kalsam doğumda onda dusunebilirdim.ay inşallah canım ya simdikeler alışveriş sohbeti o zaman gazdi kakaydi disti derkenTamamlarsin burda doğumdan sonra çok güzel sohbetler olucak inşallah
Doktor değiştirdim ben şimdi çok iyi memnunum sıkıntı varsa korkma değiştir.
Uyutmuyor, sürekli yoruluyoruz diye sitem edicezZaten bir defalık ayrıntılı için gitmiştim bu Dr memnun kalsam doğumda onda dusunebilirdim.ay inşallah canım ya simdikeler alışveriş sohbeti o zaman gazdi kakaydi disti derken
Merhaba kızlar bayagıdır yokum bende oglum okuldan bır salgın almış mıde bulantısı kusma ve ıshal onunla ılgılenıyordumki bu gece bendede mıde bulantısı basladı ıshal ve karın agrısıda var ınsallah kazasız belasz atlatrm tum hasta hamılelere allah saglık sıfa versın cok zor doktorada gıdemıyorum cocugu bırakcak kımsem yok esımdede yogun calısıyo cok zor ama hem evde hastayken hamıleyken cocugunun hastalıgıylada ılgılenmeye calışmak
Ay kız kardeşim bende kaldı bekar o ayaga kalkınca yere nasıl damlıyor suyun mu geldi yoksa demez mi yine korku verdim kendime o bekar anlamaz ama işte..ben hamileyken gerçekten sorunlu oldum.. gerçekten gülmeyin ama daha önce anne olanlar akıntı ve suyun gelmesi farklı şeyler dimi? akıntı gibi olabilir miÜşütmüş olabilirsin.Belki de enfeksiyon falan vardır canım.Akinti da bu yuzdendir.Havalar soğudu daha çok dikkat etmek gerek aslında.
Tabi ki farklı. Su öyle damla damla değil merak etme. Kovadan boşalırcasina dökülüyor. Sırtına patlat bir tane, kardeşinin. Panik hastasi edecek gene seni. Akıntı normal korkma. Yer değiştirdiği için geliyor şu anda.Ay kız kardeşim bende kaldı bekar o ayaga kalkınca yere nasıl damlıyor suyun mu geldi yoksa demez mi yine korku verdim kendime o bekar anlamaz ama işte..ben hamileyken gerçekten sorunlu oldum.. gerçekten gülmeyin ama daha önce anne olanlar akıntı ve suyun gelmesi farklı şeyler dimi? akıntı gibi olabilir mi
Kardeşim de büyük evlenicek yasta ama yürüdun ondan oldu diye gece sabah beni korkuttu..Allah razı olsun yazdığın için içimi ferahlattin kırk yıl geçse bunları unutamam..iyilik baki kimin yaptığını dediğini bilmesende..Tabi ki farklı. Su öyle damla damla değil merak etme. Kovadan boşalırcasina dökülüyor. Sırtına patlat bir tane, kardeşinin. Panik hastasi edecek gene seni. Akıntı normal korkma. Yer değiştirdiği için geliyor şu anda.
Tatlım zaten sen paniksin, iyice niye panikletiyor sen? Ben o yüzden kızdım. İkisi çok çok ayri olaylar çünkü. Est canım bilmediğiniz şeyleri birbirimize soylicez ki, öğrenelim.Kardeşim de büyük evlenicek yasta ama yürüdun ondan oldu diye gece sabah beni korkuttu..Allah razı olsun yazdığın için içimi ferahlattin kırk yıl geçse bunları unutamam..iyilik baki kimin yaptığını dediğini bilmesende..
Hemen suçlama kızma böyle bizimkiler zaten ben takıntılı oldum
Dün baktı aslında plesenta yerinde rahim uzunluğu iyi dedi bebek büyümüş sorun yok risk yok dedi.. eşimde gel hadi alışverişe götüreyim dedi karı koca gezmeyi yürümeyi çok seviyoruz ama bende az değilim yani eve geldim kol saati 11000 adımi geçmiş korkunca oturuyorum sonra devam dayanamıyorum sanırım hiç oturan bir yapım da yok normalde..ama korkak oldum bir şey de tamam diyip takılıyorum.. dün metroda kadın tel bakıyor merdivende tam bitti arkasına devrildi esim diyor ben tutarım niye korkuyorsun benim aklım çıktı resmen.. normalde bunlarin tam tersi biriyim garip oldumTabi ki farklı. Su öyle damla damla değil merak etme. Kovadan boşalırcasina dökülüyor. Sırtına patlat bir tane, kardeşinin. Panik hastasi edecek gene seni. Akıntı normal korkma. Yer değiştirdiği için geliyor şu anda.
Edermiyiz ki? Eşim çocuğuna kizanlara çok sinir olur ya biz araya araya bulduk kolay bulanların davranışına bak diyor.bende büyük konusmayalim belki bizde kizacagiz bagiracagiz diyorum yok ya yapmayız diyor bakalım zaman ne gösterecekUyutmuyor, sürekli yoruluyoruz diye sitem edicez
Cok gecmis olsun canım ikinizede.Salgin var ya her yerde.Herkes kırılıyor ya.Bizde hem ishal hem grip yeni atlattık.Oğlum kreşten aldı.Bizede geçti.Kendine çok dikkat et.Merhaba kızlar bayagıdır yokum bende oglum okuldan bır salgın almış mıde bulantısı kusma ve ıshal onunla ılgılenıyordumki bu gece bendede mıde bulantısı basladı ıshal ve karın agrısıda var ınsallah kazasız belasz atlatrm tum hasta hamılelere allah saglık sıfa versın cok zor doktorada gıdemıyorum cocugu bırakcak kımsem yok esımdede yogun calısıyo cok zor ama hem evde hastayken hamıleyken cocugunun hastalıgıylada ılgılenmeye calışmak
Yok canım su değil cidden.Sen sakın ol.Benim bu 2.Bende hala bazen korkularım oluyor.Akıntı hamilelikte çok normal bisey aşırı olursa yada rengi falan degisikse dr.na sor.Ay kız kardeşim bende kaldı bekar o ayaga kalkınca yere nasıl damlıyor suyun mu geldi yoksa demez mi yine korku verdim kendime o bekar anlamaz ama işte..ben hamileyken gerçekten sorunlu oldum.. gerçekten gülmeyin ama daha önce anne olanlar akıntı ve suyun gelmesi farklı şeyler dimi? akıntı gibi olabilir mi
Canım kızılıyor yine yeri geldiği zaman, benim dayım da yengem de karşıydı 15 sene sonra oldu onların çocukları (ikiz) şuan 5 yaşındalar vurmazlar ama arada seslerini yükseltip kızdıkları oluyor.Edermiyiz ki? Eşim çocuğuna kizanlara çok sinir olur ya biz araya araya bulduk kolay bulanların davranışına bak diyor.bende büyük konusmayalim belki bizde kizacagiz bagiracagiz diyorum yok ya yapmayız diyor bakalım zaman ne gösterecek
Patatesi tek yiyemedım zaten sen soyledıkten sonra limonla bırazda olsa yıyebıldm cok saol cnmCok geçmiş olsun canım benim. Çok dikkat edin. Patates hasla, limonla ye. Su içmeyi sakın ihmal etme.
Yaa evet okullarda fena salgın var neysekı bır hafta tatıl cocuklar toparlarlar ınsallah senınde rahatszlandgnı sımdı okudum cok gecmıs olsun sende dınlen bol bol cok kalkma gecer ınsallah hemenCok gecmis olsun canım ikinizede.Salgin var ya her yerde.Herkes kırılıyor ya.Bizde hem ishal hem grip yeni atlattık.Oğlum kreşten aldı.Bizede geçti.Kendine çok dikkat et.
Bence yaparız, delirtecekler çünkü çocuk buEdermiyiz ki? Eşim çocuğuna kizanlara çok sinir olur ya biz araya araya bulduk kolay bulanların davranışına bak diyor.bende büyük konusmayalim belki bizde kizacagiz bagiracagiz diyorum yok ya yapmayız diyor bakalım zaman ne gösterecek
Bence yaparız, delirtecekler çünkü çocuk bu
Normal biraz da yaştan kaynaklı seninki. Adım atmak iyidir korkma :) ama çok da yorma kendini.Dün baktı aslında plesenta yerinde rahim uzunluğu iyi dedi bebek büyümüş sorun yok risk yok dedi.. eşimde gel hadi alışverişe götüreyim dedi karı koca gezmeyi yürümeyi çok seviyoruz ama bende az değilim yani eve geldim kol saati 11000 adımi geçmiş korkunca oturuyorum sonra devam dayanamıyorum sanırım hiç oturan bir yapım da yok normalde..ama korkak oldum bir şey de tamam diyip takılıyorum.. dün metroda kadın tel bakıyor merdivende tam bitti arkasına devrildi esim diyor ben tutarım niye korkuyorsun benim aklım çıktı resmen.. normalde bunlarin tam tersi biriyim garip oldum
Teşekkür ederim canımYok canım su değil cidden.Sen sakın ol.Benim bu 2.Bende hala bazen korkularım oluyor.Akıntı hamilelikte çok normal bisey aşırı olursa yada rengi falan degisikse dr.na sor.
Bende ne biliyim korktum..suyun iyi rahim uzunluğu 42mm yaziyor..iyi dedi.ama kıvamlı ve sari olunca sabah korktum.hic kasintim idrar yapamama olmadı.oncedende hep akıntım olurdu benim ama sorun olmadı.. şimdi çoğaldı biraz daha.. akıntı olmaması da sorun belkide bilmiyorum..çok güzel açıklayıcı yazmışsın sağolCanım kızılıyor yine yeri geldiği zaman, benim dayım da yengem de karşıydı 15 sene sonra oldu onların çocukları (ikiz) şuan 5 yaşındalar vurmazlar ama arada seslerini yükseltip kızdıkları oluyor.
G gumus82 canım hiç endişelenme geçen hafta bende iç çamaşırımın ıslanmasıyla tuvalete gidip baktım şeffaf su gibi bir şey gelmişti 1 parmak uzunluğunda doktoruma yazdım takip et akıntıdır muhtemelen dedi bir daha da gelmedi o kadar sulu, bende şuan hala var sarı,şeffaf, beyaz bazen çok kıvamlı geliyor bazen daha az. Korkulacak bir şey yok ultrason da zaten suyun iyi çıkmış yanlış hatırlamıyorsam. Benim de detaylı 35mm rahim çıktı suyum da gayet iyi dediler.
Takıntım dimi yaştan kaynaklı korkuyorum sanırım ilk bebek birde ya birşey olursa diye..doktorda dün ne yaşlısı 38 dedi 40 dan sonra anne olanlar çoğaldı duymiyim dedi.Normal biraz da yaştan kaynaklı seninki. Adım atmak iyidir korkma :) ama çok da yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?