2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım biz de öyle oğlum dün akşam ateşlendi boğazı da ağrıyor. Gece boyu uyumadık sabahta soluğu doktorda aldık. Pcr istediler bakalım inşallah negatif çıkar çok salgın varmış okullarda doktor da direk kusma, ishal sordu şu an için yok umarım olmaz. İnşallah sizin de uzun sürmez.
Ya canım benim sen geçen gün benim yazımı okudun, doktor çok güzel anlatmış da dedin. Stres olma açık sarı akıntı ben de hep var. Şeffaf,beyaz kremsi ve açık sarı renkte akıntılar normal. Sen yürüyüş işini biraz azalt 11bin değil de 5-6bin adımda bitir. Ben en çok 4bin adım yürüyebiliyorum sonra zorlanmaya başlıyorum.

Akıntı bende hamileliğimin en başından beri var. Dediğiniz gibi benimki de bazen krem bazen açık sarı renk. Ama şuna dikkat ediyorum bu akıntı hep sabahları oluyor bende. Sık sık çamaşır değiştiriyorum akşam hiçbir şey yok sabah kalkıyorum yok. Sabah kalktıktan sonra geliyor çamaşırı değiştiriyorum tekrar gelmiyor. Enfeksiyon olsa sürekli akıntı olurdu herhalde

Enfeksiyon durumunda yanma, kaşıntı ve koku olması lazım diyor doktorum. Geçen de yazmıştım verdiği örneği yine yazayım. “Eşinizin de karnına ağırlık koysak idrar yolundan akıntı gelmeye başlar dedi” ilk hamileliğimde doktorum ne zaman akıntı görse fitil verip duruyordu şimdi ne kadar yanlış olduğunu anlıyorum. Benim de öyle gün içerisinde bazen oluyor bazen olmuyor. Ayakta çok kalıyım daha çok geliyor. Rahim büyütüp baskı yaptığı için oluyormuş

En son kontrolümde su gibi akıntın olabilir korkma demisti doktor. Bende de oluyor ama rahatim oyuzden. Gebelik takip uygulamasinda da kokusuz beyaz ve sarimsi akıntı olabilir yazıyor. Bol bol su içmek en güzel çözüm...

İlk hamileliğim de ben de sizin gibiydim. Rahat olmaya çalışın. Çağırmayın ben de sizin gibi herseyi düşündüm resmen çağırdım hersey başıma geldi. Şeker den tutun rahim ağzı kısalığı sonra suyum geldi daha sonra hamilelik zehirlenmesi ve 35 hafta da bebek doğdu. Cok şükür sağlıklı sıhhatli doğdu kuzum.
Suyunuz gelse emin olun fark ederseniz çünkü bir an şişeden cikar gibi Çağlayan gibi resmen geliyor. Ve daha sonra sürekli akıyor. Çünkü su sürekli yenileniyor.
Rahat olaya çalışın aklınıza getirmeyin.
Allah bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin inşallah.

Canım normalde öyle dediğin kadarda kalıyor adımlarım cumartesi günü biraz uzadı..valla sürekli iç çamaşırı değiştirmek yordu islak sulu hafif sarı akıntı oluyor.gunluk ped sevmiyorum ama kullanıyorum an itibariyle.normaldede oluyordu ama hamilelikte çoğaldı.anlayamiyorum.

Yazdıklarınızı okuyunca kendim yazdım sandım çok benzer şeyler yaşamışız. Rahim ağzı kısalığı, gebelik zehirlenmesi yaşadım ben de. Dediğiniz gibi hep kötüyü çağırdım. Onun için de 7 yıl cesaret edemedim 2. Çocuğa. Şimdi çok daha rahat olmaya çalışıyorum. İlkinde sürekli doktordaydım şimdi ayda bir gidince şükrediyorum. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.

Haklısın hepiniz hakkı olarak yazıyorsunuz başınızı sisiyorum resmen
Ay ne biliyim dünden beri kilotun içi resmen ıslak sarimtrak akıntı oluyor neden diyorum bazen çoğalıyor herşey normal olabilir haklısınız cagirmiycam olumsuzlukları

Saol cnm sızede gecmıs olsun Inaallah negatif cıkar oglunun testi. okadar cok varkı etrafmzda bogaz enfeksıyonu yasayan covıd dısındada cok fazla vırus var ortamda

Estağfurullah bunun için burdayız. Sıkıntıları mutluluğu paylaşmak için.
Sizin en iyisi bir hastaneye gidip baktirin kafanız rahat eder. Yada eczanede satılıyor kendiniz de kontrol edebilirsiniz.istetseniz bi eczaneyi arayip sorun var mi diye

Saol cnm sızede gecmıs olsun Inaallah negatif cıkar oglunun testi. okadar cok varkı etrafmzda bogaz enfeksıyonu yasayan covıd dısındada cok fazla vırus var ortamda
İnşallah canım. Öyleymiş bi sürü hastalık var ortada. Çocuklar hiç hasta olmasın insanın bütün neşesi gidiyor

İnsan birseye cok zor sahip olunca korkuları endişesi cok fazla oluyor.
Amin inşallah.

Bana ilk detayli ultrason bakan doktor şey demişti, sen hastaneye de gelsen, evde de olsan, takip etmesen de bu çocuk doğacağı varsa doğar. Hiiic kasma, sıkma kendini. O yüzden hamileliğinin tadını çıkar demişti. Ben de öyleyim. Hiç kasmiyorum, sıkmıyorum da. Alacak nefesi, yiyecek ekmeği varsa, hepsi dünyaya gelir bir şekilde :)
Kotuyu çağırmayın, relax olun.
G gumus82 ben yaşlı bazında demedim kiz :) eşimin teyzesinin kankisi 45inde ikiz doğurdu artık eskisi gibi değil tıp, menapozlu insanların bile çocuğu oluyor. Hiç panikleme. Tadını çıkar hamileliğinin.

Kız yook aksine hamilelikte aktif olmak, yürümek çok sağlıklı. Hiç panikleme sen

Yaslida desen ben kendimi nasıl hissediyorsan öyleyim alınmadım ki
Allah ömür versin sağlık versin yavrumu buyuteyim yeter ki..
Takmaya calisicam tamam bazen böyle oluyorum hassaslastim farkındayım

Ee hepinizde akıntı var bende niye yok? Kupkuruyum kız tüm gün bildiğin belki haftada 1 oluyo akıntı bende mi bir sorun var acaba?

Kız yook aksine hamilelikte aktif olmak, yürümek çok sağlıklı. Hiç panikleme sen
Annemle kardeşim sen çok yürüdun bak o çocuğa birşey olucak ne işin vardi orda diyor onlar etkiliyor.kocamda götürmek istiyor seç al diyor.evet normalde de çok yürüyorum bunye alışık o saat hep 12000 adımı gösterir eve girerdim aşağı düşmezdi hayatımda hiç 52 üstü olamadım belki de bundan ama şuan daha az olmasına dikkat ediyorum fakat evimize uzak Eminönü gittik yürüdük derken baktım geçmiş.akjnti çok bugün taktım ama yapamiycam.sali günü sağlık ocağına gidip kan idrar neyse tetanoz olucam

Yok bak ben de hamilelik öncesi spor salonundan çıkmazdım. Doktorun dediğine göre hamilelik öncesi aktifsen hamilelikte de aktif kalmaya devam et çünkü bünyen alışkın. Yürümeyen bir insan olsan bir anda yürüsen o kadar belki ters tepki verebilirdi ama sen alışkınım diyorsun. Bisey olmaz

Bol su içiyorum dün sokakta çok icemedim de sürekli wc gitmek ihtiyacı oluyor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…