2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Allah seni toplamışın yine
Ufoyu napcaksın? Ev çok mu soğuk? En sağlıklı uyku derecesi 21-23 arası kuzum çok sıcağa gerek yok.
Bence şu mama ısıtıcısı ve sterilizasyonu alma şimdi. Belki biberon kullanmazsın ve boşa gitmiş olur
Korseyi de çoğu kişi alıp kullanamıyor darlanıyor. Hamile pilatesi eğitiminde en güzeli yüksek belli tayt demişti hocamız ve o zaman 2. Ye hamileydi. Ben korse kullanamadım çok bastı ama biraz dar bir yüksek belli tayt gayet güzel toparlatır demişti. Aslında korsenin amacı karın kaslarını doğum sonrası sıkıp hissedemediğimiz için o bölgeyi sıkarak mecburi bir hareket sağlamak

yaaa 5 tane biberon aldıııım eşime içirmek için bile olsa kullancam ahahha
ev aslında çok sıcak ya ama bebekler banyo yaparken üşür falan al dediler listeye yazdım hemen
ben kışın tshirt şortla oturuyorum diyorum aa olur mu bebekle sen bir misin flan diye aklıma girdiler biliyosunuz çok müsaitim

Ufo bence işe yarar. Ben asıl buhar makinesi ne işe yarıyor onu anlamadım.
Ufo yu oglusunu banyo yaparken kullanacak arkadaş sanırım.
Bizim de ona benzer birseyimiz var yıkamadan önce evi ısıtıyoruz.

ya aslında evin her yeri sıcak ama aynen dediğin gibi banyodan önce ısıtmak falan daha iyi oluyomuşş dedilerr
buhar makinesi de eşim ben aşırı tıkanıp alerji olan biriyiz kendimiz için de düşünüyoruz aslında da uraza bahanee

Bizde banyodan önce 4yasinda oğlum hala isitiriz evi.Soguk falan da değil ev ama.Alışmışız sanki.Bebis içinde aynı rutin uygulanır artık.

Bende annemi görmek isterim.Ama fırsat vermiyorki.Malesef öyle.Ve annem onun korkusundan bana gelmiyor.Hatta ben oraya gidince bile bi bahane buluyor.Hastaydi falan diye.
Bilmiyorum artık diyecek bisey de bulamıyorum.
Olsun canim sen canini sıkma . Hamile olmadiginda bile canini sıkma, inan kimse icin üzülmeye degmiyor. Senden daha degerli degil kimse. Kardesinin ayibi.

Olsun canim sen canini sıkma . Hamile olmadiginda bile canini sıkma, inan kimse icin üzülmeye degmiyor. Senden daha degerli degil kimse. Kardesinin ayibi.
Öyle olması gerekiyormus canım napalim artik.Napsam değişmiyor annemde kardeşimde.Konustum.Bi gün olsun kalplerini kırmadım artık gerisini de onlar düşünsün.

Sakin ol. Sen stres oldukça bebek de stres oluyor. Kendi haline bırak şu çocuğu

Bence o banyosu soğuk olan ne bileyim evi tam ısınmayanlar için gerekli. Bazı merkezi sistemler arada kapanıyor o zaman ev baya soğuyor, ablamda kullanmıştık mesela. İçine sinmezse de küçük kumtel var herkes ondan alıyor
Alerji durumunuz varsa kesinlikle hava temizleyici alın. Buhar makineleri geçici çözüm oluyor. Önemli olan evin tozdan arınması. Ben çok çok rahatladım aldıktan sonra

Yok ya senden 1 tık yüksek olsa üstü yeter. Hiç gerek yok. Oyuncakla, kitabi da bence sonraya birak. Yeni doğmuş çocuk oyuncakla nasıl oynasın

alanya da kalorifer diye bir olay yok odalar klimalı banyoda bizde ufo kullaniyoruz kızım için 5 yasinda olmasına rağmen ama sizin evler kaloriferliyse gerek kalmaz .buhar makinesi de aşırı gerekli bisey kızlar cocugu olan herkesin evinde vardır bizim 2. cocuk olacağı için bu listenin çoğu zaten varmis dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…