2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim evim çok geniş soguk oluyor petek yeterli olmuyor hemen aldım bime gelmişti küçük kumtellerden. Ama evim sıcak olsa da kullanırdım ısıtııcı çünkü kendim çok üşüyen bir insanım kış bebesi olucak banyodan sonra muhakkak bebemde üşür diye düşünür içim rahat etmezdi

Benim kız kıskanır koltuk altımda yatiyor gece bütün alinan şeyleri kokluyor bebek odasından çıkmıyor yandık ki ne yandık
Vallahi bizimki de aynı durumda da, bebek aglamasi ile gülmesi dinletiyorum alışsın diye. Seslere alıştı, oda gelince de, bır tane bebek alıp, kucağımda gezdiricem devamlı alışsın iyice diye.

Bende aynı banyo buz petek de yansa tır tir titriyorum hamile olunca hepten öyle ikili elektrikli var kumtel banyoya onuda yakıyorum ancak öyle yoksa

Ya ben kaçırmışım bir ara bakamıyordum buraya hiç. Sürekli yoğun kanama yaşayan arkadaşımız mıydı? Çok üzüldüm ne olmuştu
Enfeksiyonu vardı, iyilesemedi. Maalesef suyu erken geldi, bebeği almak zorunda kaldılar

Bende aynı banyo buz petek de yansa tır tir titriyorum hamile olunca hepten öyle ikili elektrikli var kumtel banyoya onuda yakıyorum ancak öyle yoksa
Bizim ev sıcak oluyor cok şükür. Banyo da öyle keza. Soğuk olursa ayaklı UFO var bende, 3 4 sene önce almıştım, iyi ki almışım. Onu yakarım. Ben 200e mi ne aldım, şimdi 1.500lirq olmuş

Bizim ev sıcak oluyor cok şükür. Banyo da öyle keza. Soğuk olursa ayaklı UFO var bende, 3 4 sene önce almıştım, iyi ki almışım. Onu yakarım. Ben 200e mi ne aldım, şimdi 1.500lirq olmuş
Benim ev çok küçük değil ama evin içi iyi ama o banyo hiç ısınmıyor büyük birde ondan sanırım

Ya valla sen hiç iyi doktorlara denk gelmiyorsun.

Off bende hiç ısınamayangillerdenim bir de yaşadığım yerde yaz 1-2 ay kalan aylar hep soğuk kış (-30 görüyoruz) 2 ısıtıcı aldım+Petekler. Yenidoğanlar için oda sıcaklığı 20-22derece yeterli diyorlar

Ayyy hiç benlik değil oralar. Hiç sevmem soğuğu.

Tamamlarsin burda doğumdan sonra çok güzel sohbetler olucak inşallah

Doktor değiştirdim ben şimdi çok iyi memnunum sıkıntı varsa korkma değiştir.

Günaydın kızlar.Dun temizlik ve çamaşır galiba baya abarttım.Bi de üstüne oğlum istedi hamur işi yaptım.1saat de kalktım hamur açtım.Gece belim tutuldu.Agridan uyuyamadim.Suan robot gibiyim.Ya ağrı öldürecek beni.Parol dışında bisey de alamıyoruz galiba.

Yok canım içme sadece parol
Bende dün yoruldum iyi uyudum ama sabah evde afedersin peçete için ayağa kalktım yere pıt hafifçe kıvamlı sarı akıntı gördüm
Salı gününe randevu aldım kan idrar veriyim de bakılsın
Çok acayip bir durum mu ki bilemedim

Üşütmüş olabilirsin.Belki de enfeksiyon falan vardır canım.Akinti da bu yuzdendir.Havalar soğudu daha çok dikkat etmek gerek aslında.

Bu aralar demir eksikliği öldürüyor beni Ya bir insanın canı sürekli deterjan koklamak ister mi kafayı yiyeceğim ne acayip bir şey bu hamilelik
Ya benımde ilk zamanlarda deli gibi vernik ,yağlı boya ,oje felan koklamak istemiştim deterjan yine iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…