2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gebelik zehirlenmesini yapılan tahliller demi bildiler.rahim uzunluğunuz kaça düşmüştü?

Günlük ped kullanma nemli kalmasin varsen sürekli çamaşır değiştir.bende progestan fitil kullanıyorum oda sulu skinti ilarak geri geliyor günde 5 altı çamaşır değiştiriyorum evin içi çamaşırcı dükkanı gibiçeşit çeşit boy boy

Şeker yüklemesi testini yaptıraninız oldumu annişler?

Aynen al benden de o kadar

Gebelik zehirlenmesini yapılan tahliller demi bildiler.rahim uzunluğunuz kaça düşmüştü?
25 haftalik rutin kontrol de rahim ağzı kisaligi anlaşıldı. Ama daha önce kendimi hiç iyi his etmiyordum.
14 mm e düşmüştü.
Zehirlenmeyi kendim fark ettim. Tabi ki çok çağırdığım için herseyi okuyup arastigdigim için neler olacağını biliyordum. 34 haftalik olmuştum gözümün önünde Yıldırım lar çarpmıştı yani bana öyle gelmişti. Sonra dan tansiyon çıkmış falan da filan. Karaciğer değerlerim alrlt üst oldu.
Tek korkmadığım şey doğum du oda öyle oldu bin şükür.

Kızlar şu rahim ağzı kısalığı muhabbeti cok kafama takılıyor. Deli diyeceksiniz belki ama rüyama bile girdi tüp bebek dokturum rüyamda “32cm altına düşmesin, düşünce takip gerektirir” diyordu hahaha

Benim perinatolog raporumda yazmıyor servikal uzunluk vs. Orda doktora sormustum, hersey yolunda dedi. Cm veya mm hiç söylemedi. Kendi doktoruma da sordum, o da ultrasonla bakıyor normal diyor. Bu cumartesi kontrolum var, net söylesin bana, yoksa kalkmıcam o koltuktan.

Hepinizin detaylı ultrason raporunda yazıyor mu bu servikal uzunluk olayı?

Şeker yüklemesi testini yaptıraninız oldumu annişler?

Ay onu sorcam şimdi ilk gibip aç karınla alıyolar kanı sonra içeceği içirip 2 saat aralıklarla 2 kere kan alıyolarmış nasıl olcak bi oda vercekler orada yatcaz mı yoksa gezip gezip gelcez mi sorum o
Ben cumartesi yaptırıcam kızlar, adım adım yazarım buraya. Sanırım beklerken baya vaktim olacak zaten
75’lik yapacaklarmış. 24+6 oluyorum cumartesi

Ay onu sorcam şimdi ilk gibip aç karınla alıyolar kanı sonra içeceği içirip 2 saat aralıklarla 2 kere kan alıyolarmış nasıl olcak bi oda vercekler orada yatcaz mı yoksa gezip gezip gelcez mi sorum o
Şöyle bişi verdiler bana öncesinde bilgilendirme olarak. Sanırım hastanede bekliyorsun, pek gezip gelme olmuyor

Eklentiler

• 13953AD7-41A9-459F-8FDB-F68EBDECCCC9.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 70
Bende yazıyor canım 35mm normal de kafama takmam böyle şeyleri ama ileri de kısalır mı bir sorun yaşar mıyım diye düşünmeye başladım

Detaylıda sorun görseydi doktorun muhakkak söylerdi. Benim ilk gebeliğimde 27-28. Hafta arasında doktor bana 28 mm demişti bi dünya ilaç kullanmıştım. 32 mm ye çıkmıştı. 38. Haftada planlı sezaryen ile doğum yaptım. Şimdiki doktorum diğer doktorun hatalı ölçüm yaptığını söylüyor eğer öyle bi kısalma olsa muhakkak erken doğum yaparmışım. Onun için olmayan şeylere takılmayın Benim şu an 39mm detaylı raporumda yazıyor.

İlk önce kan alıyolar sonra içeceği içiyorsun sonra 1 saat bekleyip tekrar kan veriyorsun sonra tekrar 1 saat bekleyip tekrar kan veriyorsun. Oda vereceklerini sanmıyorum ama çok dolaşmamak gerekiyormuş sanırım bekleme sürelerinde

Bende detaylı bir dosya var yazıyor. Ama söylemediyse bir sıkıntı yok demektir, kafana takma o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…