Şimdiye kadar bir sorun yaşamadınız heralde siz de değil mi? 28. Haftada iğne vurulacaksın ddi drlar. Acilde mi normal poliklinikte mi olacak bilginiz var mı
Kızlar mustela şampuan yorumlarında bebeklerin gözlerini yaktığını kızarttığını yazmışlar, bu orjinallikle ilgili bir sorun mu yoksa göz yakmama özelliği yok mu bu şampuanı
Kızlar mustela şampuan yorumlarında bebeklerin gözlerini yaktığını kızarttığını yazmışlar, bu orjinallikle ilgili bir sorun mu yoksa göz yakmama özelliği yok mu bu şampuanı
25 haftalik rutin kontrol de rahim ağzı kisaligi anlaşıldı. Ama daha önce kendimi hiç iyi his etmiyordum.
14 mm e düşmüştü.
Zehirlenmeyi kendim fark ettim. Tabi ki çok çağırdığım için herseyi okuyup arastigdigim için neler olacağını biliyordum. 34 haftalik olmuştum gözümün önünde Yıldırım lar çarpmıştı yani bana öyle gelmişti. Sonra dan tansiyon çıkmış falan da filan. Karaciğer değerlerim alrlt üst oldu.
Tek korkmadığım şey doğum du oda öyle oldu bin şükür.
Kendimi iyi hissetmedim dediğiniz nedir ağrı sancı falanmi olmuştu.e 14 mm ile 34.haftayimi tamamladınız serklajmi oldunuz?zehirlenmeyi tansiyon takibiylemi bildiniz? Birde karaciğer değeriniz alt üst olmuş kaşıntı falanmi başlamıştı.sonu güzel bitmiş ya hepsi unutulur kaç kg doğum yaptınız?
Ay onu sorcam şimdi ilk gibip aç karınla alıyolar kanı sonra içeceği içirip 2 saat aralıklarla 2 kere kan alıyolarmış nasıl olcak bi oda vercekler orada yatcaz mı yoksa gezip gezip gelcez mi sorum o
He he havuzlu oda verecekler sanabeklerken yuzersin ayy aç aç şekerli sivi nasıl içilecek saatlerce at durulacak stune üstlük kan verilecek yani da bı çöp poşeti götüreyim kafama giyip oturayım bari cikaracagimda kolay olur
İlk önce kan alıyolar sonra içeceği içiyorsun sonra 1 saat bekleyip tekrar kan veriyorsun sonra tekrar 1 saat bekleyip tekrar kan veriyorsun. Oda vereceklerini sanmıyorum ama çok dolaşmamak gerekiyormuş sanırım bekleme sürelerinde
Geçenlerde bı kadın kıvranıyordu yanımda tipi kaymış yazık geçmiş olsun yardım ister işiniz dedim.uok canım sağol bana şeker yuklediler şekerim varmi diye bakacaklar onun için bekliyorum demişti gebe falan değildi dahiliye kontrolü için gelmiş.insallah o kadın gibi olmayız birde istifra edersen iptal oluyormus
Geçenlerde bı kadın kıvranıyordu yanımda tipi kaymış yazık geçmiş olsun yardım ister işiniz dedim.uok canım sağol bana şeker yuklediler şekerim varmi diye bakacaklar onun için bekliyorum demişti gebe falan değildi dahiliye kontrolü için gelmiş.insallah o kadın gibi olmayız birde istifra edersen iptal oluyormus
Demekki herkesin bünyesi farklı oluyor.kimisi abartılacak birşey değil diyor ama o kadın valla felaketti bayılacak falan sandım.insallah kolay geçer bizimkilerde
Demekki herkesin bünyesi farklı oluyor.kimisi abartılacak birşey değil diyor ama o kadın valla felaketti bayılacak falan sandım.insallah kolay geçer bizimkilerde
Oğlumda yaptırmıştım şeker yüklemesini zaten aç gidiyosun bide o şerbet gibi sıvıyı içerken öğüre öğüre bir hal olmuştum çok mide bulandırıyor bide saat başı kan vermek ve beklemek ayrı eziyet yaptırmak zorundayım ama hiç istemeyerek yaptırıcam
Ben yaptıracağım iki dilim baklavaya esdegermis o şeker riske atamam.onu yaptırıyoruz ama ne kadar tatlı varsa yiyoruz(ben pek yememde) varsada ona göre tedavi planlanır
Oğlumda yaptırmıştım şeker yüklemesini zaten aç gidiyosun bide o şerbet gibi sıvıyı içerken öğüre öğüre bir hal olmuştum çok mide bulandırıyor bide saat başı kan vermek ve beklemek ayrı eziyet yaptırmak zorundayım ama hiç istemeyerek yaptırıcam
Ay tadı yoksa su kabızlık şurubu duphalac benziyor? Eğer ona benziyorsa naneyi yedim çünkü ilk 3aylik dönemde tek tiksindigim oydu adına bile tahammülüm yoktu
Kv de bana dedi, ay yaptırma diye. İlerde erken doğum yapmaktansa vs o eziyeti çekerim daha iyi dedim. Bebeğe şeker falan da geçmiyor ya. Öyle bir şey olsa doktorlar yapmaz zaten. Ordan burdan duyduklsrini soylUyor büyükler maalesef. Araştırmadan etmeden
Ben yaptıracağım iki dilim baklavaya esdegermis o şeker riske atamam.onu yaptırıyoruz ama ne kadar tatlı varsa yiyoruz(ben pek yememde) varsada ona göre tedavi planlanır
Kv de bana dedi, ay yaptırma diye. İlerde erken doğum yapmaktansa vs o eziyeti çekerim daha iyi dedim. Bebeğe şeker falan da geçmiyor ya. Öyle bir şey olsa doktorlar yapmaz zaten. Ordan burdan duyduklsrini soylUyor büyükler maalesef. Araştırmadan etmeden