2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaptırmamak daha riskli diyor doktorlar annede şeker çıkması bebeğe daha zararlı ben yaptırsamda demicem anneme yaptırdım diye
Aynen öyle. Erken doğum veya Allah korusun daha ağır riskleri var. Söyleme bosver :)

Yaptırmamak daha riskli diyor doktorlar annede şeker çıkması bebeğe daha zararlı ben yaptırsamda demicem anneme yaptırdım diye
Desende olur canım kimse bizden daha iyi düşünemez evladını.allah korusun gizli şeker varsa ona göre diyet uygulanir riske atamayiz bebişlerimizi.

Ay hadi ya ben fazla nefes alsam hemen kusuyorum sjdksk ona nasıl dayancaksam neyse baklava yiyo gibi düşünürüm onu yerken hiç kustuğumu görmedim
Gazoz falan varmış eczanede özel, doktorunla konuş belki onu icmene izin verir. Ben sorucam 25inde gittiğimde.

Ay hadi ya ben fazla nefes alsam hemen kusuyorum sjdksk ona nasıl dayancaksam neyse baklava yiyo gibi düşünürüm onu yerken hiç kustuğumu görmedim
Sen öncesinde bı iki kutu prilam iç canım zaten normalde bulantin vardı korkutmayim ama benim duyduğum bu.aynen sen baklava yer gibi hayal et inşallah baklavalar boşa gitmez

Gazoz falan varmış eczanede özel, doktorunla konuş belki onu icmene izin verir. Ben sorucam 25inde gittiğimde.
önce bi doktor bulayım da ahahha sonra sorması kalsın
20sinde yeni bir doktor deniciiiim iyi giderse ona derim 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım mı diye napcaz ne etcez plan yaparım 26. 27. Haftalarda yaptırsam da oluyomuş heralde bu laneti
Sen öncesinde bı iki kutu prilam iç canım zaten normalde bulantin vardı korkutmayim ama benim duyduğum bu.aynen sen baklava yer gibi hayal et inşallah baklavalar boşa gitmez
tahlil test işlerini seviyorum ya sınav sonucu gibi heyecanlı geliyor dayanırım

Bebeği cok fazla aşağıda his ediyordum. Yani böyle cikti çıkacak gibi. Ama herkes normal dedi. Sancim olmadi. 25 haftada 14mm olduğunu ögrendikten sonra 30. haftaya kadar hastane de yattlm sadece wc için kaldirdilar ve yemek için. 30 haftadan sonra evde yattım. 33 haftada suyum geldi aniden gece. Sonra tekrar hastaneye yatış oldu. Enfeksiyon takibi yapıldı. Enfeksiyon olmadi için bebeğin de durumu iyi olduğu için sancim gelmesin diye Adalat verdiler. 34. Hafta ya girdilten sonra da Adalati kestiler. Çünkü bebeğin ciğerleri gelistigi için dogsa bile sıkıntı olmaz dediler. Sonra bir kaç gün sonra bir gece sancim geldi ne olduğunu anlamadan bebegim dünya ya geldi şükürler olsun.
Tansiyon yüksekligi o andan itibaren başladı. Daha önce hic birseyi his etmedim. Zehirlenme doğumla başlamış. 3 hafta devam etti. Kendimi cok yorgun bitkin his ettim ve son derece agresif.
Bebeğim ilk andan itibaren maşallah iyidi. Kilo bu durumda cok önemli degilmis önemli olan 34. Haftaya ulasmakmis. 2 kilo doğdu minnak kızım.

Himm rahim kisalsada yatarak günleri tamamlayabiliyoruz yani.takibiniz güzel yapılmış.ciger geliştiriciye de gerek duyulmamış güzel.simdoden düşünmek istemiyorumda bütün ihtimalleri gözden geçiriyorum ikiz olunca sanki hep erken olacakmış gibi ay en azından 34.haftayi tamamlayabilirim.ciger geliştiği için gerek duyulmamış kuvoze önemli olanda o zaten belli olmuyor 2kg çocuk gormoyo 3 kilo giriyo zamanla göreceğiz bakalım.

Demekki herkesin bünyesi farklı oluyor.kimisi abartılacak birşey değil diyor ama o kadın valla felaketti bayılacak falan sandım.insallah kolay geçer bizimkilerde
Bende oyle olmustum. Birde esimin isi vardi , sen git ben yaptiririm demistim. Tektim yani , bir tonsiyonum düstü . Bayilcaktim. Cok kotuydu. Yalniz olmayin bence . ama 4.hamileligimde farkettigim vitaminlerimi kullandikca daha guzel geciyor gunler

Bende öyle düşünüyorum her ihtimale karşı bir kişi olmalı yanimizda.ya madem iki dilim baklavaya esdegerse bu illet, iki dilim baklava yiyin gelin desinler herkes yer

Bende öyle düşünüyorum her ihtimale karşı bir kişi olmalı yanimizda.ya madem iki dilim baklavaya esdegerse bu illet, iki dilim baklava yiyin gelin desinler herkes yer
İçindeki şeker miktarı için diyolar onu muhtemelen ya yoksa baklavanın içinde fındık fıstık vs oluyo hamuru var canım mı çekti acaba

Ben şimdi detaylıya baktım yazıyor canım
Bende de 46mm yazıyor, benim de rahim çok gerideymiş, vajinal kontrollerimi çok zor yapıyorlardı. Bu da çok mu uzun acaba, belki normal doguma elverişli olmam.

Kızlar Zoom dan sohbet açsak. Haftada bir iki falan Canlı canlı sohbet etsek güzel olmazmı. Fikirlerinizi alayım

ahha sebamed içerik kötü gördüm mustela aldım şimdi bu göz yakıyosa 3.yü yollayın aşklarım onu da alayım yıldııııııııııım
Kız bir bak istersen bizimkiler Babe marka kullanıyo hiçbir sorun yaşamadılar. Fiyatı biraz tuzlu da indirimde yakalanır belki

Aynen 28e kadar süresi var.

Bende de 46mm yazıyor, benim de rahim çok gerideymiş, vajinal kontrollerimi çok zor yapıyorlardı. Bu da çok mu uzun acaba, belki normal doguma elverişli olmam.
Benim ekimde 5cmdi. 4unde 4.97cm dedi. Gayet güzel 2.5cm üstü olsun istiyoruz dedi doktorcum.
Z zahrada mfk yi denesene İstanbul'da mi gerçi bilmiyorum ama?

46 çok güzel.45 . 50 mm arasında oluyor zaten hafta ilerledikçe kısalıyor şanslısın bu konuda kısalığı sorun

Benimde 42 canım senin iyimis

Arkadaşlar merhaba kulube yeni katıldım. 2 senedir işsizdim İhlas pazarlamada işe girdim su arıtma cihazları üzerine. Adanada su arıtma cihazı düşünen almasına bile gerek yok sadece cihazın tanıtımı için bile bizi evine misafir edecek kişiler arıyorum. Ne eşim ne dostum var yalnız işe girerken 15 kişinin numarasını istiyorlar bunu tamamlayamazsam malesef işe kabulüm geri çevrilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…