2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız böyle dokununca taş gibi karnımın belli bi kısmı 10 saniye falan tutuluyo böyle sonra rahatlıyo. Bel ağrısı zaten maşallah bende uyku uyutmuyo bana sağolsun
Sorma azıcık yorulmaya gelemiyorum artık
Kızlar kasılmalar biraz hızlı yürüyünce batmalar bendede sıklaştı.İnsan kaçıncı hamileği oluraa olsun sanki ilk yaşıyor gibi herşeyi
Her hamilelik kendine özgü benim ilk, herşeyi sorgulayarak gidiyorum

Bende öyle düşünüyorum her ihtimale karşı bir kişi olmalı yanimizda.ya madem iki dilim baklavaya esdegerse bu illet, iki dilim baklava yiyin gelin desinler herkes yer
Aynen oyle ama burda tok karnina yapiyorlar . Turkiyede ac karnina ne farki var biiyrm . Ac karnina daha fena yapiyor

Kızlar kasılmalar biraz hızlı yürüyünce batmalar bendede sıklaştı.İnsan kaçıncı hamileği oluraa olsun sanki ilk yaşıyor gibi herşeyi
Canim magnezyum ve calsiyum iciyor musun ? Ben ictikce rahatliyorum gercekten . Yoksa yuruyemiyordum. Cok fena asagiya baski yapiyordu, gecede sancilarim baslamisti

Bende şu hızlı yürüyünce batmaları bi atlatabilsem yürüyüşe çıkmak eziyet oluyor doktora sorunca enfeksiyon olabilir diyodu öyle çıktı ama 1 kutu antibiyotik içtim geçmedi mi o enfeksiyon anlamadım

Devlet Hastanesi'nde dediler ondan için. Dur araştırayım bir.

Hatay devlet hastanesindeymis
Hatayda cnm ben detaylı ya ona gittim doğum takibi yapmıyor perinatalog olduğu için sadece 12 22 32 haftalık gebelere bakıyor ben detaylı ya gittiğimde sizi takip ediyorum herkese öneriyorum falan diye bahsettim oda seviyor boyle şeyleri beni 28.haftada tekrar çağırdı güzel foto vermek için

Magnezyum 1 paket bitirdim bir daha alayım mı yoksa doktora sormam gerekir mi? çok yorulmadım kız aslında anlamadım niye oldu
Al onu doğuma kadar kullan. Bulantılar da prilam kurtarıcı, kasılmalar da magnezyum.

Kabızlık yine esir aldı beni kaç gündür asla yapamıyorum dünden beri bebeşide çok az hissediyorum bugün kasıklarımda hafif pıt pıt olarak hissediyorum çok sakin bugün 2 gün önce karnımda dans eden bebek o değil sanki,karnımda kabızlıktan ve hazımsızlıktan dolayı taş gibi,belimi hissetmiyorum zaten bugün temizlik yaptığım için kurtulsam şu halimden de rahatlasam öff ://

Aynisini yasiyordum. Sadece Turk kahvesi yardim ettim. Kucuk bir fincan turk kahvesi ictim ve wc cikabildim. Karnim tas kesilmisti. Zaten is yaptim yorgundum. Bebegi de hissedemiyordum tam. WC cikinca hem karnim yumusadi hem bebegi az cok hissetmeye basladim. Yorgunluk ve kabizlik bir arada cok kotu

Dün bende içtim ama pek işe yaramadı bide dahada hazımsızlık yaptı bana neler yedim işe yaramadı :/

Aranızda kan uyuşmazlığı durumu olan var mı kızlar??
Bende var 3 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı takip etmek açısından. 28. Haftada kan iğnesi yapılacak doktor kan uyuşmazlığı olan herkese yapılıyor bu iğne demişti. Pozitifte negatifte çıksa biz yapıyoruz dedi. Sende de mi var?

Bende kara kara onu düşünüyorum napıcam nasık doğurucam
Of benim de bazen aklıma geliyor hemen olumsuz düşünüyorum bunu aşmam lazımmmmmm nasıl yapıcaz
Doğuran nasıl doğuruyor takmayın kafanıza. En güzel zamanlar şimdi, kendinizi kasmayın. Normal doğum olmaz, epidural olur, epidural olmaz, spinal olur. Relax kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…