2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben şimdi detaylıya baktım yazıyor canım

Bende de 46mm yazıyor, benim de rahim çok gerideymiş, vajinal kontrollerimi çok zor yapıyorlardı. Bu da çok mu uzun acaba, belki normal doguma elverişli olmam.
Canım hiç bilmiyorum, uzun olması hakkımda bir fikrim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. Kısalması problem, uzun olması da problem olsa duyardık.

Ciğerleri gelistiricinin bebek dogmadan önce yapılması gerekiyor. Yani eğer acil riskli değilse bebeğin bir hafta içinde Dogma ihtimali yoksa yapılması hic bir ise yaramiyor. Yani etkisi geciyormus. Bizim de her hafta test yapıldı. Vaginadan Siviya bakiyorlardi ordan doğumun en az 10 gün içinde olmayacagini biliyorlardi.
Eskiden siklikla ciğerleri gelistirivi yapiliyormus simdi yapmıyorlar. Hic tedirgin olmayın Allahın izni ile birsey olmaz. Tanidigim 4 ikiz annesi de 38 haftada doğum yaptılar. Hatta birisi normal doğum yaptı. Gecen hafta bizim burda biri ücüzlerini 38 haftada doğurdu.

Bende öyle düşünüyorum her ihtimale karşı bir kişi olmalı yanimizda.ya madem iki dilim baklavaya esdegerse bu illet, iki dilim baklava yiyin gelin desinler herkes yer
Bu testi yaptırmak zorunda degilsiniz.
Önemli olan seker ölçer aleti alıp şeker takibi yapmak.
1. Aç karnına
2. Yemekten bir saat sonra
3.yemek ten sonra 2 saat sonra bakmanız gerekiyor.
Eger şekeriniz norm değerlerinin içinde çıkıyorsa sıkıntı yok demektir. İlk hafta sıkı takip yapmak gerekiyor.
Zaten şeker testi yüksek cikarsa bunu uygulqmaniz gerekiyor.
O yüzden bence baştan bunu uygulamak daha mantıklı. Neden.o kadar.sekeri yükletiyorlar anlamsız.
Yanlış anlaşılmasın şeker takibi mutlaka yapılmalı.

Zoom sohbeti veya Watsap yada telegram grubu kurup orada da konuşabiliriz. İsteyenler bana özelden telefon no atarsa grubumuzu kurarım kızlar.

Bugün acayip kasılmalar oluyor bende ay hiç hoşuma gitmiyor kaskatı kesildi karnım

ankarada sanırım şeker o ya bi de özel klinikleri falan karşılamıyor lanet sigortaaa
Devlet Hastanesi'nde dediler ondan için. Dur araştırayım bir.

Hatay devlet hastanesindeymis

Bugün acayip kasılmalar oluyor bende ay hiç hoşuma gitmiyor kaskatı kesildi karnım
Bir yazı okudum iki dakika sürerse yaziyor daha uzunsa doktora sor tabiki bak ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-14-23-00-29-677_com.neiman.pregnancy.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 56
Of hanımlar biz nasıl doğuracağız ya durup durup diyorum ben nasıl doğurucam ya

Nasıl birşey benimde dünden beri aşırı karnım gergin ve sağ tarafımda bir acı var, rahat dönemiyorum geriliyor karnımm ve çok fazla bel ve sırt ağrım var. Yazarken acaba koronamıyım dedim bi he

Nasıl birşey benimde dünden beri aşırı karnım gergin ve sağ tarafımda bir acı var, rahat dönemiyorum geriliyor karnımm ve çok fazla bel ve sırt ağrım var. Yazarken acaba koronamıyım dedim bi he
Kız böyle dokununca taş gibi karnımın belli bi kısmı 10 saniye falan tutuluyo böyle sonra rahatlıyo. Bel ağrısı zaten maşallah bende uyku uyutmuyo bana sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…