2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oh iyi çok şükür. Sulardan falan geçiyor. Artık ne katıyorlarsa gene, herkes hasta

Canim magnezyum ve calsiyum iciyor musun ? Ben ictikce rahatliyorum gercekten . Yoksa yuruyemiyordum. Cok fena asagiya baski yapiyordu, gecede sancilarim baslamisti
Yok canım kullanmıyorum.Kan değerimde bi eksiklik görmedi herhalde doktorda bişey demedi

Doktor doğal yollar Kayısı erşk hoşafı vs. işe yaramazsa probiyotik kullan dedi eczaneden alıp, sizde doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz çok işe yarıyor

Evet bende de var, 1 kez yaptırdım test negatif. O zamana kadar kanama olmazsa 28de iğne vurul dediler. Sanırım her türlü vurulcaz 28de

Günaydın kızlar
Hem ignem hem de demir ilacim bitince bugünde kendi doktoruma gidiyorum hemde kızı görürüz dedik
İnşallah herşey yolundadır daha belirgin hissetmeye başlamadığımdan her ultrason öncesi biraz stres oluyorum

Evet bende de var, 1 kez yaptırdım test negatif. O zamana kadar kanama olmazsa 28de iğne vurul dediler. Sanırım her türlü vurulcaz 28de
Tabi önlem amaçlı doğumda sorun yaşamamak adına mutlaka yapıyorlar. Olsun en azından bir ilacı çözümü var

Günaydın canım hiç stres olma ben ilk aylarda hiç hissetmediğim zaman her hafta gidip göreyim orda mı diye meraklanıyodum bi bakıyodum orda tatlı tatlı büyüyo şimdi hissedince daha başka tabi haftaya kontrole gidicem ben de şeker yüklemesi de o zaman olacak. Daha da büyüdüğünü hissedebiliyorum vuruşlarından

Vajinadan sıvı alarak doğumun ne zaman olacağını bilmek mi ilk defa duydum,hiç belli olmaz tabiki çoğunluk erken doğum olunca insan bı düşünmüyor değil.iki haftada bı takipteyim zaten hafta ilerledimi her hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum.bobrek genislemem var inşallah oda bı sorun oluşturmaz

Evet onuda duydum zaten evde takip yapıp ordan belli oluyor zaten diyorlar haftaya kontrolde bir sorarım,evde kendim takip edeyimmi diye.yok hayır kesinlikle yapılmalı derse yaptırırım bakalım yaptıracağız.

Aynen oyle ama burda tok karnina yapiyorlar . Turkiyede ac karnina ne farki var biiyrm . Ac karnina daha fena yapiyor
Ya zaten bu yurtdisinin sistemini ben anlayamadım iki ablam var yurtdışında şeker testi neymiş,tetonozda neymiş diyorlar.onlarinkide hamilelikse bizimkisi ney?

Aynen oyle ama burda tok karnina yapiyorlar . Turkiyede ac karnina ne farki var biiyrm . Ac karnina daha fena yapiyor
Arasında ki fark 50 Lil yada 75 lik şeker yüklemesi olması.
75 lik yapılınca aç karın olman gerekiyor.
Ama almanya da 50 lik tercih ediliyor. 75 i sigorta karşılamıyor.
50 lik te şeker cikinca tekrar dan 75 lik yapıyorlar. Ama bence saçma sapan bir durum. 50 lik te sekeri çıkana 75 lik yapmaya gerek yok. Direk takibe almak daha mantıklı.
O iğrenç sıvıyı anneye bebeye yüklüyorlar.
Ben fenalık geçirdim acaba bebek içerde nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…