2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemen ucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo
Cix leş gibiymis. Çekmiyor yazmış çoğu kişi.

Günaydın kızlar
Hatay İskenderun da onerebileceginiz bir yer var mi muayene için? Bir kaç günlüğüne geldim belki giderim güzel biyer varsa bebisi görmeye

Canım bu araba tam yatıyor mu?
Bebek arabası kısmı yatiyor canim yenidogandan itibaren kullanabiliyosun ama portbebe olarak tak çıkar kullanamiyosun sabit.
Bebeğim ben şu pompasız olanı almışım ama o indirimdeydi ondan

Ben sezocuyuumm
Kardeş sen sebamedte almistin dimi hic denedin mi göz yakıyor mu şampuanlar ona gore ikisinden birini alcam

Üzerinde normal cilt yazan, pompalı olan avokado özlü diğeri papatya özlü. Hassas cilt serisi falan da var veya direk köpük formülü. Hepsini kullandık hepsi güzel, yenidoğanda benim en sevdiğim köpük formülü çünkü konak oluşumunu da engelliyor.
Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Benim ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak mecbur. Genel anestezili olmuştum bu sefer cesaret edebilirsem, anestezi de uygun görürse epiduralli olmak istiyorum
Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler

Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta
Bence markası hiç önemli değil ama direk yırtılanları varsa bilemiyorum. Oğlumda baby me kullanmıştık. Her seferinde de çöpe atmıyodum alt açmayı öğrenince kirlenmiyor
Lansinoh kullandım ben oğlumda ama çok da verimli bir makine değil. Zaten hiçbir zaman bebeğin emdiği gibi süt sağılmıyor o ayrı ama parası kadar faydalı mı dersen bence değil. İhtiyaç olmasın ama olduğu durumda hastane tipi kiralamak lazım. Ben çalışmıyorum ara ara dışarı çıkmam gerekir bebeği bırakmam gerekirse diye almıştım uygun zamanda sağıp buzluğa atıyodum ama öyle devamlı kullanacak olsam kesinlikle lansinoh almam bi daha. Yara olmadı bende ama acıttığı doğru.

aldım aldım eşime denetcektim göreve gitti ahhahah bu hafta ben dener derim sana ama indirimler biterse bilememm dur akşam bi yüzümü yıkayayım

aldım aldım eşime denetcektim göreve gitti ahhahah bu hafta ben dener derim sana ama indirimler biterse bilememm dur akşam bi yüzümü yıkayayım
Ahahaha bebişim aksam soyle bi makyajını yika gozlerine sok bakalim denek olarak ikisinde de gözlerini çok yaktı bebisimin aglamaktan susturamadım vs demişler. Bi de mustela sebamed e göre 2 katindan bile fazla pahalı ya şaka gibi

ayy onu indirimle hepsiburadadan 78e almıştım
sebamed setini de 110 du galibaaa

öff dalin mi yakmıyo ne yakmıyo nerden bulcaz 10 tane şampuan mı alcam ya oy dağlarr

ayy onu indirimle hepsiburadadan 78e almıştım
sebamed setini de 110 du galibaaa

öff dalin mi yakmıyo ne yakmıyo nerden bulcaz 10 tane şampuan mı alcam ya oy dağlarr
Aynen kiz dalin hic yakmiyomus hemde ucuz. Ya icerik konusuna gelince bence biz ilk başta çok takiliyoruz da ilerleyen zamanda hiç takılabilecegimizi düşünmüyorum. Ben dogdugunda sebamed varmis annemler bende onu kullanmis bi sıkıntı olmadi goruldugu uzere

Kızlar günaydııın. Dün eşime halıları süpürdü halıları kaldırdı bende evi komple silip süpürdüm belim çok ağrıyor. Daha kötüsü kv 15 gün kadar bizde kalacak Belinde ki fıtığı lazer ile küçültme işlemi yapacaklar bugün işlemden sonra 15 gün kalkmaması gerekiyormuş eşim de bize gel dedi. Bugün hastaneden direkt bize geçecekler belim çok ağrıyor, gece uyuyamadım, gribim hala geçmedi nasıl baş edicem her şeyle bilmiyorum

Bir ben takılmıyorum sanırım çok fazla içerik konusuna Sebamed aldım ben mustelaya göre daha uygun fiyatlı diye he almadan önce içeriğinin temiz olmadığını bilmiyordum bilseydim almazdım orası ayrı ama verdiğim parayı da çöpe atamam

Kiz senee hamilesin hasta bakacak halin yok yani kızına gitseymis ya

Kiz senee hamilesin hasta bakacak halin yok yani kızına gitseymis ya
Üff hiç sorma kuşum ya görümcemin kv orda yeni bakıcı geldi ama tabi kv si orda olmasaydı da çağırmazdı görümcem umarım yataktan kalkamayacak kadar kötü olmaz ağrısı falan olmaz da biraz rahat ederim hamilelik bir şey değil ama hem grip hem bel ağrısı bir de uykusuzluk var napıcam bilmiyorum valla

kız kesin şimdi daha çocuk mocuk yok ya boşluktan incik cincik bakıyoruz doğunca nefes almaya vakit kalmıyomuş

O zaman gelsin de bakarsıniz. Belki normal doğumla gelir sürpriz yapıp :)
Hayırlısı canım gelsin sağlıkla da
Bebeğim ben şu pompasız olanı almışım ama o indirimdeydi ondan

Ben sezocuyuumm
Canim bende işte sadece aşağısı uyuşuk olanı istiyorum
Canım bende yarı uyusturan o şekilde olsun ki ana tanıklık edelim
Bende kopuk şampuan düşünüyorum dün almadım o yüzden eşim ayni şey değil mi al üni baby dedi de almadım.

Kullan at alt değiştirme örtüleri ama baya iyi kalin içi dolu bir taraf silinir sekilde bir taraf pamuklu birşeyden iki paket yeter o zaman 20 tane işimi görür elimin altında bulunsun dedim 25 TL iki paketi hemde

Valla fiyata taktı diyen olmasın öyle şeyler alıyorum ki al al bitmiyor herşeyi olsun eksik olmasın deyincede böyle fiyata bakılıyor

Ben alt acma bezi yerine musamba gibi bisi aldim baby mall dan 49 tl idi. 1 tane daha alicam. O alt acma bezine cok para gider hem de çok atık çıkar diye düşündüğüm icin almayacağım. Zaten bez ve pamuk korkulu ruyam oldu her kakada yikarim herhalde pamuk atigi cikmasin diye.

Kizlar kan hapını sağlık ocağı verdi kahvaltıdan iki saat once aç karına iç dedi kabızlık yaparsa değiştiririz dedi şuan öyle bir sıkıntı yok kayısı kurusu yemeye devam bir iki tane. Aç karnına mi içiyorsunuz sizler de onu merak ettim??

ben arkadaşımın tavsiyesiyle mamajoo aldım bakalım inşallah memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…