Cix leş gibiymis. Çekmiyor yazmış çoğu kişi.Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemenucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo
ayy ölüp bitiyolardı kız happy mom forumunda ahahhah iyi ki almamışım o zamanCix leş gibiymis. Çekmiyor yazmış çoğu kişi.
Bebek arabası kısmı yatiyor canim yenidogandan itibaren kullanabiliyosun ama portbebe olarak tak çıkar kullanamiyosun sabit.Canım bu araba tam yatıyor mu?
Kardeş sen sebamedte almistin dimi hic denedin mi göz yakıyor mu şampuanlar ona gore ikisinden birini alcamBebeğim ben şu pompasız olanı almışım ama o indirimdeydi ondan
Ben sezocuyuumm
Üzerinde normal cilt yazan, pompalı olan avokado özlü diğeri papatya özlü. Hassas cilt serisi falan da var veya direk köpük formülü. Hepsini kullandık hepsi güzel, yenidoğanda benim en sevdiğim köpük formülü çünkü konak oluşumunu da engelliyor.Kızlarım bu ikisi arasındaki fark ne ya ben anlamadımbirinde yenidogan yaziyo bu mu hangisini almalıyız. Ya da baska bir marka mı almalıyız. Artık şu son indirimde hepsini alıp bitirmek istiyroum ya daha bebemin beşigi yok gerçi de
Benim ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak mecbur. Genel anestezili olmuştum bu sefer cesaret edebilirsem, anestezi de uygun görürse epiduralli olmak istiyorumBu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Bence markası hiç önemli değil ama direk yırtılanları varsa bilemiyorum. Oğlumda baby me kullanmıştık. Her seferinde de çöpe atmıyodum alt açmayı öğrenince kirlenmiyorBende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler
Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta
Lansinoh kullandım ben oğlumda ama çok da verimli bir makine değil. Zaten hiçbir zaman bebeğin emdiği gibi süt sağılmıyor o ayrı ama parası kadar faydalı mı dersen bence değil. İhtiyaç olmasın ama olduğu durumda hastane tipi kiralamak lazım. Ben çalışmıyorum ara ara dışarı çıkmam gerekir bebeği bırakmam gerekirse diye almıştım uygun zamanda sağıp buzluğa atıyodum ama öyle devamlı kullanacak olsam kesinlikle lansinoh almam bi daha. Yara olmadı bende ama acıttığı doğru.Emzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şüküronları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım
aldım aldım eşime denetcektim göreve gitti ahhahah bu hafta ben dener derim sana ama indirimler biterse bilememm dur akşam bi yüzümü yıkayayımBebek arabası kısmı yatiyor canim yenidogandan itibaren kullanabiliyosun ama portbebe olarak tak çıkar kullanamiyosun sabit.
Kardeş sen sebamedte almistin dimi hic denedin mi göz yakıyor mu şampuanlar ona gore ikisinden birini alcam
Ahahaha bebişim aksam soyle bi makyajını yika gozlerine sok bakalim denek olarakaldım aldım eşime denetcektim göreve gitti ahhahah bu hafta ben dener derim sana ama indirimler biterse bilememm dur akşam bi yüzümü yıkayayım
ayy onu indirimle hepsiburadadan 78e almıştımAhahaha bebişim aksam soyle bi makyajını yika gozlerine sok bakalim denek olarakikisinde de gözlerini çok yaktı bebisimin aglamaktan susturamadım vs demişler. Bi de mustela sebamed e göre 2 katindan bile fazla pahalı ya şaka gibi
Aynen kiz dalin hic yakmiyomusayy onu indirimle hepsiburadadan 78e almıştım
sebamed setini de 110 du galibaaa
öff dalin mi yakmıyo ne yakmıyo nerden bulcaz 10 tane şampuan mı alcam ya oy dağlarr
Bir ben takılmıyorum sanırım çok fazla içerik konusunaAynen kiz dalin hic yakmiyomushemde ucuz. Ya icerik konusuna gelince bence biz ilk başta çok takiliyoruz da ilerleyen zamanda hiç takılabilecegimizi düşünmüyorum. Ben dogdugunda sebamed varmis annemler bende onu kullanmis bi sıkıntı olmadi goruldugu uzere
Kiz senee hamilesin hasta bakacak halin yok yani kızına gitseymis yaKızlar günaydııın. Dün eşime halıları süpürdü halıları kaldırdı bende evi komple silip süpürdüm belim çok ağrıyor. Daha kötüsü kv 15 gün kadar bizde kalacakBelinde ki fıtığı lazer ile küçültme işlemi yapacaklar bugün işlemden sonra 15 gün kalkmaması gerekiyormuş eşim de bize gel dedi. Bugün hastaneden direkt bize geçecekler belim çok ağrıyor, gece uyuyamadım, gribim hala geçmedi nasıl baş edicem her şeyle bilmiyorum
Üff hiç sorma kuşum ya görümcemin kv orda yeni bakıcı geldi ama tabi kv si orda olmasaydı da çağırmazdı görümcem umarım yataktan kalkamayacak kadar kötü olmaz ağrısı falan olmaz da biraz rahat ederim hamilelik bir şey değil ama hem grip hem bel ağrısı bir de uykusuzluk var napıcam bilmiyorum vallaKiz senee hamilesin hasta bakacak halin yok yani kızına gitseymis ya
kız kesin şimdi daha çocuk mocuk yok ya boşluktan incik cincik bakıyoruz doğunca nefes almaya vakit kalmıyomuşAynen kiz dalin hic yakmiyomushemde ucuz. Ya icerik konusuna gelince bence biz ilk başta çok takiliyoruz da ilerleyen zamanda hiç takılabilecegimizi düşünmüyorum. Ben dogdugunda sebamed varmis annemler bende onu kullanmis bi sıkıntı olmadi goruldugu uzere
Hayırlısı canım gelsin sağlıkla daO zaman gelsin de bakarsıniz. Belki normal doğumla gelir sürpriz yapıp :)
Canim bende işte sadece aşağısı uyuşuk olanı istiyorumBebeğim ben şu pompasız olanı almışım ama o indirimdeydi ondan
Ben sezocuyuumm
Canım bende yarı uyusturan o şekilde olsun ki ana tanıklık edelimÜzerinde normal cilt yazan, pompalı olan avokado özlü diğeri papatya özlü. Hassas cilt serisi falan da var veya direk köpük formülü. Hepsini kullandık hepsi güzel, yenidoğanda benim en sevdiğim köpük formülü çünkü konak oluşumunu da engelliyor.
Benim ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak mecbur. Genel anestezili olmuştum bu sefer cesaret edebilirsem, anestezi de uygun görürse epiduralli olmak istiyorum
Bence markası hiç önemli değil ama direk yırtılanları varsa bilemiyorum. Oğlumda baby me kullanmıştık. Her seferinde de çöpe atmıyodum alt açmayı öğrenince kirlenmiyor
Lansinoh kullandım ben oğlumda ama çok da verimli bir makine değil. Zaten hiçbir zaman bebeğin emdiği gibi süt sağılmıyor o ayrı ama parası kadar faydalı mı dersen bence değil. İhtiyaç olmasın ama olduğu durumda hastane tipi kiralamak lazım. Ben çalışmıyorum ara ara dışarı çıkmam gerekir bebeği bırakmam gerekirse diye almıştım uygun zamanda sağıp buzluğa atıyodum ama öyle devamlı kullanacak olsam kesinlikle lansinoh almam bi daha. Yara olmadı bende ama acıttığı doğru.
Ben alt acma bezi yerine musamba gibi bisi aldim baby mall dan 49 tl idi. 1 tane daha alicam. O alt acma bezine cok para gider hem de çok atık çıkar diye düşündüğüm icin almayacağım. Zaten bez ve pamuk korkulu ruyam oldu her kakada yikarim herhalde pamuk atigi cikmasin diye.Bugün e bebekten bunları aldım..dergisini begendim çok ucuz yanında 2 adet goon bebek bezi hediye denerim..
minies migros markası alt açma için iki paket aldım lazım olur diye.. şimdilik bunlar..
mühendisinoglu Instagram da minies bebek bezi iyi diyor sleppy baby turko bebe land goon hem fiyatı uygun hemde temiz icerik diyor..
şampuan sabun bebek deterjanı bez bunları alicam bugün kararsız kaldım siz hangi markaları aldınız..
o kartları da aldım çok istiyordum hoşuma gitti kalin kartlar dikkatini cekecek inşallah.
bugun ilk kez çok sert vurdu babasida duydu kızımı
ben arkadaşımın tavsiyesiyle mamajoo aldım bakalım inşallah memnun kalırım.Emzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şüküronları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?