Bende 20 tane aldım zaten artık almam lazim olur diye aldım illa işe yarar değil miBen alt acma bezi yerine musamba gibi bisi aldim baby mall dan 49 tl idi. 1 tane daha alicam. O alt acma bezine cok para gider hem de çok atık çıkar diye düşündüğüm icin almayacağım. Zaten bez ve pamuk korkulu ruyam oldu her kakada yikarim herhalde pamuk atigi cikmasin diye.
Ya bu şampuandı bezdi ne bileyim her ürün herkese göre farklı işte. Ben içeriği temiz olan şeyleri seviyorum ama bundan kastım ille organik olması falan değil doktorum onaylasın, ürünün gerekli sertifikaları olsun onlara bakıyorum. İnsta da bir sürü ürün tavsiye eden sayfalar var hiçbirine güvenim yok bir sürü saçma sapan marka türedi organik adı altında. Tabi ki fiyat önemli ama bazı şeylerde gözardı etmek zorunda hissediyorum kendimi. Alt açma örtüleri uzun süre kullanılabiliyor tek kullanımlık olmuyor. Yeter şu an için aldıkların.Hayırlısı canım gelsin sağlıkla da
Canim bende işte sadece aşağısı uyuşuk olanı istiyorum
Canım bende yarı uyusturan o şekilde olsun ki ana tanıklık edelim
Bende kopuk şampuan düşünüyorum dün almadım o yüzden eşim ayni şey değil mi al üni baby dedi de almadım.
Kullan at alt değiştirme örtüleri ama baya iyi kalin içi dolu bir taraf silinir sekilde bir taraf pamuklu birşeyden iki paket yeter o zaman 20 tane işimi görür elimin altında bulunsun dedim 25 TL iki paketi hemde
Valla fiyata taktı diyen olmasın öyle şeyler alıyorum ki al al bitmiyor herşeyi olsun eksik olmasın deyincede böyle fiyata bakılıyor
Geçmiş olsun da gitcek başka yeri yokmuymuş. Ha eşin ilgilenecekse oturup bakabilir. Senin o durumda işin zor ki zaten niye iş yapıyosun ki kendine eziyet etmişsin.Kızlar günaydııın. Dün eşime halıları süpürdü halıları kaldırdı bende evi komple silip süpürdüm belim çok ağrıyor. Daha kötüsü kv 15 gün kadar bizde kalacakBelinde ki fıtığı lazer ile küçültme işlemi yapacaklar bugün işlemden sonra 15 gün kalkmaması gerekiyormuş eşim de bize gel dedi. Bugün hastaneden direkt bize geçecekler belim çok ağrıyor, gece uyuyamadım, gribim hala geçmedi nasıl baş edicem her şeyle bilmiyorum
Benim ilk doğumum da sezeryan bu da öyle olucak, ben de 82 doğumluyumBu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Yavru sen kendine acımıyosun ki başkası halinden anlasınn evi komple silmek süpürmek ne bırak pis kalsın veya yay günlere bir gün sil bir gün süpür illa yapacaksan iyice ağırlaştı karınlar günlerimiz daralıyoo bi de sende fıtık var onun ağrısıKızlar günaydııın. Dün eşime halıları süpürdü halıları kaldırdı bende evi komple silip süpürdüm belim çok ağrıyor. Daha kötüsü kv 15 gün kadar bizde kalacakBelinde ki fıtığı lazer ile küçültme işlemi yapacaklar bugün işlemden sonra 15 gün kalkmaması gerekiyormuş eşim de bize gel dedi. Bugün hastaneden direkt bize geçecekler belim çok ağrıyor, gece uyuyamadım, gribim hala geçmedi nasıl baş edicem her şeyle bilmiyorum
Maalesef yok canım. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum eşime işe gitme ben dinleneyim annenle sen ilgilen dedim tamam dedi. Ev çok kirlendi ufak tefek yapıyordum da artık gözüme battı eşimin de bel fıtığı var normal de o yapacaktı ama beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi anca iyi ki yapmışız kv yatacak sonuçta 15 gün temizlik yapamamGeçmiş olsun da gitcek başka yeri yokmuymuş. Ha eşin ilgilenecekse oturup bakabilir. Senin o durumda işin zor ki zaten niye iş yapıyosun ki kendine eziyet etmişsin.
He ya gripliyimYavru sen kendine acımıyosun ki başkası halinden anlasınn evi komple silmek süpürmek ne bırak pis kalsın veya yay günlere bir gün sil bir gün süpür illa yapacaksan iyice ağırlaştı karınlar günlerimiz daralıyoo bi de sende fıtık var onun ağrısı
kocan kaynana da getirir kaynata da getirir yazık canına valla yaaa bi de hastaymışsın zaten gripli
Zor olmuş ama 2 hafta sabır o zaman. Bir an önce toparlanda en azından hastalığın geçsinMaalesef yok canım. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum eşime işe gitme ben dinleneyim annenle sen ilgilen dedim tamam dedi. Ev çok kirlendi ufak tefek yapıyordum da artık gözüme battı eşimin de bel fıtığı var normal de o yapacaktı ama beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi anca iyi ki yapmışız kv yatacak sonuçta 15 gün temizlik yapamam
Ay canımBenim ilk doğumum da sezeryan bu da öyle olucak, ben de 82 doğumluyum
Hamile kadının evinde hasta yatılı bir yaşıma daha girdim gerçekten..ben kızdım resmen burdan benim yardıma ihtiyacım var şuan birak birini.. eşim sildi süpürdü toz aldı ben çamaşır katladim dün..birde yemek yaptım.alisverise gittikMaalesef yok canım. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum eşime işe gitme ben dinleneyim annenle sen ilgilen dedim tamam dedi. Ev çok kirlendi ufak tefek yapıyordum da artık gözüme battı eşimin de bel fıtığı var normal de o yapacaktı ama beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi anca iyi ki yapmışız kv yatacak sonuçta 15 gün temizlik yapamam
ah garibim ya bir an önce geçer inş ağrıların gribin. kız beni evi görsennnnnn mikrop kaparım der çıkarsın bulaşıklar mutfaktan falan çıkacak ama napıyım umrumda olmamasını öğrendim heralde yavaş yavaş yaparım ajksdhakjsd evime gelen de rahatsız oluyosa kendi yapsınHe ya gripliyimaşkım evi mok götürüyordu kendimi de iyi hissediyordum benimki yapacaktı normal de ama onun da fıtığı var beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi kv geleceğini bilmiyordum bile iyi ki yapmışım 15 gün nolucak evin hali Fıtıktan ağrıyo zaten belim
Kız kv normal de bana çok yardımcı olur kaldığında yemeğimi yapar halimden anlar git uyu der bir sıkıntım yok o konuda ama şuan hasta olmam belimin ağrısı kötü oldu yoksa ki normal zamanda olsa hiç sesimi çıkartmamZor olmuş ama 2 hafta sabır o zaman. Bir an önce toparlanda en azından hastalığın geçsinkvne de bulaşırsa o zaman daha zahmetli olcak gitmez de
Eşimle konuştum sadece tuvalete kalkacakmış yani yemek derdi falan kalıyor sanırım yapacak bir şey yok artık gelme diyemem kadın gerçekten çok iyi bir insan 15 gün idare edicem kendi kalkamazsa falan eşime söylerim işe gitmesin ya da erken gelsin vs ben kaldıramam çünküAy canımnasıl birşey sezeryan hiç bilmiyorum ama bıraktım artık dogsunda nasıl olursa olsun sağlıkla inşallah senin ikinci iyimis benim ilk canım..benim kız bebek seninkiler
Hamile kadının evinde hasta yatılı bir yaşıma daha girdim gerçekten..ben kızdım resmen burdan benim yardıma ihtiyacım var şuan birak birini.. eşim sildi süpürdü toz aldı ben çamaşır katladim dün..birde yemek yaptım.alisverise gittik
Ahhaha çocuğun odası da işine gelmiştir ondadırah garibim ya bir an önce geçer inş ağrıların gribin. kız beni evi görsennnnnn mikrop kaparım der çıkarsın bulaşıklar mutfaktan falan çıkacak ama napıyım umrumda olmamasını öğrendim heralde yavaş yavaş yaparım ajksdhakjsd evime gelen de rahatsız oluyosa kendi yapsın
en son taşındığımızda heralde halıları kaldırıp temizlik yaptık ya
dün bile isteye bi çocuğun odasını temizledim yerleştirdim 1 hafta çöp kaldırmam
Ben sabahlari ac karina levotiron kullaniyorum tiroid icin, kan ilacini aksamlari 9 gibi alip meyve saatine denk getiriyorum sonrada regenesis aliyorum yarim saat 1 saat sonra civariKizlar kan hapını sağlık ocağı verdi kahvaltıdan iki saat once aç karına iç dedi kabızlık yaparsa değiştiririz dedi şuan öyle bir sıkıntı yok kayısı kurusu yemeye devam bir iki tane. Aç karnına mi içiyorsunuz sizler de onu merak ettim??
Ha öyleyse o zaman sıkıntı yok ben de farklı anladımKız kv normal de bana çok yardımcı olur kaldığında yemeğimi yapar halimden anlar git uyu der bir sıkıntım yok o konuda ama şuan hasta olmam belimin ağrısı kötü oldu yoksa ki normal zamanda olsa hiç sesimi çıkartmam
Eşimle konuştum sadece tuvalete kalkacakmış yani yemek derdi falan kalıyor sanırım yapacak bir şey yok artık gelme diyemem kadın gerçekten çok iyi bir insan 15 gün idare edicem kendi kalkamazsa falan eşime söylerim işe gitmesin ya da erken gelsin vs ben kaldıramam çünkü
Geneli öyle ama ben o konuda şanslıyımHa öyleyse o zaman sıkıntı yok ben de farklı anladımnebileym kvdeler hep bi külfetmiş gibi oluyor ondan.
Ben de o şanslıların içindeyim biz kv gelin değilde daha çok ana kız gibiyizGeneli öyle ama ben o konuda şanslıyımBugün eşim halleder yarına kadar da ben toparlanırım sanırım halledilir bir şekilde :)
Ben akşam yemekten sonra tok karnına içiyorum.Kizlar kan hapını sağlık ocağı verdi kahvaltıdan iki saat once aç karına iç dedi kabızlık yaparsa değiştiririz dedi şuan öyle bir sıkıntı yok kayısı kurusu yemeye devam bir iki tane. Aç karnına mi içiyorsunuz sizler de onu merak ettim??
Ben de şanslılardanım çok şükür. Oğlum doğduğunda çok emeği geçti beni uyutur kendi bakardı geceleriGeneli öyle ama ben o konuda şanslıyımBugün eşim halleder yarına kadar da ben toparlanırım sanırım halledilir bir şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?