2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende 20 tane aldım zaten artık almam lazim olur diye aldım illa işe yarar değil mi

İçini dışını çektim hastanede dışarda işte böyle

En sona koyduğum nakkis marka üstü havlulu onu büyüyen beşik yanına aldım üstündeki havlu birlesik değil yıkanabilir altındaki yumuşak ama bazı yerlerde yikayamam sonuçta

Eklentiler

• 16375652847557195554994757625133.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 1637565317757710132081695693252.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 16375655663855892605346975463231.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 16375655900608523314310193128778.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-11-22-10-22-44-547_trendyol.com.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
Ya bu şampuandı bezdi ne bileyim her ürün herkese göre farklı işte. Ben içeriği temiz olan şeyleri seviyorum ama bundan kastım ille organik olması falan değil doktorum onaylasın, ürünün gerekli sertifikaları olsun onlara bakıyorum. İnsta da bir sürü ürün tavsiye eden sayfalar var hiçbirine güvenim yok bir sürü saçma sapan marka türedi organik adı altında. Tabi ki fiyat önemli ama bazı şeylerde gözardı etmek zorunda hissediyorum kendimi. Alt açma örtüleri uzun süre kullanılabiliyor tek kullanımlık olmuyor. Yeter şu an için aldıkların.
İlk doğumda anestezi de kendi doktorum da çarpıntılarımdan dolayı epidurale izin vermedi, bırak kontrol bizde olsun uyu uyan gör bebişini dediler bakalım bu sefer hastane de başka doktorum da başka nolur bilmiyorum. Bayılmaktan da memnundum aslında ama tabi o anı görmek de çok güzeldir

Geçmiş olsun da gitcek başka yeri yokmuymuş. Ha eşin ilgilenecekse oturup bakabilir. Senin o durumda işin zor ki zaten niye iş yapıyosun ki kendine eziyet etmişsin.

Yavru sen kendine acımıyosun ki başkası halinden anlasınn evi komple silmek süpürmek ne bırak pis kalsın veya yay günlere bir gün sil bir gün süpür illa yapacaksan iyice ağırlaştı karınlar günlerimiz daralıyoo bi de sende fıtık var onun ağrısı
kocan kaynana da getirir kaynata da getirir yazık canına valla yaaa bi de hastaymışsın zaten gripli

Geçmiş olsun da gitcek başka yeri yokmuymuş. Ha eşin ilgilenecekse oturup bakabilir. Senin o durumda işin zor ki zaten niye iş yapıyosun ki kendine eziyet etmişsin.
Maalesef yok canım. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum eşime işe gitme ben dinleneyim annenle sen ilgilen dedim tamam dedi. Ev çok kirlendi ufak tefek yapıyordum da artık gözüme battı eşimin de bel fıtığı var normal de o yapacaktı ama beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi anca iyi ki yapmışız kv yatacak sonuçta 15 gün temizlik yapamam

He ya gripliyim aşkım evi mok götürüyordu kendimi de iyi hissediyordum benimki yapacaktı normal de ama onun da fıtığı var beli kitlendi zorla süpürüp halıları kaldırabildi kv geleceğini bilmiyordum bile iyi ki yapmışım 15 gün nolucak evin hali Fıtıktan ağrıyo zaten belim

Zor olmuş ama 2 hafta sabır o zaman. Bir an önce toparlanda en azından hastalığın geçsin kvne de bulaşırsa o zaman daha zahmetli olcak gitmez de

Benim ilk doğumum da sezeryan bu da öyle olucak, ben de 82 doğumluyum
Ay canım nasıl birşey sezeryan hiç bilmiyorum ama bıraktım artık dogsunda nasıl olursa olsun sağlıkla inşallah senin ikinci iyimis benim ilk canım..benim kız bebek seninkiler
Hamile kadının evinde hasta yatılı bir yaşıma daha girdim gerçekten..ben kızdım resmen burdan benim yardıma ihtiyacım var şuan birak birini.. eşim sildi süpürdü toz aldı ben çamaşır katladim dün..birde yemek yaptım.alisverise gittik

ah garibim ya bir an önce geçer inş ağrıların gribin. kız beni evi görsennnnnn mikrop kaparım der çıkarsın bulaşıklar mutfaktan falan çıkacak ama napıyım umrumda olmamasını öğrendim heralde yavaş yavaş yaparım ajksdhakjsd evime gelen de rahatsız oluyosa kendi yapsın
en son taşındığımızda heralde halıları kaldırıp temizlik yaptık ya
dün bile isteye bi çocuğun odasını temizledim yerleştirdim 1 hafta çöp kaldırmam

Zor olmuş ama 2 hafta sabır o zaman. Bir an önce toparlanda en azından hastalığın geçsin kvne de bulaşırsa o zaman daha zahmetli olcak gitmez de
Kız kv normal de bana çok yardımcı olur kaldığında yemeğimi yapar halimden anlar git uyu der bir sıkıntım yok o konuda ama şuan hasta olmam belimin ağrısı kötü oldu yoksa ki normal zamanda olsa hiç sesimi çıkartmam
Eşimle konuştum sadece tuvalete kalkacakmış yani yemek derdi falan kalıyor sanırım yapacak bir şey yok artık gelme diyemem kadın gerçekten çok iyi bir insan 15 gün idare edicem kendi kalkamazsa falan eşime söylerim işe gitmesin ya da erken gelsin vs ben kaldıramam çünkü

Ahhaha çocuğun odası da işine gelmiştir ondadır inşallah kanki ya. Benim gözüme çok batıyo ev kirli olunca hamilelikten önce çok yapıyordum ama hamilelik olunca saldım biraz en son halıları kaldıralı 1 ay olmuştur artık her yeri pislik görüyodu

Ben sabahlari ac karina levotiron kullaniyorum tiroid icin, kan ilacini aksamlari 9 gibi alip meyve saatine denk getiriyorum sonrada regenesis aliyorum yarim saat 1 saat sonra civari
Hic kabiz olmadim. gece yatarkende dis fircalayip d vitamini damlasini aliyorum.( aksamlari çay keyfim olmadigi icin daha mantikli geldi bana bu tabi, cay ve sut arasi 2 saat vermek gerekiyor malum)

Ha öyleyse o zaman sıkıntı yok ben de farklı anladım nebileym kvdeler hep bi külfetmiş gibi oluyor ondan.

Geneli öyle ama ben o konuda şanslıyım Bugün eşim halleder yarına kadar da ben toparlanırım sanırım halledilir bir şekilde :)
Ben de o şanslıların içindeyim biz kv gelin değilde daha çok ana kız gibiyiz Aman nazar etmeyelim yavaş yavaş hallolur sen yorma kendini hemen iyileşmeye bak.

Kızlaaarr ara tatil bitti sahalara döndüm evde kızım olunca 1 hafta boyunca etkinlik gezme yemesi giydirmesi derken pertim çıktı. Bugün sabahtan kontrolüm vardı miniğimi de gördüm büyümüş yaa artık iyice bebek oluyolar çok şükür her şey yolunda Her gittiğimde hareketli olmasını soruyorum bizim için sorun değil diyo ama geceleri aman sabahlar olmasın modundayızz ne ara uyuyo bu çocuk anlamıyorum
Hala daha 1 çöp almadım kuzuma bu hafta indirimlerle başlayayım diyorum. Hoş indirimle ne kadar iner, indirim bindirim mi olur orası muamma

Ben akşam yemekten sonra tok karnına içiyorum.

Geneli öyle ama ben o konuda şanslıyım Bugün eşim halleder yarına kadar da ben toparlanırım sanırım halledilir bir şekilde :)
Ben de şanslılardanım çok şükür. Oğlum doğduğunda çok emeği geçti beni uyutur kendi bakardı geceleri Hal böyle olunca insanın gözüne gelmiyor. Benim oğlum bebekken kv ameliyat oldu gözlerinden ve hemoroitten hastane benim eve yürüme mesafesi bende kalıyordu ama bir kere bilmem ki yük olsun. Bir bardak su istemişliği yoktur benden. Annemden fazla onun desteğini gördüm ki annemle de çok iyi olmamıza rağmen. Hakkını ödeyemem. Sen de toparlarsın inşallah o da kısa zamanda toparlar normale dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…