2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Gün verdi mi peki canim doktor ? Benimki nornal dogum ama sezaryenin gununu bilme olayina bayiliyorum daha heyecanli gün sayabilirsin ayin kaclarina geliyor ?

Benim de ne hayallerim vardı gezicektik oğlumla ama okullar kapandı ertesi gün hasta oldu 1 haftamız öyle geçti. Ne güzel maşallah tadını çıkar geceleri benim de öyle kıpır kıpır dışardan da belli oluyor karnım bi aşağı bi yukarı miniğe de maşallah herşey yolundaymış

illa ki kullanırsınız. ben dışarı çıkma vaktimiz gelince 1 paket çantada dursun ne olur ne olmaz diye alırım sanırım ama düzenli kullanım için almayacağım. benim aldığım da altı muşamba üstü havlu.

Bence markası hiç önemli değil ama direk yırtılanları varsa bilemiyorum. Oğlumda baby me kullanmıştık. Her seferinde de çöpe atmıyodum alt açmayı öğrenince kirlenmiyor
Kirlenmemeye başlarsa kumaş yaptırdı annem onlara geçiş yaparım
Canım lazer ile olacak ya belki normal ameliyat kadar ağır olmaz kendini çok zorlamamaya çalış eşin izin alabiliyorsa izin alsın biraz annen toparlayana sen iyileşene kadar
Evet canım onu aç içmek gerekiyor içtikten sonra bi süre yemek yemiyorsun 1 saat kadar felan sanırım ben gece yatarken içiyorum demir ilacını
Neden 100 lük ile yaptılar sana

Kızlar bu gögüs pedini ne zaman kullanıyoruz. Bir de gümüş kapak alırsak, ne zaman gümüş kapak, ne zaman ped kullanıcaz
Canım ben de bu tip almaya karar verdim. En azından portbebeye para vermemiş olucam.
Bir de içine bebek arabası minderi alıcam. Ben genelde 2.el aldıgım için yıpranmış olabilir. Size de fikir olsun güzel bir tane buldum. Aynı pedi hem arabada hem ana kucagında kullanırım dedim. Bir arkadasımız soruyordu Feriydy
O hapı aç karnına içen varsa madalya vermek istiyorum benim hap tüm ağır yan etkileri yaptı
Aynı benim ev, önereceğiniz temizlikçi bulabileceğim güvenilir bir platform var mı kariyer.netin böyle bir hizmeti varmış galiba. Yanlışlıkla kv eve gelse, oğlu mikrop kapar diye üzülür ya ben yapamıyorum, yapınca sancı içinde kıvranıyorum. Bir defa agır olmasa da egil kalk iş yaptım. Yok olmuyor. Rahatsız olan kendi yapsın çok iyiymiş, mottomuz olsun hem yardıma gelmeyip hem yargılamadın kimse

Eklentiler

• Screenshot_20211122-124341.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 44
ferittin değilmiş ya kreatininmiş

ferittin demir dvit magnezyum b12 folik hiçbirine bakmamış 1 tanesi bile yok sonuçlarda

Alla alla gene mi düşmüş dur bakiim
Ya dayaklık bunlar cidden. Tşk ettim hemen alıyorum valla
Bende geçen hafta alacaktım, tatilden döneyim asıl efsane cuma indirimleri olur dedim. Ne indirimi bindirim oldu, almak istediğim robot üzerine 1000 TL koydu

Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende boyutunu merak ediyordum teşekkür ederim Yorumları çok güzel bide emicilik testi yapanlar var onlarda en kuru kalan bezlerden biri
Kesinlikle katılıyorum . İlk üç ay kızımda Prima kullandım premium olan değil diğerinden . Resmen poposu ıslak oluyordu azıcık bı ciste bile.daha sonra da hep aldıklarında kristallesme yaşadım .yalnız goon mutlu bebek iyi değil hani şu kilotolan bezler şimdiden söyleyeyim

Şimdi hiç bir konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun anjiyo oldu yanında kaldım 1 haftaya yakın 6 aylık evli bile değildim :) Böyle şeylerden asla gocunmam benim annem vefat etti ama kv sağolsun herşeyime koşturdu elinden geldiğince. Birbirimizi kırıp üzmüşlüğümüz yoktur. Ben eşime de kv hep söylerim gel kal bizde bacaklarından yürüyemiyor çok fazla 3-4 aydır bana hiç bir zararı yok çok şükür. Sadece kötü denk geldi hem hastayım hem belim gerçekten çok ağrıyor fıtığın olduğu kısmı elliyemiyorum acıyo dün gece dayanamayıp parol içtim bacaklarıma kadar vurdu ağrısı bir de düzen oturtmuştum yürüyüşe çıkıyordum eve gelip akşam yemeğini yapıyordum bu düzen bozulacak 15 gün de olsa biraz da ona üzüldüm sanırım :) Kv yataktan kalkmaması gerekiyormuş sadece tuvalete biz 2 öğün yiyoruz kv 3 düzenimin bozulmasını hiç sevmiyorum
Canım lazer ile olacak ya belki normal ameliyat kadar ağır olmaz kendini çok zorlamamaya çalış eşin izin alabiliyorsa izin alsın biraz annen toparlayana sen iyileşene kadar
Canım daha gelmediler ama eşimden öğrendiğim kadarıyla iyi. Eşimin kendi işi ama tek çalışıyor eleman vs yok iş durumuna bağlı o yani şöyle olur böyle olur plan yapamıyorum bugün idare et beni dinleneyim demiştim ama saat kaç oldu hala gelmediler bilseydim uyurdum dün hiç uyuyamadım toparlanmış olurdum en azından

Fikir almak için yurtdışındaki sayfalara bakarken gördüm kızlar. Şifonyerin üzerine alt açma düzeneğini kurmuşlar, yanına da hijyen kiti oluşturmuşlar. Pamukla temizlik yapmak isteyen annelere fikir olabilir, termosa su koymuşlar sanırım. Belli bir ısıda tutulabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20211122-134957.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20211122-134949.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim, herşey yolunda çok şükür. Ablası kılıklı düdüklü tencere gibi kaynıyor içeride bu da ilk fotomuz poz yakalamak için yarım saat uğraştırdı sıpa

Eklentiler

• IMG_20211122_135840.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 95

Eklentiler

• 16375788252699195050867034430428.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 16375788410167749984831334747516.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 1637578854039177135333378611516.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 71
ferittin değilmiş ya kreatininmiş

ferittin demir dvit magnezyum b12 folik hiçbirine bakmamış 1 tanesi bile yok sonuçlarda
Canım bu arada benim dr ilk basta, 1 aylıkken sadece troid, idrar kültür ve ferritin baktı. Bir daha hiç kan tahlili bakmadı. Hamilelikte rutin kontrolde yok mu acaba ama bakmadan vitaminleri yığdı yani. Nasılsa bebek tüketiyor diye herhalde, bakan doktor var mı acaba

Kız bana aç karna iç dedi kabiz olursa değiştirelim dedi ishal oluyorum iki gündür başladım aç karna zarar verir mi ki

Ben yıldım yani ağzımla istiyorum kontrol haklarım boşa gidiyo zaten leş ultrasonunda hiçbir şey göremedim de bundan da soğudum şu an

Kız bana aç karna iç dedi kabiz olursa değiştirelim dedi ishal oluyorum iki gündür başladım aç karna zarar verir mi acaab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…