Gün verdi mi peki canim doktor ? Benimki nornal dogum ama sezaryenin gununu bilme olayina bayiliyorumBu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Benim de ne hayallerim vardı gezicektik oğlumla ama okullar kapandı ertesi gün hasta oldu 1 haftamız öyle geçti. Ne güzel maşallah tadını çıkarKızlaaarrara tatil bitti sahalara döndüm evde kızım olunca 1 hafta boyunca etkinlik gezme yemesi giydirmesi derken pertim çıktı. Bugün sabahtan kontrolüm vardı miniğimi de gördüm büyümüş yaa artık iyice bebek oluyolar çok şükür her şey yolunda Her gittiğimde hareketli olmasını soruyorum bizim için sorun değil diyo ama geceleri aman sabahlar olmasın modundayızz ne ara uyuyo bu çocuk anlamıyorum
Hala daha 1 çöp almadım kuzuma bu hafta indirimlerle başlayayım diyorum. Hoş indirimle ne kadar iner, indirim bindirim mi olur orası muamma
illa ki kullanırsınız. ben dışarı çıkma vaktimiz gelince 1 paket çantada dursun ne olur ne olmaz diye alırım sanırım ama düzenli kullanım için almayacağım. benim aldığım da altı muşamba üstü havlu.Bende 20 tane aldım zaten artık almam lazim olur diye aldım illa işe yarar değil mi
İçini dışını çektim hastanede dışarda işte böyle
En sona koyduğum nakkis marka üstü havlulu onu büyüyen beşik yanına aldım üstündeki havlu birlesik değil yıkanabilir altındaki yumuşak ama bazı yerlerde yikayamam sonuçta
Kirlenmemeye başlarsa kumaş yaptırdı annem onlara geçiş yaparımBence markası hiç önemli değil ama direk yırtılanları varsa bilemiyorum. Oğlumda baby me kullanmıştık. Her seferinde de çöpe atmıyodum alt açmayı öğrenince kirlenmiyor
Canım lazer ile olacak ya belki normal ameliyat kadar ağır olmaz kendini çok zorlamamaya çalış eşin izin alabiliyorsa izin alsın biraz annen toparlayana sen iyileşene kadarKızlar günaydııın. Dün eşime halıları süpürdü halıları kaldırdı bende evi komple silip süpürdüm belim çok ağrıyor. Daha kötüsü kv 15 gün kadar bizde kalacakBelinde ki fıtığı lazer ile küçültme işlemi yapacaklar bugün işlemden sonra 15 gün kalkmaması gerekiyormuş eşim de bize gel dedi. Bugün hastaneden direkt bize geçecekler belim çok ağrıyor, gece uyuyamadım, gribim hala geçmedi nasıl baş edicem her şeyle bilmiyorum
Evet canım onu aç içmek gerekiyor içtikten sonra bi süre yemek yemiyorsun 1 saat kadar felan sanırım ben gece yatarken içiyorum demir ilacınıKizlar kan hapını sağlık ocağı verdi kahvaltıdan iki saat once aç karına iç dedi kabızlık yaparsa değiştiririz dedi şuan öyle bir sıkıntı yok kayısı kurusu yemeye devam bir iki tane. Aç karnına mi içiyorsunuz sizler de onu merak ettim??
Neden 100 lük ile yaptılar sanaGunaydin kizlar.Bugün kontrol günü.9.30 itibariyle şeker yüklemesine başladık.Deli gibi tatlı seven ben şekerden tiksindim ya.100luk olduğu için 12.30 a kadar.3kez daha kan vercem.1i geçti.Ogleden sonra da kızımı gorcem inşallah.
Kızlar bu gögüs pedini ne zaman kullanıyoruz. Bir de gümüş kapak alırsak, ne zaman gümüş kapak, ne zaman ped kullanıcazEmzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şüküronları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım
Canım ben de bu tip almaya karar verdim. En azından portbebeye para vermemiş olucam.Bebek arabası kısmı yatiyor canim yenidogandan itibaren kullanabiliyosun ama portbebe olarak tak çıkar kullanamiyosun sabit.
Kardeş sen sebamedte almistin dimi hic denedin mi göz yakıyor mu şampuanlar ona gore ikisinden birini alcam
O hapı aç karnına içen varsa madalya vermek istiyorumKizlar kan hapını sağlık ocağı verdi kahvaltıdan iki saat once aç karına iç dedi kabızlık yaparsa değiştiririz dedi şuan öyle bir sıkıntı yok kayısı kurusu yemeye devam bir iki tane. Aç karnına mi içiyorsunuz sizler de onu merak ettim??
Aynı benim ev, önereceğiniz temizlikçi bulabileceğim güvenilir bir platform var mıah garibim ya bir an önce geçer inş ağrıların gribin. kız beni evi görsennnnnn mikrop kaparım der çıkarsın bulaşıklar mutfaktan falan çıkacak ama napıyım umrumda olmamasını öğrendim heralde yavaş yavaş yaparım ajksdhakjsd evime gelen de rahatsız oluyosa kendi yapsın
en son taşındığımızda heralde halıları kaldırıp temizlik yaptık ya
dün bile isteye bi çocuğun odasını temizledim yerleştirdim 1 hafta çöp kaldırmam
benim de arkadaşım bana mamajoo pompasını verdi. memnun kalmışlar.ben arkadaşımın tavsiyesiyle mamajoo aldım bakalım inşallah memnun kalırım.
Ay ne guzel goreceksinRandevu öğleden sonra olunca insan daha çok heyecan yapıyormuş yaa saat 2 olsa artık
ferittin değilmiş ya kreatininmişDemirinize bakilmis zaten. Ferritin 0.53 demissiniz demir depolarınız boşalmış. Demir II sulfat formlu bir ilac icmeniz lazim. sabah aksam alın dedi mi? Demir ilacini alirken mutlaka c vit yerine geçecek birseyle alın portakal suyu gibi ve öncesi sonrasi 2 saat kalsiyumlu besin almayın.
Sehir hastanesi degilse d vitamini hemen çıkmıyor tahlillerde.
Bende geçen hafta alacaktım, tatilden döneyim asıl efsane cuma indirimleri olur dedim. Ne indirimi bindirim oldu, almak istediğim robot üzerine 1000 TL koyduAlla alla gene mi düşmüş dur bakiim
Ya dayaklık bunlar cidden. Tşk ettim hemen alıyorum valla
Kesinlikle katılıyorum . İlk üç ay kızımda Prima kullandım premium olan değil diğerinden . Resmen poposu ıslak oluyordu azıcık bı ciste bile.daha sonra da hep aldıklarında kristallesme yaşadım .yalnız goon mutlu bebek iyi değil hani şu kilotolan bezler şimdiden söyleyeyimYaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende boyutunu merak ediyordum teşekkür ederimYorumları çok güzel bide emicilik testi yapanlar var onlarda en kuru kalan bezlerden biri
Şimdi hiç bir konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun anjiyo oldu yanında kaldım 1 haftaya yakın 6 aylık evli bile değildim :) Böyle şeylerden asla gocunmam benim annem vefat etti ama kv sağolsun herşeyime koşturdu elinden geldiğince. Birbirimizi kırıp üzmüşlüğümüz yoktur. Ben eşime de kv hep söylerim gel kal bizde bacaklarından yürüyemiyor çok fazla 3-4 aydır bana hiç bir zararı yok çok şükür. Sadece kötü denk geldi hem hastayım hem belim gerçekten çok ağrıyor fıtığın olduğu kısmı elliyemiyorum acıyo dün gece dayanamayıp parol içtim bacaklarıma kadar vurdu ağrısı bir de düzen oturtmuştum yürüyüşe çıkıyordum eve gelip akşam yemeğini yapıyordum bu düzen bozulacak 15 gün de olsa biraz da ona üzüldüm sanırım :) Kv yataktan kalkmaması gerekiyormuş sadece tuvalete biz 2 öğün yiyoruz kv 3 düzenimin bozulmasını hiç sevmiyorumBen de şanslılardanım çok şükür. Oğlum doğduğunda çok emeği geçti beni uyutur kendi bakardı geceleriHal böyle olunca insanın gözüne gelmiyor. Benim oğlum bebekken kv ameliyat oldu gözlerinden ve hemoroitten hastane benim eve yürüme mesafesi bende kalıyordu ama bir kere bilmem ki yük olsun. Bir bardak su istemişliği yoktur benden. Annemden fazla onun desteğini gördüm ki annemle de çok iyi olmamıza rağmen. Hakkını ödeyemem. Sen de toparlarsın inşallah o da kısa zamanda toparlar normale dönersiniz.
Canım daha gelmediler ama eşimden öğrendiğim kadarıyla iyi. Eşimin kendi işi ama tek çalışıyor eleman vs yok iş durumuna bağlı o yani şöyle olur böyle olur plan yapamıyorum bugün idare et beni dinleneyim demiştim ama saat kaç oldu hala gelmediler bilseydim uyurdum dün hiç uyuyamadım toparlanmış olurdum en azındanCanım lazer ile olacak ya belki normal ameliyat kadar ağır olmaz kendini çok zorlamamaya çalış eşin izin alabiliyorsa izin alsın biraz annen toparlayana sen iyileşene kadar
bakmaması ilginç asıl onlara bakması lazım belki laboratuar girişinde falan sıkıntı olmuştur.ferittin değilmiş ya kreatininmiş
ferittin demir dvit magnezyum b12 folik hiçbirine bakmamış 1 tanesi bile yok sonuçlarda
Baktıkları bunlar ben kendime doktor bulamıcam heralde aslabakmaması ilginç asıl onlara bakması lazım belki laboratuar girişinde falan sıkıntı olmuştur.
Canım bu arada benim dr ilk basta, 1 aylıkken sadece troid, idrar kültür ve ferritin baktı. Bir daha hiç kan tahlili bakmadı. Hamilelikte rutin kontrolde yok mu acaba ama bakmadan vitaminleri yığdı yani. Nasılsa bebek tüketiyor diye herhalde, bakan doktor var mı acabaferittin değilmiş ya kreatininmiş
ferittin demir dvit magnezyum b12 folik hiçbirine bakmamış 1 tanesi bile yok sonuçlarda
Kız bana aç karna iç dedi kabiz olursa değiştirelim dedi ishal oluyorum iki gündür başladım aç karna zarar verir mi kiKızlar bu gögüs pedini ne zaman kullanıyoruz. Bir de gümüş kapak alırsak, ne zaman gümüş kapak, ne zaman ped kullanıcaz
Canım ben de bu tip almaya karar verdim. En azından portbebeye para vermemiş olucam.
Bir de içine bebek arabası minderi alıcam. Ben genelde 2.el aldıgım için yıpranmış olabilir. Size de fikir olsun güzel bir tane buldum. Aynı pedi hem arabada hem ana kucagında kullanırım dedim. Bir arkadasımız soruyorduFeriydy
O hapı aç karnına içen varsa madalya vermek istiyorumbenim hap tüm ağır yan etkileri yaptı
Aynı benim ev, önereceğiniz temizlikçi bulabileceğim güvenilir bir platform var mıkariyer.netin böyle bir hizmeti varmış galiba. Yanlışlıkla kv eve gelse, oğlu mikrop kapar diye üzülür ya ben yapamıyorum, yapınca sancı içinde kıvranıyorum. Bir defa agır olmasa da egil kalk iş yaptım. Yok olmuyor. Rahatsız olan kendi yapsın çok iyiymiş, mottomuz olsun hem yardıma gelmeyip hem yargılamadın kimse
Ben yıldım yani ağzımla istiyorum kontrol haklarım boşa gidiyo zaten leş ultrasonunda hiçbir şey göremedim de bundan da soğudum şu anCanım bu arada benim dr ilk basta, 1 aylıkken sadece troid, idrar kültür ve ferritin baktı. Bir daha hiç kan tahlili bakmadı. Hamilelikte rutin kontrolde yok mu acaba ama bakmadan vitaminleri yığdı yani. Nasılsa bebek tüketiyor diye herhalde, bakan doktor var mı acaba
Kız bana aç karna iç dedi kabiz olursa değiştirelim dedi ishal oluyorum iki gündür başladım aç karna zarar verir mi acaabKızlar bu gögüs pedini ne zaman kullanıyoruz. Bir de gümüş kapak alırsak, ne zaman gümüş kapak, ne zaman ped kullanıcaz
Canım ben de bu tip almaya karar verdim. En azından portbebeye para vermemiş olucam.
Bir de içine bebek arabası minderi alıcam. Ben genelde 2.el aldıgım için yıpranmış olabilir. Size de fikir olsun güzel bir tane buldum. Aynı pedi hem arabada hem ana kucagında kullanırım dedim. Bir arkadasımız soruyorduFeriydy
O hapı aç karnına içen varsa madalya vermek istiyorumbenim hap tüm ağır yan etkileri yaptı
Aynı benim ev, önereceğiniz temizlikçi bulabileceğim güvenilir bir platform var mıkariyer.netin böyle bir hizmeti varmış galiba. Yanlışlıkla kv eve gelse, oğlu mikrop kapar diye üzülür ya ben yapamıyorum, yapınca sancı içinde kıvranıyorum. Bir defa agır olmasa da egil kalk iş yaptım. Yok olmuyor. Rahatsız olan kendi yapsın çok iyiymiş, mottomuz olsun hem yardıma gelmeyip hem yargılamadın kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?