Bizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim
Senin kesin sezaryen mi? Belki normal doğum olur erken daha. 37.hafta karar veriliyor ona diye biliyorum.Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Canim e bebekte var.. baktım baya yumuşak..temiz icerik diye okudum işte..bende ilk sleepy alıyım diyorum.yada baby turko..sonra minies coon denerim..alt acmada lazım olur diye aldım hastane çantama koyucam ne kadarını koysam bilmiyorum..dışarda lazım olur dedim..iki paket 20 tane 25 TLBizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim
Cnm hangi marka robot süpürge bakıyosunBütün gün 1849 lirayken robot süpürge almadım, 2199a çıktı gene. Bu hb yi vurmak lazım. Güya cumaya kadar sabit fiyatları. Delirdim, burun aspiratörü ile yatağı aldım valla. Daha da düşmez üstüne artar. Düşerse de iptal eder bir daha alırım nasılsa Perşembe verecekler kargoya
Ben şahsen instadakilere guvenmiyorum. Çıkarı olmadan hiçbiri reklam yapmaz.Bugün e bebekten bunları aldım..dergisini begendim çok ucuz yanında 2 adet goon bebek bezi hediye denerim..
minies migros markası alt açma için iki paket aldım lazım olur diye.. şimdilik bunlar..
mühendisinoglu Instagram da minies bebek bezi iyi diyor sleppy baby turko bebe land goon hem fiyatı uygun hemde temiz icerik diyor..
şampuan sabun bebek deterjanı bez bunları alicam bugün kararsız kaldım siz hangi markaları aldınız..
o kartları da aldım çok istiyordum hoşuma gitti kalin kartlar dikkatini cekecek inşallah.
bugun ilk kez çok sert vurdu babasida duydu kızımı
Yarın verir belki bana magnezyum zaten şu enfeksiyon yüzünden yürüyüş yapamıyorum yoga yapim dedim bacağım acıyorken onu da yapamadım 2 gündürBenim de öyle yüzüm. Ne kadar su içsem de kuruyor. Benim aylardır çene altımda var leke. Normalmiş ama hamilelikte. Doktorum gecer doğumdan sonra dedi. Magnezyum bu saatten sonra aşırı ihtiyaç. Kasılmalar olacak artık.
Cnm hangi marka robot süpürge bakıyosun
Verir muhtemelen artık. Bana günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi.Yarın verir belki bana magnezyum zaten şu enfeksiyon yüzünden yürüyüş yapamıyorum yoga yapim dedim bacağım acıyorken onu da yapamadım 2 gündür
Valla doktorum plesenta çok az aşağıda düşük tehdidi yok artık dedi erken doğum tehdidi yok ayrintilidada denmişti..ama senin için en uygunu sezeryan dedi.. doktorumu çok seviyorum o yüzden sorgulamadim..biraz aşağıda diye uygun olan bu dedi diye düşünüyorum.38 hafta civarında dedi işte yaklaşınca konuşuruz dediE bebekte var baya. Nette de var sanırım.
Senin kesin sezaryen mi? Belki normal doğum olur erken daha. 37.hafta karar veriliyor ona diye biliyorum.
O zaman gelsin de bakarsıniz. Belki normal doğumla gelir sürpriz yapıp :)Valla doktorum plesenta çok az aşağıda düşük tehdidi yok artık dedi erken doğum tehdidi yok ayrintilidada denmişti..ama senin için en uygunu sezeryan dedi.. doktorumu çok seviyorum o yüzden sorgulamadim..biraz aşağıda diye uygun olan bu dedi diye düşünüyorum.38 hafta civarında dedi işte yaklaşınca konuşuruz dedi
Şimdi baktım 1849 tl fiyatı aynı ürün değil mi acaba hb daGrundig vcr 2131 baya hoşuma gitti, fiyatı da uygun. Haritalama özelliği de varmış. Ama gel gör ki 10dk da 350 lira koydular gene. Amazondan alicam sanırım bu gidişle. Cumaya kadar fiyat garantisi var 1879 lira.
E bebekte var baya. Nette de var sanırım.
Senin kesin sezaryen mi? Belki normal doğum olur erken daha. 37.hafta karar veriliyor ona diye biliyorum.
Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürlerCanim e bebekte var.. baktım baya yumuşak..temiz icerik diye okudum işte..bende ilk sleepy alıyım diyorum.yada baby turko..sonra minies coon denerim..alt acmada lazım olur diye aldım hastane çantama koyucam ne kadarını koysam bilmiyorum..dışarda lazım olur dedim..iki paket 20 tane 25 TL
Alla alla gene mi düşmüş dur bakiimŞimdi baktım 1849 tl fiyatı aynı ürün değil mi acaba hb da
Ben dalının aldım 20lisini. Sanmıyorum ya kullan at çünkü alt bezleri. İnternetten verirsin en kotu sipariş.Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler
Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta
Hadi hayırlı olsun cnm benim gözüm roborockda ya eşim bunu al diyo ama bekliyorum dahaAlla alla gene mi düşmüş dur bakiim
Ya dayaklık bunlar cidden. Tşk ettim hemen alıyorum valla
Roborocklar aşırı pahalı ya baktım da. Aradaki farka kıza bir şey alırım şahsen diye almadım. Bir de bizim yurtdışına çıkma durumumuz var. Belki orda daha iyisini alırım. Bunu 2.el satarım gidersemHadi hayırlı olsun cnm benim gözüm roborockda ya eşim bunu al diyo ama bekliyorum daha
Ben eşime dedim alt açma bezi alıcaz diye e annen örtü yaptırdı ya alt açma için o ne olcak diyo o ayrı o ayrı dedim anlamıyorBen dalının aldım 20lisini. Sanmıyorum ya kullan at çünkü alt bezleri. İnternetten verirsin en kotu sipariş.
Aynen çok pahalı elim gitmiyor almayaRoborocklar aşırı pahalı ya baktım da. Aradaki farka kıza bir şey alırım şahsen diye almadım. Bir de bizim yurtdışına çıkma durumumuz var. Belki orda daha iyisini alırım. Bunu 2.el satarım gidersem
Yatak, burun aspiratörü, robot tamam. Şükür.
Geriye emzirme aletleri kaldı bir tek.
Aynen ben de baya baktım yorumlara. FP bazında en iyisi bu görünüyor. İnşallahAynen çok pahalı elim gitmiyor almayamemnun kalırsın inş ya yorumlara baktım çok beğenilmiş
hahhahahahahh. Kız, erkek milleti anlamaz. Sen alacaz lazım de al. Sorma bile. Esim artık takmıyor. Ne istiyorsan al karismiyorum, kartlar sende nasılsa dedi adam artıkBen eşime dedim alt açma bezi alıcaz diye e annen örtü yaptırdı ya alt açma için o ne olcak diyo o ayrı o ayrı dedim anlamıyor
Evet bulmak baya sıkıntılı iyi takip edip bitmeden internetten söylemek gerekiyor . Ama baya iyi .kızımda goon kullandım o zaman yeni cikmisti reklamlara falan çıkıyordu .bazı büyük marketlerde bulunuyordu . Şimdi o marketlere de gelmiyor . Ama ben yine de goon kullanicam .kalıp olarak biraz büyük . Yani 3500 doğan bı bebege 5 paket kullanılır en az 1 numarası . Ben bı beş paket denk geldikçe stok yapicam 2 paket falan da 2 numaradan alırımBizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim
Ben daha alıncak var daha alıncak var diyodum bana liste yap ver dedi sonra da listeyi sorguluyoAynen ben de baya baktım yorumlara. FP bazında en iyisi bu görünüyor. İnşallah
hahhahahahahh. Kız, erkek milleti anlamaz. Sen alacaz lazım de al. Sorma bile. Esim artık takmıyor. Ne istiyorsan al karismiyorum, kartlar sende nasılsa dedi adam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?