2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
E bebekte var baya. Nette de var sanırım.
Bizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim

Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Senin kesin sezaryen mi? Belki normal doğum olur erken daha. 37.hafta karar veriliyor ona diye biliyorum.

Bizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim
Canim e bebekte var.. baktım baya yumuşak..temiz icerik diye okudum işte..bende ilk sleepy alıyım diyorum.yada baby turko..sonra minies coon denerim..alt acmada lazım olur diye aldım hastane çantama koyucam ne kadarını koysam bilmiyorum..dışarda lazım olur dedim..iki paket 20 tane 25 TL

Cnm hangi marka robot süpürge bakıyosun

Ben şahsen instadakilere guvenmiyorum. Çıkarı olmadan hiçbiri reklam yapmaz.

Yarın verir belki bana magnezyum zaten şu enfeksiyon yüzünden yürüyüş yapamıyorum yoga yapim dedim bacağım acıyorken onu da yapamadım 2 gündür

Grundig vcr 2131 baya hoşuma gitti, fiyatı da uygun. Haritalama özelliği de varmış. Ama gel gör ki 10dk da 350 lira koydular gene. Amazondan alicam sanırım bu gidişle. Cumaya kadar fiyat garantisi var 1879 lira.
Cnm hangi marka robot süpürge bakıyosun

Yarın verir belki bana magnezyum zaten şu enfeksiyon yüzünden yürüyüş yapamıyorum yoga yapim dedim bacağım acıyorken onu da yapamadım 2 gündür
Verir muhtemelen artık. Bana günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi.

Senin kesin sezaryen mi? Belki normal doğum olur erken daha. 37.hafta karar veriliyor ona diye biliyorum.
Valla doktorum plesenta çok az aşağıda düşük tehdidi yok artık dedi erken doğum tehdidi yok ayrintilidada denmişti..ama senin için en uygunu sezeryan dedi.. doktorumu çok seviyorum o yüzden sorgulamadim..biraz aşağıda diye uygun olan bu dedi diye düşünüyorum.38 hafta civarında dedi işte yaklaşınca konuşuruz dedi

O zaman gelsin de bakarsıniz. Belki normal doğumla gelir sürpriz yapıp :)

Grundig vcr 2131 baya hoşuma gitti, fiyatı da uygun. Haritalama özelliği de varmış. Ama gel gör ki 10dk da 350 lira koydular gene. Amazondan alicam sanırım bu gidişle. Cumaya kadar fiyat garantisi var 1879 lira.
Şimdi baktım 1849 tl fiyatı aynı ürün değil mi acaba hb da

Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler

Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta

Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler

Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta
Ben dalının aldım 20lisini. Sanmıyorum ya kullan at çünkü alt bezleri. İnternetten verirsin en kotu sipariş.

Hadi hayırlı olsun cnm benim gözüm roborockda ya eşim bunu al diyo ama bekliyorum daha
Roborocklar aşırı pahalı ya baktım da. Aradaki farka kıza bir şey alırım şahsen diye almadım. Bir de bizim yurtdışına çıkma durumumuz var. Belki orda daha iyisini alırım. Bunu 2.el satarım gidersem
Yatak, burun aspiratörü, robot tamam. Şükür.
Geriye emzirme aletleri kaldı bir tek.

Ben dalının aldım 20lisini. Sanmıyorum ya kullan at çünkü alt bezleri. İnternetten verirsin en kotu sipariş.
Ben eşime dedim alt açma bezi alıcaz diye e annen örtü yaptırdı ya alt açma için o ne olcak diyo o ayrı o ayrı dedim anlamıyor

Aynen çok pahalı elim gitmiyor almaya memnun kalırsın inş ya yorumlara baktım çok beğenilmiş

Aynen çok pahalı elim gitmiyor almaya memnun kalırsın inş ya yorumlara baktım çok beğenilmiş
Aynen ben de baya baktım yorumlara. FP bazında en iyisi bu görünüyor. İnşallah
Ben eşime dedim alt açma bezi alıcaz diye e annen örtü yaptırdı ya alt açma için o ne olcak diyo o ayrı o ayrı dedim anlamıyor
hahhahahahahh. Kız, erkek milleti anlamaz. Sen alacaz lazım de al. Sorma bile. Esim artık takmıyor. Ne istiyorsan al karismiyorum, kartlar sende nasılsa dedi adam artık

Evet bulmak baya sıkıntılı iyi takip edip bitmeden internetten söylemek gerekiyor . Ama baya iyi .kızımda goon kullandım o zaman yeni cikmisti reklamlara falan çıkıyordu .bazı büyük marketlerde bulunuyordu . Şimdi o marketlere de gelmiyor . Ama ben yine de goon kullanicam .kalıp olarak biraz büyük . Yani 3500 doğan bı bebege 5 paket kullanılır en az 1 numarası . Ben bı beş paket denk geldikçe stok yapicam 2 paket falan da 2 numaradan alırım

Ben daha alıncak var daha alıncak var diyodum bana liste yap ver dedi sonra da listeyi sorguluyo Benim herif bi tuhaf kartta para tutmaz gerektikçe maaşından aktarım yapar ekonomi konusunda çok anlaşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…