2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende ilk e bebekte görmüştüm öyle çok gitmiyoruz e bebek mağazasına teşekkürler

Alt açma bezinde marka önemli mi acaba ya bebek bezi gibi uzun süreli duran bir şey değil sonuçta
Onun markası o kadar önemli değil ama dışarda hastanede lazım olur hijyen için diye aldım bulunsun

Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende boyutunu merak ediyordum teşekkür ederim Yorumları çok güzel bide emicilik testi yapanlar var onlarda en kuru kalan bezlerden biri

Kızlar şimdi sleppy baby turko goon bebe land bu markaların hangisini alalım birkac paket alıp koyalım en azından dolaba önümüzdeki ay ??

Şampuan pişik kremi bebeyagi vs bunları hangisinden aldınız??

Bu pul pul dökülme benim kollarımda oldu. Bir de sağ kalçama bir ağrı girdi 5 gün yürüyemedim adam akıllı. Hamilelik zor iş

Benimkide aşağıdaydı ama yukarı çıkar dedi ayrıntılıda yeri iyi çıktı sonrasında, hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun

Canım bu araba tam yatıyor mu?

Gecenin bir yarısı tostlar ile meshurum ben
Ağrı, sizi, acıkma, tuvalet, uykusuzluk hiç bitmiyor sağolsun.

Bebeğim ben şu pompasız olanı almışım ama o indirimdeydi ondan
Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Ben sezocuyuumm

Emzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şükür onları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım

Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemen ucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo

Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemen ucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo
Dur bakiim ona da. Kiwi nin ürünleri ortalama gibi çünkü. Katı meyve sikacagini alacaktım, millet baya gömmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…