Evet bulmak baya sıkıntılı iyi takip edip bitmeden internetten söylemek gerekiyor . Ama baya iyi .kızımda goon kullandım o zaman yeni cikmisti reklamlara falan çıkıyordu .bazı büyük marketlerde bulunuyordu . Şimdi o marketlere de gelmiyor . Ama ben yine de goon kullanicam .kalıp olarak biraz büyük . Yani 3500 doğan bı bebege 5 paket kullanılır en az 1 numarası . Ben bı beş paket denk geldikçe stok yapicam 2 paket falan da 2 numaradan alırım
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende boyutunu merak ediyordum teşekkür ederim Yorumları çok güzel bide emicilik testi yapanlar var onlarda en kuru kalan bezlerden biri
Evet bulmak baya sıkıntılı iyi takip edip bitmeden internetten söylemek gerekiyor . Ama baya iyi .kızımda goon kullandım o zaman yeni cikmisti reklamlara falan çıkıyordu .bazı büyük marketlerde bulunuyordu . Şimdi o marketlere de gelmiyor . Ama ben yine de goon kullanicam .kalıp olarak biraz büyük . Yani 3500 doğan bı bebege 5 paket kullanılır en az 1 numarası . Ben bı beş paket denk geldikçe stok yapicam 2 paket falan da 2 numaradan alırım
Bende annem almasa çok bişey almadım henüz aralık ocak aylarında bitiricez kısmetse daha bebek arabası var kayınpeder alacaktı güya o da bize kaldı galiba biz alıcaz
Bu ara tuhaf şeyler oluyo önce ağzımın bıyık kenarlarında lekeler çıktı sonra çenemde çıktı ama farklı bir lekeydi daha sonra ellerim aşırı kurudu pul pul döküldü resmen derisi şimdide sağ el bileğim ağrıyo He bide 2 gün önce sabah sağ bacağıma giren kramp ile uyandım hala daha ağrısı devam ediyor
Valla doktorum plesenta çok az aşağıda düşük tehdidi yok artık dedi erken doğum tehdidi yok ayrintilidada denmişti..ama senin için en uygunu sezeryan dedi.. doktorumu çok seviyorum o yüzden sorgulamadim..biraz aşağıda diye uygun olan bu dedi diye düşünüyorum.38 hafta civarında dedi işte yaklaşınca konuşuruz dedi
Canım black silver diye gecen renk bizimki. Siyah üzerine simli gibi duruyo ama beni rahatsız etmedi ben süslü şeyleri severim. Senin kız mı erkek mi bebiş? Burdan bi arkadaş yazmıştı hatta baya simli gelcek senin oğlan kullanamazsın diye o da almış iade etmiş. Ama biz beğendik eşimle. Tamamen zevk meselesi ben sana fotolarını ekliyim.
Kızlarım bu ikisi arasındaki fark ne ya ben anlamadım birinde yenidogan yaziyo bu mu hangisini almalıyız. Ya da baska bir marka mı almalıyız. Artık şu son indirimde hepsini alıp bitirmek istiyroum ya daha bebemin beşigi yok gerçi de
Emzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şükür onları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım
Benim eşek kafalı oğlum geceleri ve sabaha karşı 1 gram durmuyor ben böyle hareket görmedim deneyimli anneler doğunca bu düzenleri değişiyo mu yoksa benim oğlum vampir mi gündüz uyuyacak gece kuduracak
Emzirme kategorisi (pompası, saklama kabı, pedi, kremi), sling, lohusa pedi, bebek bakım seti ile bez hariç her şeyi aldım sonunda. Sadece bunlar kaldı alınacak çok şükür onları da şubata bıraktım valla. Kv gelince onunla alırız.
Göğüs pompasinda baya kararsız kaldım ama. Lansinoh iyi diye düşünmüştüm ama çoğu kişinin göğsünü yara etmiş. Ne alacağım şaşırdım
Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemen ucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo
Ayy bende elektronik ne alsam diye okuyodum a101 kiwiyi getirse de alsak hemen ucuz ve memnunlarrrr onun dışında %80 lansinoh az daha bekler a101 gelmezse bunu alırım gibi duruyoo