2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kaç litrelik olanlardan bunlar canım, boyutları nasıl? Bende de bebek için bakıyorum yine böyle kutu, çok ıdı vıdı olacak, epey bir kutu almamız lazım sanki

Bu akşam da kurutma makinesine düştüm kızlar var mı kurutma makinesi kullanan? Önerisi olan? Epeydir istiyordum yapsam mı bir çılgınlık diyorum fiyatları görünce keşke geçen sene alsaymışım diyorum sadece

Link atar mısın canım ya çok güzeller bende böyle dolap üstüne kutu almayı düşünüyorum

Link atar mısın canım ya çok güzeller bende böyle dolap üstüne kutu almayı düşünüyorum

Canım benim ki bu yorumlar da çok şikayet vardı ama benimkiler sağlam heldi çok şükür ne çok büyük ne çok küçük ben 3nü de aynı boy aldım olmazsa bi set daha alabilirim bi eşya durumuna göre karar vericem yıkadım yerleştireyim de

Eklentiler

• Screenshot_20211126_213143_trendyol.com.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20211126_213153_trendyol.com.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 84
Ablam yeğenim ve eşiyle kalmıştı doğum sonrası. Tanık olsun ki kıskanma ya da yadırgama olmasın diye. Faydasını da gördü
Ben de bebek doğar doğmaz kızımı yanımda istiyorum inşallah sağlıkla kavuşursak birbirimize, ilk iş kızımı hastaneye getirmeleri olcak. Doktorumla da konuşucam yanımızda kalsın diye. Doğum yaptığım hastanede 2 odalı odalar var. O odalardan ayarlarız kızımla babası ya da ananesi orda yatar diye düşünüyorum.kendini dışlanmış hisseder diye aklım çıkıyo inşallah bu süreci güzel atlatabiliriz biz de

ölürmün öldürürmün uuuuuyyy

Ben siemens kullanıyorum oğlum doğduğunda almıştım. Çok ön yargılıydım güzel değildir diye ama bir evin en temel ihtiyacıymış kullanınca anladım yalnız fiyatlar fena uçmuş

Ben siemens kullanıyorum oğlum doğduğunda almıştım. Çok ön yargılıydım güzel değildir diye ama bir evin en temel ihtiyacıymış kullanınca anladım yalnız fiyatlar fena uçmuş
Ah ah ben de aşırı pişmanım Hoover 10kg geçen sene başında 1200 liraydı. Keşke alsaymisim. Şimdi 3000lerden açıyorlar ağızlarını

Ah ah ben de aşırı pişmanım Hoover 10kg geçen sene başında 1200 liraydı. Keşke alsaymisim. Şimdi 3000lerden açıyorlar ağızlarını
Geçen bakıma yollamıştım kurutmayı gelen servis abla makinaya gözün gibi bak 10bin oldu bunlar dedi şok oldum

Ahhahshd eşim tek erkek olmasa eltim olmandan şüphelenirdim senin O kadar aynıyız fjfjkfd
Ahahaha napalım ya bize de böyleleri düşmüş, çok şükür eşimle bir problemimiz yok ben de pek umursamıyorum naptılar napmadılar diye ama benim 2 eltim olacak nasipse onlar gelince neler olacak merakla bekliyorum

Genelde yorumlar ürün için oluyor yorumu yapan hangi satıcıdan almış ona bakmak lazım başka satıcının yorumunu da görmüş olabilirisin olumsuz olarak

Sizce bebişe aldığım oyuncakları makineye mi atayım yoksa elimde mi yıkayayım? Makinede bozulurlar diye korktum
Aldığın oyuncaklar nasıl? Üstünde makinede yıkanır ibaresi varsa 20 30 dereceye kısa programa at yikansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…