https://ty.gl/klep96le9w
Ben bunu beğendim görümcem sağolsun aldı sallanıyor, anne yanı oluyor hem de kumaşı falan kaliteli. Bende Montessori alıcam odasına daha doğrusu kp yapacak :)
Bebek çantası bunu aldım ben dün geldi gayet Güzel duruyor ben beğendim ve yeterli olacağını düşünüyorum büyük boy gündelik hayat için zor olur bence
Bu arada kv kp konusu açılmış benim annemle babam ayrıydı babamla görüşmüyorum annem vefat etti erkek kardeşim var onunla da geçen ay para mezvusuna tartıştık görüşmüyoruz
Çok şükür kv kp den yana yüzüm güldü kv dünya tatlısı iyi bir insan çok enerjik sarılır öper görümcemden ayırt etmez beni şuan rahatsız biraz bende kalıyor zaten şimdilik, bacaklarından yürüyemediği için bebeğe 1 tane bir şey alamadım deyip üzülüyor kp sağolsun odayı yapacak zaten kp ve eşimin parası ortaktır kp kendi dükkanı var terzi ordan kazandığını eşimin hesabına atıyor eşim de kazandığını oraya atıyor birlikte harcıyorlar bir ara eşimin işleri durdu kp açıldı sağolsun niye benim paramdan harcıyorsun diye bir şey demedi :) Kp mesafeliyiz ama arada ararım hal hatır sorarım çok sık görüşemiyoruz görümcem karşı dairem de oturuyor kv bana görümceme geliyor bizim gitmeye pek fırsatımız olmuyor o yüzden. Gittiğimiz de aradığım da asla mesafeli olmaz hep aileyiz der kendi babamdan daha çok babalık yapmıştır Allah razı olsun. Görümcemle de sadece 1 kere tartıştık eşim ağzının payını verince üstüne de hamile kalınca herşeyi geride bıraktık eskisinden daha iyiyiz çok şükür bugün tulum almış daha önce ilk cinsiyeti öğrendiğimiz de kıyafet almıştı bizden önce :) Park yatağı o aldı. Bunlar güzel şeyler. Kv kendi kv çok çekmiş ben çektirmem diyor. Kaynım evli değil eltim yok nasıl olur bilmiyorum geçimsiz biri asla değilim. Kaynımla da iyiyiz çok şükür arabamız yok onun var bir yere gideceğin zaman söyle işim olmazsa ben götürürüm diyor sağolsun :) Amma uzun yazdım
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın iyi olmayanlara da doğru yolu göstersin. Geline/damada çektirmek çok saçma