Benim hayatta tek şanslı olduğum konu kv kp sanırım. kendi ailemden sadece annemle görüşüyorum. Onun getirdiği bir yalnızlık vardı hep içimde. Eşimin annesi, babası öz annem babam gibidir. Türküm diye hiç ayrımcılık yapmadılar. Hiçbir şeyimi eksik etmezler. Her alışverişe çıktıklarında mutlaka bir şey alır döner banada, ne pişirirse gönderir, bebeğin odasını falan hep onlar aldı sağolsunlar. Üzülüyorum bir yandan da kendi ailemden görmediğimi onlardan görünce ama ne yapalım.Artık kv kP konularına girmişiz.Benim kp tam numune.Sadece bi tatlıyı bi kez seviyorum diye her gittiğimde bıktırana kadar aynı tatlıdan alıyordu.Allah başımızdan eksik etmesin.Mesafeli bi insandır.Hatta eşimin öz babası bile değil.Ama çok değişik bi insandır ya.
Yalnız kv.Alir getirir yapar onun da tek kusuru.Birimiz hasta olsa arazi olur.Bu günlerde olduğu gibi.Hamileyken bi gün olsun kızım bi işini ben yapayım demedi.Hatta oğlum 5 yaşına girecek.Hic ben babası olmadan yatıya kalmadı orda.Bunu geçtim bi işimiz olsa bıraksak ki bu da 3-4kez ancak olmustur. Geldiğimde çocuğu ac buluyorum.Okadar yoğunki telefondan fırsat bulamıyor galiba.Doğumda napcaz onu düşünüyorum.Kuzum nerde kalcak.Nasil olcak.
kız özelde yapacaksan götür yanında uğraşma deliyle depeyleArtık kv kP konularına girmişiz.Benim kp tam numune.Sadece bi tatlıyı bi kez seviyorum diye her gittiğimde bıktırana kadar aynı tatlıdan alıyordu.Allah başımızdan eksik etmesin.Mesafeli bi insandır.Hatta eşimin öz babası bile değil.Ama çok değişik bi insandır ya.
Yalnız kv.Alir getirir yapar onun da tek kusuru.Birimiz hasta olsa arazi olur.Bu günlerde olduğu gibi.Hamileyken bi gün olsun kızım bi işini ben yapayım demedi.Hatta oğlum 5 yaşına girecek.Hic ben babası olmadan yatıya kalmadı orda.Bunu geçtim bi işimiz olsa bıraksak ki bu da 3-4kez ancak olmustur. Geldiğimde çocuğu ac buluyorum.Okadar yoğunki telefondan fırsat bulamıyor galiba.Doğumda napcaz onu düşünüyorum.Kuzum nerde kalcak.Nasil olcak.
En azından annen yanında. Hallolur ya, bir şey olmaz. MeraklanmaBurda canım.Hani doğumda annem kalsa.Esimde oğlumla idare eder artık.Ama bizim sıpa hiç bensiz kalmadı.Değişik olcak biraz.
Burda canım.Hani doğumda annem kalsa.Esimde oğlumla idare eder artık.Ama bizim sıpa hiç bensiz kalmadı.Değişik olcak biraz.
İnsanın içi buruk kalıyor. İnan seni çok iyi anlıyorum. Benim ailemin durumu hep kötüydü, ben kendi cabamla aldım her şeyimi bekarken. Sonra evlenince boyle bir şeyler alıyorlar ya. İnsan hem seviniyor, hem de benim ailem biye yapamadı bana diye üzülüyor.Benim hayatta tek şanslı olduğum konu kv kp sanırım. kendi ailemden sadece annemle görüşüyorum. Onun getirdiği bir yalnızlık vardı hep içimde. Eşimin annesi, babası öz annem babam gibidir. Türküm diye hiç ayrımcılık yapmadılar. Hiçbir şeyimi eksik etmezler. Her alışverişe çıktıklarında mutlaka bir şey alır döner banada, ne pişirirse gönderir, bebeğin odasını falan hep onlar aldı sağolsunlar. Üzülüyorum bir yandan da kendi ailemden görmediğimi onlardan görünce ama ne yapalım.
sağlıkla huzurla giysin inşallah güzellik :)
Öyle kv kp Bnm başımdan da eksik etmesin AminSelam Kızlar bizde bu gün kv ve kp bebek alışverişine gideceğiz :) Listeler yapıldı alınacaklar not edildi :)
Kızıyoruz falan ama yinede Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi :)
Tavuk suyuna bol limonlu çorba ic.grip oldum . koku alıyorum ağrım yok ama burnum tıkalı boğazım ağrıyor ve dizimden Aşağısında can yok bol c vitamini alıyorum yatıyorum tavsiyesi olan var mii
Çok teşekkür ederim kuzummbayıldım bayıldıııııım nasıl ykaışmıııışşş
benim iş yerime ben dedim valla şiştim patlıcam taytla gelcem sürekli diye nasıl ya falan dediler sonra alıştılar
tayt kazak geliyorum paso nerdeyse pijamayla gelcem de hadi ayıp olmasın diyorum:d
B Birhamisss ben dolaptan ikinci al aldım 6-7 tayt pantolon onları değiştire değiştire giyiyorum 1 fiyatına hepsi gelmiş oldu
Hey Allahım ya, bi de kullanıcı adını bilse kalpten gidecek deseneKız bende kayınpeder bile yok var da yokkendisi benimle tanışmak istemedi tesettürlü olmadığım için
Ay buna çok sevindim işte, Allahın sopası yok.Yok canım degiller . O da o kafadandi da mecbur kaldı oğlu elden gidiyor diye . Aradan 5 yıl geçti kv ile görüşürüz .yani ben evleri e hiç gitmem o gelir bize . Artık seviyor galiba benibı de benden sonra istedikleri gbi bı gelin aldılar ağızları yandı biraz kıymete bindim yani
Ya sağ olsunlar ne iyi insanlarmış eksik olmasınlarBenim hayatta tek şanslı olduğum konu kv kp sanırım. kendi ailemden sadece annemle görüşüyorum. Onun getirdiği bir yalnızlık vardı hep içimde. Eşimin annesi, babası öz annem babam gibidir. Türküm diye hiç ayrımcılık yapmadılar. Hiçbir şeyimi eksik etmezler. Her alışverişe çıktıklarında mutlaka bir şey alır döner banada, ne pişirirse gönderir, bebeğin odasını falan hep onlar aldı sağolsunlar. Üzülüyorum bir yandan da kendi ailemden görmediğimi onlardan görünce ama ne yapalım.
https://ty.gl/klep96le9wKızlar park beşik almak istiyorum anne yanı
da olsun sallanır da olsun istiyorum onun dışında montessori alcam park beşiği de yine 2yıl kullanırız diye düşündüm sizler park beşik ne aldınız acaba e bebek ten 2400lira çekim var ve 15günmüş ama ordaki park beşiklerde istediğim gibi bulamadım sanırım e bebekten neler aldınız mesala beni bi aydınlatırmısınız bu konuda ya beynim yandı
Bebek çantası bunu aldım ben dün geldi gayet Güzel duruyor ben beğendim ve yeterli olacağını düşünüyorum büyük boy gündelik hayat için zor olur benceYa kızlar bir de, bebek çantası orta boy mu alayım büyük boy mu sizce? Çok şey koymam gerekir mi içine? Uzak bir yere gitsek büyük çanta hazırlar koyarım arabaya da öyle günlük hayata orta boy yeter mi acaba?
aayyy ama yoook amaaa beden ııı ii ben yapamamTavuk suyuna bol limonlu çorba ic.
Chivas kırmızı çizgimizÇok teşekkür ederim kuzumm
Ben de gardropstan 30 liraya bi tayt aldım hem çok güzel kalın tam dışarda giymelik hem de kadın sap olsun bir sürü bebek eşyası göndermiş hediye. O da Mart annesiymiş 2019 du sanırım muhabbeti koyulaştırınca göndermiş de göndermişKarlı bi alışveriş oldu yani :) Diğer pantolonu da kızlar doğum günümde almışlardı sağ olsunlar
Hey Allahım ya, bi de kullanıcı adını bilse kalpten gidecek desene
Ay buna çok sevindim işte, Allahın sopası yok.
Ya sağ olsunlar ne iyi insanlarmış eksik olmasınlarSen Litvanca biliyo musun yoksa İngilizce mi anlaşıyosunuz?
Onlar kaybeder canım boşverAnlamaya basladilar bncene bileyim tuhaf işte . Neyse ki ben zaten böyle bı adam olduğunu biliyordum da çokta koymadı bana
Özel hastane olursa babasıyla beraber gelebilir yanına gece de uyumaya eve bırakır babası başında anneanne ya da babaanne durur gece uyumaya da bakar herhalde babaanneArtık kv kP konularına girmişiz.Benim kp tam numune.Sadece bi tatlıyı bi kez seviyorum diye her gittiğimde bıktırana kadar aynı tatlıdan alıyordu.Allah başımızdan eksik etmesin.Mesafeli bi insandır.Hatta eşimin öz babası bile değil.Ama çok değişik bi insandır ya.
Tarhana olabilir iyi geliyor. Bide ıhlamur yap iç içine bal kat güzel oluyo iyi geliyor. Geçmiş olsungrip oldum . koku alıyorum ağrım yok ama burnum tıkalı boğazım ağrıyor ve dizimden Aşağısında can yok bol c vitamini alıyorum yatıyorum tavsiyesi olan var mii
Canım burdan link paylaşılması serbest ise güzel bir markanın park beşiğini paylaşayım daha uygun hem deKızlar park beşik almak istiyorum anne yanı
da olsun sallanır da olsun istiyorum onun dışında montessori alcam park beşiği de yine 2yıl kullanırız diye düşündüm sizler park beşik ne aldınız acaba e bebek ten 2400lira çekim var ve 15günmüş ama ordaki park beşiklerde istediğim gibi bulamadım sanırım e bebekten neler aldınız mesala beni bi aydınlatırmısınız bu konuda ya beynim yandı
Ozelde yapcam ama Kıyamam ya bi de pandemi var.Artik normal olursa 1gun sezeryan olursa 2gun esim idare edicek.Annesi de bi zahmet yemeklerini falan yapsın artık.kız özelde yapacaksan götür yanında uğraşma deliyle depeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?