2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar benim gibi aşırı derecede çatı agrısı yaşayan var mı? (Affınıza sığınarak soruyorum)lavaboya oturduğumda resmen agrıdan kıvranıyorum
Bende 2hafta öncesine kadar yaşıyordum.Bebis aşağıdaydı hep baskı yapıyordu.Yukarı çıktıkça azaldı ağrılar.

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım

Burdakı redbulla benziyormus öyle diyorlar. Ay hiç de sevmem

Kızçem karnımda açma germe çalışmaları yapıyor sabah sabah iki noktadan aynı anda dürtüyor sanırım biri eli biri ayağı çünkü arada nerden baksam 15 20 cm var kıpırdak olacaksa demek
Onu bende anlamıyorum hem sağdan hem soldan aynı anda nasıl dürtüyorlar ya

Geriliyordur kesin. Bizimki ultrasondan önce bir vurdu meğerse arkasını dönüyormuş

Bu ara herkeste bir normal doğum yap, sezaryen iyi değil havası. Kadın erkek farketmiyor herkes nasıl doğuracağıma taktı kafayı. İnadına bagiricam sezaryen yapicam size ne diye az kaldı valla

Hazal Kaya geçen programda normal doğum çok ulvi bir şeymiş gibi onlara göre dedi, çok doğru bir laf. Kadın bedeni kapalı kutu, ne olacağını bilemiyorsun, diye konuştu. Ne kadar haklı...

dr iyi dediyse sorun yoktur :) sağlıkla insallah

Bana da dün oldu emin olamadım hissimden bugün defalarca yapınca dedim bizim kız çıldırdı aynı anda vuruyor ya biri eli biri ayağı olmalı başka açıklaması olamaz biri göbek deliğimin hemen solundan biri tee göbek deliği hizasında bel kıvrımımdan (eskiden var olan bel kıvrımım kfkfkf)

Ya sen doğur da ben bi goruyum diyorum ben öyle diyenlere.Yahu iki türlü de sağlıkla gelsin demiyolar da.Kim istemez normal dogurmayi.Ama işte bebek nasıl gelmek istiyo bakalım.Hem daha bi 34.hafta falan görelim ozaman belli olur canım herşey.

Aroma seçeneğim falan da yoktu benim bildiğin baklava şerbeti içirdiler sade sade. Kadın gitti limon kesti verdi elime ısır bunu diye sağolsun
Cok fena gercekten nysekı bıtmıs kadında ıyıymış bak lımon dengelemiştir
O şeker testi beni benden aldı zaten.Bi kaç gün tatlı bisey yiyemedim bile.2haftaya kadar geri ileri gitmesi normalmiş bebislerin.Sen kendine dikkat et canım artık daha çok kg almaya başlar zaten.
Cok saol canım ınsallah alır kiloları bakalım sekerin tadı kotu yaa dusundukce mıdem bulanıyor neysekı geldı gectı

Ya insanlar çook boş konuşuyor. Doğurmak sadece doğruyorum diyip yapılan bişey değil ki ne korkanlar pıt diye doğuruyor ne cesurlar bebeğin pozisyonu, suyu, kalp atışı bin tane sebep yüzünden doğuramıyor ben asla dinlemiyorum o konuşanları kendileri doğursun çok istiyolarsa

Ya yok normal doğumda her zaman mükemmel olmuyor ki. Arkadaşım hacettepe zorunlu genel anestezili doğum yaptı, 2 3 saat sonra ayaklandi. Yan odada baksa biri normal doğum yapmış, makata kadar kesmişler kızı, 15 20 gün kalkamamis. Anlatamıyorsun, doktor iyi değildir diyor. Koca hacettepe ya

Yahu bazen öyle hareketler yapıyor ki bizimki de.Neresi nerde anlamıyorum.Ama özellikle sağ taraftan sürekli darbe yiyorum.O tarafa yatamıyorum hiç.Hemen dürtüyor ordan.

Annem de tutturmuş, normal doğur sakın sezaryene girme. Ya diyorum olmazsa napicam yani? Benim içime doğuyor normal doguracaksin. Ay anne tamam dedim he normal doğuracam

O keyfi yerinde olduğu için dürtüyor. Dön diye değil
Yahu bazen öyle hareketler yapıyor ki bizimki de.Neresi nerde anlamıyorum.Ama özellikle sağ taraftan sürekli darbe yiyorum.O tarafa yatamıyorum hiç.Hemen dürtüyor ordan.

Benimde bi arkadaşım normal doğum yaptı ve dikişlerden oturamadı günlerce.Ben ilkinde sezeryandi ama ilk günden ayaklanmistim.Yahu hayırla bi kurtulalım da artık gözümde yok hiçbişey.

Benimde bi arkadaşım normal doğum yaptı ve dikişlerden oturamadı günlerce.Ben ilkinde sezeryandi ama ilk günden ayaklanmistim.Yahu hayırla bi kurtulalım da artık gözümde yok hiçbişey.
Aynen öyle. Lan biri de kalkıp demiyor ki, gerçi yakın arkadaşım dedi de Allah sizi sağ salim birbirinize kavuştursun, normal sezayen farketmez diye.

Kurutma makinamla aşk yaşıyorum resmen aldığım bir şeyi yıka kurut giy yapmak inanılmaz pratik geliyor. Bebek eşyalarını ütülemeyi düşünüyorum mesela kurutma yapmak gayet yeterli. Bütçe ayrılabiliyorsa kesinlikle alınmalı

Benimki eskiden sadece sırt üstü yatınca teperdi artık fark etmiyor sağ sol düz 30 32den sonra yavaşlıcaklar ama heralde

Hadı yaa benımkı seffak kapaklı bi şişe ustundede lımon aromalı yazıyo bıde sekerden lımon tadı almıyosunkı baktım kotu oluyorum bende hepsını bır dıkıste ıctım
Benimki cok gyzeldi ben eczaneden 75 lik aldim cilek aromali kalorili oldugunu bilmesem hergun icerdim o derece hosuma gitti redbull gibiydi tadi

Annem de tutturmuş, normal doğur sakın sezaryene girme. Ya diyorum olmazsa napicam yani? Benim içime doğuyor normal doguracaksin. Ay anne tamam dedim he normal doğuracam
İnşallah dediği çıksın tabi hayırlısıyla ama insanı strese sokuyor her türlü söylem çünkü tam olarak elimizde olan bişey değiiilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…