Bende 2hafta öncesine kadar yaşıyordum.Bebis aşağıdaydı hep baskı yapıyordu.Yukarı çıktıkça azaldı ağrılar.Günaydın kızlar benim gibi aşırı derecede çatı agrısı yaşayan var mı? (Affınıza sığınarak soruyorum)lavaboya oturduğumda resmen agrıdan kıvranıyorum
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canımKızlar dün yazmıştım ağrılarım var çok diye kimse bakmamış ama ben buraya yazmak istedim tetanozun ikinci dozunu aşırı ağır geçirdim covidden beter oldum iki gündür kemiklerimin her zerresi çürümüş gibiydi ağrıyordu ağlaya ağlaya yatakta dönüp sabahı zor ettim ayakta duramıyorum felçli gibiydim ilk gece şiddetli sıtma tuttu ateşim fırlatı dün gecede covid testi verdim belirtilerini yaşıyorum diye,serum da yedim tansiyon 13/9'du doktor tansiyonunu kontrol altına aldım alman lazım 15 çıkarsa erken doğum riskin var dedi serumdan sonra ağrılar azda olsa hafifledi hala hafif ateş ve ağrılar devam ediyor covid testim çok şükür negatif ama covidden çok daha beter geçirdim bu tetanozun ikinci dozunu ikinciyi yaptıracaklar uyarım olsun herkesde aynı etkiyi yapmaya bilir ilk oğlumda hiçbirşey olmamıştı mesela, ama bu çok ağır oldu pişman oldum yaptırdığıma bebeğim bile doğru düzgün hareket etmedi sancılancı kasıldı sürekli çok zor bir süreçti benim için halada devam ediyor dua edin ağrılarım bitsin artık takatim kalmadı uykusuzluktan ağrılardan..
Onu bende anlamıyorum hem sağdan hem soldan aynı anda nasıl dürtüyorlar yaKızçem karnımda açma germe çalışmaları yapıyor sabah sabahiki noktadan aynı anda dürtüyor sanırım biri eli biri ayağı çünkü arada nerden baksam 15 20 cm var kıpırdak olacaksa demek
Geriliyordur kesin. Bizimki ultrasondan önce bir vurdu meğerse arkasını dönüyormuşOnu bende anlamıyorum hem sağdan hem soldan aynı anda nasıl dürtüyorlar ya
dr iyi dediyse sorun yoktur :) sağlıkla insallahBende doktordan cıktım bebıs bır hafta gerıden gelıyor bırazda zayıf gıbı 28 cm 580 gr cıktı suan 24+0 plasenta ıcın rısklı bır durum yok yukarı cıkar dedı prevıa olarak gormuyor bıle ac karnına glukoz ıctım bana cok kotu geldı tadı yaa sımdı 1 saat bekleyıp kan verecegım
Bana da dün oldu emin olamadım hissimden bugün defalarca yapınca dedim bizim kız çıldırdıOnu bende anlamıyorum hem sağdan hem soldan aynı anda nasıl dürtüyorlar ya
Ya sen doğur da ben bi goruyum diyorum ben öyle diyenlere.Yahu iki türlü de sağlıkla gelsin demiyolar da.Kim istemez normal dogurmayi.Ama işte bebek nasıl gelmek istiyo bakalım.Hem daha bi 34.hafta falan görelim ozaman belli olur canım herşey.Geriliyordur kesin. Bizimki ultrasondan önce bir vurdu meğerse arkasını dönüyormuş
Bu ara herkeste bir normal doğum yap, sezaryen iyi değil havası. Kadın erkek farketmiyor herkes nasıl doğuracağıma taktı kafayı. İnadına bagiricam sezaryen yapicam size ne diye az kaldı valla
Cok fena gercekten nysekı bıtmıs kadında ıyıymış bak lımon dengelemiştirAroma seçeneğim falan da yoktu benimbildiğin baklava şerbeti içirdiler sade sade. Kadın gitti limon kesti verdi elime ısır bunu diye sağolsun
Cok saol canım ınsallah alır kiloları bakalım sekerin tadı kotu yaa dusundukce mıdem bulanıyor neysekı geldı gectıO şeker testi beni benden aldı zaten.Bi kaç gün tatlı bisey yiyemedim bile.2haftaya kadar geri ileri gitmesi normalmiş bebislerin.Sen kendine dikkat et canım artık daha çok kg almaya başlar zaten.
Ya insanlar çook boş konuşuyor. Doğurmak sadece doğruyorum diyip yapılan bişey değil ki ne korkanlar pıt diye doğuruyor ne cesurlar bebeğin pozisyonu, suyu, kalp atışı bin tane sebep yüzünden doğuramıyor ben asla dinlemiyorum o konuşanları kendileri doğursun çok istiyolarsaYa sen doğur da ben bi goruyum diyorum ben öyle diyenlere.Yahu iki türlü de sağlıkla gelsin demiyolar da.Kim istemez normal dogurmayi.Ama işte bebek nasıl gelmek istiyo bakalım.Hem daha bi 34.hafta falan görelim ozaman belli olur canım herşey.
Ya yok normal doğumda her zaman mükemmel olmuyor ki. Arkadaşım hacettepe zorunlu genel anestezili doğum yaptı, 2 3 saat sonra ayaklandi. Yan odada baksa biri normal doğum yapmış, makata kadar kesmişler kızı, 15 20 gün kalkamamis. Anlatamıyorsun, doktor iyi değildir diyor. Koca hacettepe yaYa sen doğur da ben bi goruyum diyorum ben öyle diyenlere.Yahu iki türlü de sağlıkla gelsin demiyolar da.Kim istemez normal dogurmayi.Ama işte bebek nasıl gelmek istiyo bakalım.Hem daha bi 34.hafta falan görelim ozaman belli olur canım herşey.
Yahu bazen öyle hareketler yapıyor ki bizimki de.Neresi nerde anlamıyorum.Ama özellikle sağ taraftan sürekli darbe yiyorum.O tarafa yatamıyorum hiç.Hemen dürtüyor ordan.Bana da dün oldu emin olamadım hissimden bugün defalarca yapınca dedim bizim kız çıldırdıaynı anda vuruyor ya biri eli biri ayağı olmalı başka açıklaması olamaz biri göbek deliğimin hemen solundan biri tee göbek deliği hizasında bel kıvrımımdan (eskiden var olan bel kıvrımım kfkfkf)
Annem de tutturmuş, normal doğur sakın sezaryene girme. Ya diyorum olmazsa napicam yani? Benim içime doğuyor normal doguracaksin. Ay anne tamam dedim he normal doğuracamYa insanlar çook boş konuşuyor. Doğurmak sadece doğruyorum diyip yapılan bişey değil ki ne korkanlar pıt diye doğuruyor ne cesurlar bebeğin pozisyonu, suyu, kalp atışı bin tane sebep yüzünden doğuramıyor ben asla dinlemiyorum o konuşanları kendileri doğursun çok istiyolarsa
Yahu bazen öyle hareketler yapıyor ki bizimki de.Neresi nerde anlamıyorum.Ama özellikle sağ taraftan sürekli darbe yiyorum.O tarafa yatamıyorum hiç.Hemen dürtüyor ordan.
Benimde bi arkadaşım normal doğum yaptı ve dikişlerden oturamadı günlerce.Ben ilkinde sezeryandi ama ilk günden ayaklanmistim.Yahu hayırla bi kurtulalım da artık gözümde yok hiçbişey.Ya yok normal doğumda her zaman mükemmel olmuyor ki. Arkadaşım hacettepe zorunlu genel anestezili doğum yaptı, 2 3 saat sonra ayaklandi. Yan odada baksa biri normal doğum yapmış, makata kadar kesmişler kızı, 15 20 gün kalkamamis. Anlatamıyorsun, doktor iyi değildir diyor. Koca hacettepe ya
Aynen öyle. Lan biri de kalkıp demiyor ki, gerçi yakın arkadaşım dedi deBenimde bi arkadaşım normal doğum yaptı ve dikişlerden oturamadı günlerce.Ben ilkinde sezeryandi ama ilk günden ayaklanmistim.Yahu hayırla bi kurtulalım da artık gözümde yok hiçbişey.
Bu akşam da kurutma makinesine düştüm kızlarvar mı kurutma makinesi kullanan? Önerisi olan? Epeydir istiyordum yapsam mı bir çılgınlık diyorum fiyatları görünce keşke geçen sene alsaymışım diyorum sadece
Benimki eskiden sadece sırt üstü yatınca teperdi artık fark etmiyor sağ sol düzYahu bazen öyle hareketler yapıyor ki bizimki de.Neresi nerde anlamıyorum.Ama özellikle sağ taraftan sürekli darbe yiyorum.O tarafa yatamıyorum hiç.Hemen dürtüyor ordan.
Benimki cok gyzeldi ben eczaneden 75 lik aldim cilek aromali kalorili oldugunu bilmesem hergun icerdim o derece hosuma gitti redbull gibiydi tadiHadı yaa benımkı seffak kapaklı bi şişe ustundede lımon aromalı yazıyo bıde sekerden lımon tadı almıyosunkı baktım kotu oluyorum bende hepsını bır dıkıste ıctım
İnşallah dediği çıksın tabi hayırlısıyla ama insanı strese sokuyor her türlü söylem çünkü tam olarak elimizde olan bişey değiiilllAnnem de tutturmuş, normal doğur sakın sezaryene girme. Ya diyorum olmazsa napicam yani? Benim içime doğuyor normal doguracaksin. Ay anne tamam dedim he normal doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?