2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu haftalarda karında batma ve ağrı olan var mı bide çabuk yorulurum hala hasta olduğum ve ağrılar çektiğim için mi bilmiyorum ama ayağa kalksam nefes nefese kalıyorum göğsüm ağrıyor
Bu nefes nefese kalma olayı bende de oluyor arada kalp ritmim hızlanıyor çok ayakta duramıyorum falan ama normaldir diyorum artık o kadar alıştım ki hamilelikte ağrıya sızıya. Tüm vücudum altüst oldu

Azraile kafa atıyorum kızlar 4 kere verdim şimdiye kadar hep negatif çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-27-15-32-22-70_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bu haftalarda karında batma ve ağrı olan var mı bide çabuk yorulurum hala hasta olduğum ve ağrılar çektiğim için mi bilmiyorum ama ayağa kalksam nefes nefese kalıyorum göğsüm ağrıyor
kuzu doktorun ultrason yaptınız dikkat et doğum olabilir tarzı falan

birde t 3 t4 ve tsh değerine baktir guatr değerin attıysa da olur bu sorunlar benim ilk gebeligimde olmustu

Evet ben de öyle olduğunu gördüm bir satıcının cevabında. Ve avokadolu göz yakıyormuş..
Şikayet almadik dedi kız ama bakalım deneyeceğim.
Şikayet varda baya alerjik reaksiyon oluştu demişler. İade mi etsem acaba?

Aman iadeyle nasıl uğraşcan kız en kötü sen kullanırsın nolcak sjdks
Ahhahahahah 325lira hatun
Neyse belki yapmaz bir şey.
Ama aklınızda olsun kesinlikle uninin bebek şampuanıni almayın. Annem almış indirimde diye, gönderdi, deneyim dedim. (Saçımda hiç kimyasal, boya vs yok bu arada.) Güya yumuşacık saçlar yazıyor. Yemin ederim keçe gibi oldu saçım. Acana kadar neler çektim.

A evet tabi demir vermemis miydi doktorun? Bende kronik demir eksikligi oldugu icin kullaniyorum arada hemen kendini cabuk yorulmayla belli ediyo ilk. Hatta bi kere degerim 3e dusmustu bayginlik gecirip gitmistim acile. Bosalan depoyu doldurmak onemli

Şikayet almadik dedi kız ama bakalım deneyeceğim.
Şikayet varda baya alerjik reaksiyon oluştu demişler. İade mi etsem acaba?
Ben Linola ve Babe marka arasında gidip geliyorum. Babe marka arkadaşım kullanıyor bebişe doğduğundan beri bir sıkıntı yaşamadık dedi. Linola nasıl hiç bilmiyorum.

Size biraz pozitif enerji yolluyoruz oğluşla. bu fotoğrafın aynısını bebişle de çeker atarız umarım.
Eki Görüntüle 2960018
Ay maaşallah ya
Ben şu an yatak odasını düzenlemekle meşgulüm yatağı falan itekledim de gardolap baya ağır eşcagizima birakicam onu

Kızlar uygulamada böyle yazıyor Dikkat edelim çok koştur koştur olmayalım

Eklentiler

• Screenshot_20211127-164441_(1).webp
    17 KB · Görüntüleme: 101
Aa öyle i canım kuvoze girdimi 34de doğan bebisin? Kaça düştü 25.haftada serviks?şuan kaç mm
Yok girmedi. Ciğerleri hamd olsun gelişmişti. Sadece minikti. 10 gün hastane de kaldık.
25 haftalik rutin kontrol de çıktı 14mm düşmüştü. Serviks 3 hafta önce normaldi sıkıntı yoktu. Bakalım 7 Aralık ta randevumuz var

Ay maaşallah ya
Ben şu an yatak odasını düzenlemekle meşgulüm yatağı falan itekledim de gardolap baya ağır eşcagizima birakicam onu
Kız dikkat et aman bana da geçen gün bir enerji geldi salonu değiştirdim komple eşim diyor o koltukları nasıl ittin sen hamile hamile. Akşamı ölü gibi yatıyordum ama

Selamlarr, kızlar kontrolüm iyi geçti her şey yolunda çok şükür. Şeker testi sonuçları da normal çıktı… sadece kansızlık başlamış o kadar demir vs içmeme rağmen takviye için serum bastı doktor böyle daha hızlı dolar dedi. bir sonraki kontrol 23 Aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…