2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı gidiyoruz demek ki benim 99 a düştü

Ben +5 kilo ile devam ediyorum şuan doktorum ay da 1 kilo almamı söyledi kendimi kısıtlıyorum ekmek makarna pilav abur cubur tatlı vs yemiyorum yediğim zaman 2 kilo alıyorum

Yaaa çok güzelsin

+4 kuzum ama 50 ile başladığımdan doktor bana az almışsın ye ne istiyosan dedi bunu da abur cuburla aldım et tavuk balık öyle sağlıklı şeylerle aram yok
zorla kilo almaya çalışmak saçma ama bence de ya hiç kafama yatmadı bebikte gerilik olsa anlayalım da dediğin gibi bebikler normalse nasıl gidiyosa devamkee

Son düzenleme:
Ya zaten vücudunun bir ritmi vardır çok da kafana takma bence. Bebek geliştiği sürece bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Diyorum ya benim de tersi yönde etki ediyor hamile kaldığım an hormonlarım çalışmayı durduruyor sanki. 62 ile hamile kaldım öyle çok değildi kilom. Doktorum fazladan yediğin 1 dilim ekmek bile kilo yapabilir bazı bünyeler böyle oluyor demişti. 10 kilo aldım ama görenler hiç değişmemişsin diyor. Sen beslenmenden proteini, kalsiyumu, meyve, sebzeyi eksik etme. Hamur işi yiyip kilo almak da mantıklı değil zaten. Kimisinin yağ depoları yeterli oluyormuş hamilelikte. Zaten son 3 aya girildiğinde çok daha hızlı kilo alınıyor.

Kızlar ayaktayken aniden alttan bir batma oldu geçti sonra 5 dakikada bir idrar ne oluyor anlamıyorum kendi derdinle uğraşırken işte birde insanların circir ötmesi insanı geriyo

Göbek deligim atmiyor canim , onceden atiyordu . Sadece sol tarafi pit pit atiyor, oda hafif . Fitik mi acaba bir arkadasta ollmus hamileyken. Dogumdan sonra daha da agriyor demisti
Bizde eş düşmesi denir ona orjinal burçak ve yulaf unu bulacaksın ikisini karıştırıp hamur yapıp hamuru suda buraz haslayacaksin sonra zeytin yağ ile sar gobegine 24 saat dursun geçer denemek istersen

Kaybınız için çok üzüldüm. inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Teşekkürler bilgi için. şubata herşeye daha fazla zam gelir muhtemelen. bu indirimi kaçırmamak lazım. Ben zaten pamuk ve bazı emzirme ürünlerini alacağım.

İnşallah sağlıcakla

Bizde eş düşmesi denir ona orjinal burçak ve yulaf unu bulacaksın ikisini karıştırıp hamur yapıp hamuru suda buraz haslayacaksin sonra zeytin yağ ile sar gobegine 24 saat dursun geçer denemek istersen
Oyle mi , tesekkur ederim. denerim tabiki , agriyi gecirecekse en azindan denedim derim .

Ya kızlar ben doğum için devlet düşünüyorum. O yuzden bu haftadan itibaren nerde yapacaksam oraya muayene olup kayıt açtırmam lazim ama nereye baksam sikayet var netten kafam cok karıştı. Şişli çayırbaşına giden var mı? Memnun kalan ya da başka bir hastane de önerebilirsiniz.

Günaydın kızlar İstanbul bol yağmurlu ve çok kasvetli hiç sevmiyorum böyle havaları yürüyüşte yalan oluyor böyle olunca.
Sorma valla burda da kar ayazı var çıksam hasta olurum diye korkuyorum öncesinde de hep yağmur vardı güzel olduğu gün çıktım yürüdüm ama yağmurda yürüyemem buralar hep göl oluyo eşim bile işten gelince pantalonunun paçaları çorapları vs hep ıslak
2 gün önce oturdum ağladım biz para idare etmeyi beceremiyoruz bebek gelince napıcaz diye ama sorun bizde değilmiş onu anladım. İlk aylarda 5 tl ye aldığım süt şimdi 13 tl olmuş
Haklısın. zaten mantığım almıyor uzun süreli kullanmayı. 8-9 aylıkken artık anlamaya ve bir şeyleri anlatmaya başlıyorlar. Neden tuvalet iletişimi olmasın ki aramızda?
Dediği gibi önce mahrem diye öğretiyoruz saklıyoruz sonra görünür yere yap diyoruz. Sadece şu sese koşullama hoşuma gitmedi onun dışında üstüne düşersen olabilir gibi geldi

Çok rahatsız oluyorum yemek yiyince inan karnım bi geriliyor patladı patlıcekSağlıkla alalım inşallah canım kucağimiza hepimizşafak arkadaşıyız desene

Dediği gibi önce mahrem diye öğretiyoruz saklıyoruz sonra görünür yere yap diyoruz. Sadece şu sese koşullama hoşuma gitmedi onun dışında üstüne düşersen olabilir gibi geldi

Başka teknik bulursun kuşum sende sesle koşullama yerine. Bebişler gelsin hele anne olarak bebeği en iyi biz anlarız zaten. İçgüdü meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…