2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yorgunluk etkilemiş olabilir. Doktorun nst ye sokar belki orda sıklığını görüyorlar. Ama herkes çok sık yaşıyormuş bende de ara ara oluyor.bu haftalarda rahim de büyüme atağına geçmiş olabilir

Su bidonumu yapma öyle şeyler hiç kimse ağır taşımasın bu saatten sonra erken doğuma sebep olabilecek şeyler ben. İlk gebeliğimde 37 haftada aynı senin gibi hortum yerine kovayla su taşıyıp balkon yıkamıştım ertesi sabah suyum geldi gecesinde sezeryan sonuç olarak. tabi hayırlısıymış bu ama olsun sen yinede yapma.Doktoruma rapor için gidicem yılbaşından sonra. Sonrada doğuma giderim şubatın ortasında yada sonunda. Kadın doğumcum beni genetik bölümüne yönlendirdi kansızlık artarak devam ediyor kan tahlilleri göndericem Akdeniz anemisi için test istedi birşey çıkacağını sanmıyorum öyle bir sorun olsaydı bu kaçıncı gebelik illa çıkardı diye düşünüyorum bugün onun için randevum var bakalım hayırlısı.

Günaydın kızlar İstanbul bol yağmurlu ve çok kasvetli hiç sevmiyorum böyle havaları yürüyüşte yalan oluyor böyle olunca.
Bende de oluyor özellikle de geceleri ve yatınca oluyor. Bazı zaman daha sık oluyor sonra bi bakıyorum karnım büyümüş bebişkolar büyüdükçe rahim daha çok kasılmaya başlıyor. Ya da karnımda gaz varsa akşam yemeğini biraz fazla yediysem daha çok kasılıyor. İlk gebeliğimde de böyleydi benim yine için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış ama bence normal
Ya biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz benim de geceleri burnum tıkanıyor. Bi de şu terleme olayı geceleri o da devam ediyor yatarken uzun kollu giydiysem gece uyanıp tişörte geçiyorum kesin kıyafet eksiğimiz kalmadı. Kendime 1 gecelik 1 de pijama aldım bir tane daha alsam mı diye düşünüyorum. Bizim de bezimiz hiç yoktu ilk defa bugün sipariş ettim Primanın uygulamasındaki 25 tl lik kodu kullandım.

Bu hafta şu fotoğraf işine takıldım biri aklıma yattı bakalım heralde onunla anlaşıcam ama sorun şu normalde fotoğraf çekilmeyi severim ama biri karşıma geçip videomu resmimi çekicek olunca kasılıyorum beceririz heralde oğlumda yaptırmamıştık sonra pişman oldum

Burun tıkanıklığı bende de var

Günaydın kızlar. E bebekteki şubat indirimi gerçekten tatmin eden bir indirim oluyor mu ? Baby me pamuk 49.90 di. 100 tl alisverise 22 tlye iniyordu daha erken diye sadece 1 tane 6li paket almıştım. 69.90 olmuş delirmemek elde degil. Boyle birseye denk gelir miyiz acaba yine. Keske kamerayi o zaman alsaydim da 10 tane pamuk alsaydım.

Günaydın arkadaşlar, dün 75 gramlık şeker yükleme testimi aile hekimliğinde yaptırdım. Aylık testlerim için gitmiştim aslında, şeker yüklemeyi özel hastanede yaptıracaktım bir gün sonra. Derken doktor biz burada yapıyoruz demesin mi aslında tek yaptıkları kandaki şekere bakmak zaten niye yapılmaz diye düşünmüşüm bilmiyorum. Hemen koştum eczaneden kutu kola gibi içeceğini aldım, çilekliydi benimki. Bir saatlik aralarda eve gittim hastaların içinde beklememiş oldum. İçecek ilk saatte çok çok hafif baş döndürdü. Sonuçlarım iyi geldi içim rahatladı. Gluten yememem dolayısıyla hamur işi fast food tüketmemem nedeniyle iyi olabileceğini düşünüyorum.

Açlık: 80
1. Saat: 108
2. Saat: 91

Kanları alana kadar her yerimi deldiler bu arada. Hayatımda ilk defa bileklerimin yanından kan verdim birincide normaldi de sonrakilerde hiç kan gitmedi tüpe. Zaten alyuvarlarım ve ferritinim sünger gibi çekmiş belki de ondan damarlarım adeta yok olmuş. Doktoruma sordum önerisini bu böyle doğuma kadar ne olacak yoksa?

Aynen öyle. Ben de magnezyumu 2 ye çıkaracağım sanırım. Dün sabah ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken.
Magnezyum banada yetmiyor gibi geliyor , benim bacagimda cok fena kramplar uyusukluk smdi bu ay yeni bir magnezyuma baslicam bu daha etkiliymis ole dedi insallah ise yarar bu son 10 hafta nasil gecer bilmiorim

Zaten söylemiyorum ya kadın istediği gibi takılıyor esime anlattım doktor uygun değil dedi arti kocam istemiyor keyfine bak artık de dedi diyor.ki benim emekliligimin dolmasına çok az süre kaldı ben hep çalıştım sadece yaş gelene kadar maas alamam ben ev kizi ev kadını olmadım azicikta olayım ne var gözüne battı heralde
Bende geçenlerde öyle oldum ki sen hafta olarak benden ilerdesin düşün karnım patliycak kocaman birşey var dedim eşim de büyüyor bebek dedi sakin sabaha geçti
Bak bende magnezyumu içmiyorum ne zamandır he bu akşam geri başlayayııım
Bende bıraktım ağrı var içicem
Canim bende o bebek pamuğunu bir paket almıştım öylesine oda 10 TL idi şimdi alıyım diyordum bir paketi cidden o kadar mı oldu? yeni doğana direk islak mendil yerine onunla islat totosunu yüzünü vs silin çok sağlıklı diye okudum da.kamerayi mi aldım 400 bile değildi şimdi yükselmiş.valla owli korse bile 160 TL e bebekte düşün herşey lazım ama

Günaydınnn istanbulda buz gibi bir döneme giriyoruz resmennnn mümkünatı varsa çıkmayın evden şekerlerrr vurun kafayı yatınn
Ah canım buranın yazı kışı aynı bi fark yokgönül istiyor hiç çıkmamak bu havalarda ama çocukları okula götürmek için o sıcak yatağı bırakmak yokmu

Kızlar ikili sayılara düşmüş bulunuyorum bugün yeni farkettimŞafak 99

Kızlar kilo durumlarınız nasıl gidiyor, doktorlarınızın kiloyla ilgili yönlendirmeleri nasıl?
Ben +4 kilo ile yoluma devam ediyorum, cok da memnundum bu gidişattan. Ama doktorum son kontrolde az kilo aldığımı, biraz daha almamı beklediğini söyledi.
Yani bebegin gelişiminde bir sıkıntı yoksa, fazla kilo almak neye yarar bilmiyorum, her sabah tartılıyorum, hep aynı +4 kilo devam.
Doktor doguma +10 kiloyla girmeni isterim dedi ama

Kilo işi biraz bünye meselesi ama sen kendinden kilo veriyosun o zaman. Bebek büyüdükçe haftalık olarak anne kilo almasa bile tartıya yansıyan bi 100-200 gr falan olmalı. Ben de hızlı alıyorum başından bu yana 10 kg aldım normal her zamanki gibi yiyorum fazla yediğim hiçbir şey yok ama kiloma yansıyor. Benim doktorum en başında doğuma giderken alınabilecek minimum kilo 9 onun da aşağısını istemeyiz demişti.

canım işaret parmağını göbeğine koy parmağın pit pit qtiyormu atıyorsa fıtık değildir.gobek dediğinin sağına doluna üstüne altına yap aynı işlemi o pit pit etrafında atıyorsa vardir
Göbek deligim atmiyor canim , onceden atiyordu . Sadece sol tarafi pit pit atiyor, oda hafif . Fitik mi acaba bir arkadasta ollmus hamileyken. Dogumdan sonra daha da agriyor demisti

Günaydıın bugğn kan tahlillerimi gösterip sonrada çarşıda az gezinicektim sağolsun hava şartları ay bide doktor ulturosona sokmucak kesin geçen hafta girmiştim çünküü, ne desemde girsem

Doktorlarımız birebir aynı yorumu yapmış. Benimki de taa en başında min 9 kilo aşağısını istemem demişti. Senin kilona göre de max 12 13 kiloda tutmamız lazım demişti (cok zayıf biri degilim). Yani beklenilenden çok aşağıda gidiyorum malesef protein ağırlıklı mı besleniyorsun genelde?

Benımde +4 ile devam ediyor şükür bişey demedi bana doktor canım şimdilik kızlarda 15/16 kg almıştım emzirirken gidiyor bence çabuk zaten biraz fazlam vardı hamile kalmadan önce belki o yüzden demiyor bişey

Kaldirmam zaten artik hicbirsey. Simdi yine ben ugrasiyorum birde esim tabi bende burada tatil olacak o zaman temizlik yapip son kez cantami hazirlayacagim. Bebegin kiyafetlerini yikayip ütülerim. Isler bitmiyor malesef . Ne kadar dikkat etsekte hersey bize bakiyor
Guzel sonuclar alirsin insallah. Dedigin gibi olsa bu zamana kadar cikardi zaten . 4.bebis

Ben ilk başlar kilo aldım toplam 7 kilo aldım ama 2 aydır almıyorum ama doktorum sıkıntılı bişey demedi ben bide şeker yüklemesi yaptırmadım bebekde önden gidince yediklerime dikkat etmeye başladım sanırım bu saatten sonra daha da alamam alırsa da bebeğin aldığı kilolar yansır. yeter ki bebeğim iyi olsun. Hergün şeker takibi yapıyorum kendim

Bana doktor zayif hamile kaldigim icin 14 e kadar yolun var demisti 8 kilo aldim. Bir kilo dengesi var. Fotoğrafını yükledim. Bünye meselesidir diye düşünüyorum son 3 ayda alırsınız. Bebek büyüyecek çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20211215-113127_Instagram.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…