2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet umarım biraz daha alırım. Çok idealmiş sizin şu anda sizin aldığınız kilo. Darısı başıma biraz proteine ağırlık vermeyi düşünüyorum

Tam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben 6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de
Tabi tek cocukla yapilabilir ben bezini zor alirim tuvalette cocugu beklemek sabir işi. Benim birinci ve ucuncu kabizdi. Hep tuvalete yaptirdim buyuk tuvaletini. Alisiyorlar gercekten. Bebekken deneyecek gücüm yok açikcasi sizin deneyimlerden bilgi sahibi oluruz artik

Aynen öyle bakalım boşuna gittim gibi ama bakalım altında yatan sebebi bulurlar belki. Ben temizlik işini belki doğumdan sonraya bile bırakabilirim neticede 3 çocuk var evde ve temiz kalmıycak rutin temizlik yapılıyor oda şimdilik iş görüyor temizlik konusunda acayip takıntılıydım ama boşuna takıyormusum ne kadar takarsam takayım öyle kalmıyor zaten. Doğum çantasını hiç düşünmüyorum nedense sanki çok var gibi keyifsiz evrelerim

Ayni yasta bile olsaniz hamilelik bu kiyas yapilir mi Allah askina. Yani belki bunyen hassas , belki dusuk tehliken var .. Kendi kizina oyle yapilsa hosuna gider mi acaba.. benim kayinvalidemler de ben hamileyken ekstra nazli oluyor. Cagirsak zorla geliyorlar. 3 tane kucuk cocugum var calisiyorum arada gelin iste ne olur demi. 2 gunden fazla duramazlarmis. Esim diyor artik seni doguma gotururum dogum olduktan sonra ben bakarim cocuklara , basimizin caresine bakmaliyiz.
Eltim desen kendisi kurslara gidiyor oda cok yogunmus kayinvalidemi cagiriyor gelip yardim edin diye . Ben cagiriyorum ya , her yaptigimi yapacaklar illa.. destek degiller köstek olmayin demi

Doktorum kilo konusunda hamileliğe nasıl başladığınla alakalı olarak alma aralığı olduğunu söylemişti . Zayıf başladıysan başlarda çok hızlı alınabiliyor demişti. Tabi bulantı ve kusma gibi ekstrem şeylerin dışında. Şimdi kendi bedenine göre kilolu başlayan biri gidipte 15-20 kilo almamalı hatta başta kilo bile verebilir. Normal kilodaki birinin kilo alımı daha yavaş olmalı gibi gibi. Ben hamilelik öncesi zayıftım o yüzden ritmik kilo alımım oldu hep. Totalde 10 kilo aldım ama hantallaşmadım. Herkesin ritmi çok farklı karşılaştırma yapıp da üzülmeyin, az aldım çok aldım diye

En sevdiğim konu bak ilk iki trimester aldım +15 kiloyu. Çok hızlı aldım hatta sanırım zayıflıktandı. Şimdi de yavaşladı. 1-2 belki almışımdır o kadar. Herkes diyor nereye aldın +15 kiloyu bir fark yok sende. Ama her bünye farklı işte. Şu doğru şu yanlış diyemiyorsun. Ben su içsem kilo alıyorum hamilelikte. Hem bebişin sağlıklıdır ki. Çevremde çok var +5 kiloyla doğuma giren turpp gibi bebişleri.

Eklentiler

• 58D95FE1-0A5C-455E-B6DB-E4D8D2E7BAC7.webp
    54 KB · Görüntüleme: 103
Günaydıın bugğn kan tahlillerimi gösterip sonrada çarşıda az gezinicektim sağolsun hava şartları ay bide doktor ulturosona sokmucak kesin geçen hafta girmiştim çünküü, ne desemde girsem

Kız de ki bebiş hareket etmiyor gel doktorcum bi bakalım içim rahat etsin

Sen artık en deneyimli annemizsin normal şimdi ilk bebem ya hevesliyim denerim her şeyi ben. Bakalım

Benimde üstümde cok buyuk tembellik var anliyorum seni sagligimiz yerinde olsun . Evin temiz kalmasi imkansiz gibi oldu zaten. Yatabildigim her an yatiyorum yoksa yürüyemiyorum bile. Ama dogumdan sonra temzilik beni daha da zorlar bebek ile birlikte simdi kayinvalidem de gelirse daha da karisiir heryer. Bebegin camasirlarini nereye koyacagim onlari ayarlamam lazim. Sonra doguma kadar rutin islerimi yaparim .

Sen artık en deneyimli annemizsin normal şimdi ilk bebem ya hevesliyim denerim her şeyi ben. Bakalım
Dene canim , her yönden birinci cocuk cok onemli. Diger cocuklara da ornek olacak cunku . Tuvalet konusu da annenin sabriyla alakali. Onsallah kolaylikla ogrenirler , yoksa bez benimde en rahatsiz oldugum konu

Gercekten oyle , sabah erkenden kalk yedir icir hazirla sogukta cik yollara cok zor be

Bana ilk 4 ay kilo almayacaksin sonraki 5 ay 1 kilomalsan yeter demişti ilk doktorum. Şimdiki doktorum kilo ile ilgili bir şey demedi. Hatta ilk 3 ay 2 kilo verdim. Sonra 4 kilo almıştım. Dün akşam tartıldım. Diyet sağolsun, 1.5kilo vermişim bakalım yarın akşam ne diyecek doktor?

Dene canim , her yönden birinci cocuk cok onemli. Diger cocuklara da ornek olacak cunku . Tuvalet konusu da annenin sabriyla alakali. Onsallah kolaylikla ogrenirler , yoksa bez benimde en rahatsiz oldugum konu

Haklısın. zaten mantığım almıyor uzun süreli kullanmayı. 8-9 aylıkken artık anlamaya ve bir şeyleri anlatmaya başlıyorlar. Neden tuvalet iletişimi olmasın ki aramızda?

Ay ben yaptırmamam sanırım, sürekli oturup onu takip etmek lazım. Malum ders de çalışmam gerekiyor

Ay ben yaptırmamam sanırım, sürekli oturup onu takip etmek lazım. Malum ders de çalışmam gerekiyor

Ya bebek senin bebeğin olunca anlıyorsun diyorlar. Hareketlerinden, çıkardığı sesten vs. Ama işte o sinyali yakaladığın zaman direkt götürmen gerek. Ee gözden kaçtığı zamanlar da olur illaki. Yani tam zamanlı iş gözün bebekte olmalı

Aynen öyle ondan diyorum ya ben mümkün değil yapamam. Zaten başımda 2 tane anne olacak. Onların dirdirini çekemem hiç

E-bebek yükselen indirimlerde baby me ürünleri bu akşam indirime girecek diyor, bir bakarsınız bakalım fiyat performans olacak mı bahsettiğiniz ürünler.

Şubat indirimlerinde net %20 indirim oluyor, ben geçen yılda hamileydim Şubat ayında fakat kaybettim bebeğimi, o indirimlerden baya bir şey almıştım. Net %20 baktım şimdi geçmiş siparişlerimden, ama bu zamların üzerine net %20'de ne kadar iner bilemiyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…