Evet umarım biraz daha alırım. Çok idealmiş sizin şu anda sizin aldığınız kilo. Darısı başımaBana doktor zayif hamile kaldigim icin 14 e kadar yolun var demisti 8 kilo aldim. Bir kilo dengesi var. Fotoğrafını yükledim. Bünye meselesidir diye düşünüyorum son 3 ayda alırsınız. Bebek büyüyecek çünkü
Tabi tek cocukla yapilabilirTam zamanlı yıkanabilir beze geçiş yapmam çok zorlar beni de yine de bulunsun diye aldım birkaç tane ben6. Aydan sonra denesen bile kar senin için. 2 yaşa kadar bez kullanmak cebine zarar bir de
Aynen öyle bakalım boşuna gittim gibi ama bakalım altında yatan sebebi bulurlar belki. Ben temizlik işini belki doğumdan sonraya bile bırakabilirim neticede 3 çocuk var evde ve temiz kalmıycak rutin temizlik yapılıyor oda şimdilik iş görüyor temizlik konusunda acayip takıntılıydım ama boşuna takıyormusum ne kadar takarsam takayım öyle kalmıyor zaten. Doğum çantasını hiç düşünmüyorum nedense sanki çok var gibi keyifsiz evrelerimKaldirmam zaten artik hicbirsey. Simdi yine ben ugrasiyorumbirde esim tabi bende burada tatil olacak o zaman temizlik yapip son kez cantami hazirlayacagim. Bebegin kiyafetlerini yikayip ütülerim. Isler bitmiyor malesef . Ne kadar dikkat etsekte hersey bize bakiyor
Guzel sonuclar alirsin insallah. Dedigin gibi olsa bu zamana kadar cikardi zaten . 4.bebis
Ayni yasta bile olsaniz hamilelik bu kiyas yapilir mi Allah askina. Yani belki bunyen hassas , belki dusuk tehliken var .. Kendi kizina oyle yapilsa hosuna gider mi acaba.. benim kayinvalidemler de ben hamileyken ekstra nazli oluyor. Cagirsak zorla geliyorlar. 3 tane kucuk cocugum var calisiyorum arada gelin iste ne olur demi. 2 gunden fazla duramazlarmis. Esim diyor artik seni doguma gotururum dogum olduktan sonra ben bakarim cocuklara , basimizin caresine bakmaliyiz.Düz kafa yastığı ondan dün bende aldım hemde reflü yatağı imiş heryerde kullan anne yani beşik içine odasında beşik içine iyi oldu gayet güzel kafa oyuntuluk validem benim de alıyor birazcık biraz örüyor ama laf sokuyor o yuzden kıymeti yok.. herşeyimi soruyor kizi hamile biliyorum ki onunla kıyas yapıyor.. kızı benim 11 yaş küçüğüm diyorki dün sen evdesin yap ağrı dinleme hepimiz geçtik o gunlerden kızım işe gidiyor ve ev isini de kendi yapıyor diye sokusturuyor yaşı küçük dedim 11 yıl sonra o nasıl olurdu acaba dedim şükür bende işlerimi yapıyorum ama evet doktor tavsiyesi ile işten çıktım kocam besliyor beni bende boş beleş yatıyorum beni okuyup anlayanlar olur belki sinir oldum magnezyum da icmiyim biraz dedim agrimda oldu batma karnımda sanki
Kızlar kilo durumlarınız nasıl gidiyor, doktorlarınızın kiloyla ilgili yönlendirmeleri nasıl?
Ben +4 kilo ile yoluma devam ediyorum, cok da memnundum bu gidişattan. Ama doktorum son kontrolde az kilo aldığımı, biraz daha almamı beklediğini söyledi.
Yani bebegin gelişiminde bir sıkıntı yoksa, fazla kilo almak neye yarar bilmiyorum, her sabah tartılıyorum, hep aynı +4 kilo devam.
Doktor doguma +10 kiloyla girmeni isterim dedi ama
Günaydıın bugğn kan tahlillerimi gösterip sonrada çarşıda az gezinicektim sağolsun hava şartlarıay bide doktor ulturosona sokmucak kesin geçen hafta girmiştim çünküü, ne desemde girsem
Tabi tek cocukla yapilabilirben bezini zor alirim tuvalette cocugu beklemek sabir işi. Benim birinci ve ucuncu kabizdi. Hep tuvalete yaptirdim buyuk tuvaletini. Alisiyorlar gercekten. Bebekken deneyecek gücüm yok açikcasi sizin deneyimlerden bilgi sahibi oluruz artik
Protein ve kalsiyum ağırlık beslenmek en iyisi diyorlar.Evet umarım biraz daha alırım. Çok idealmiş sizin şu anda sizin aldığınız kilo. Darısı başımabiraz proteine ağırlık vermeyi düşünüyorum
Benimde üstümde cok buyuk tembellik var anliyorum seniAynen öyle bakalım boşuna gittim gibi ama bakalım altında yatan sebebi bulurlar belki. Ben temizlik işini belki doğumdan sonraya bile bırakabilirim neticede 3 çocuk var evde ve temiz kalmıycak rutin temizlik yapılıyor oda şimdilik iş görüyor temizlik konusunda acayip takıntılıydım ama boşuna takıyormusum ne kadar takarsam takayım öyle kalmıyor zaten. Doğum çantasını hiç düşünmüyorum nedense sanki çok var gibi keyifsiz evrelerim
Dene canim , her yönden birinci cocuk cok onemli. Diger cocuklara da ornek olacak cunku . Tuvalet konusu da annenin sabriyla alakali. Onsallah kolaylikla ogrenirler , yoksa bez benimde en rahatsiz oldugum konuSen artık en deneyimli annemizsin normalşimdi ilk bebem ya hevesliyim denerim her şeyi ben. Bakalım
Gercekten oyle , sabah erkenden kalk yedir icir hazirla sogukta cik yollaraAh canım buranın yazı kışı aynı bi fark yokgönül istiyor hiç çıkmamak bu havalarda ama çocukları okula götürmek için o sıcak yatağı bırakmak yokmu
Kızlar ikili sayılara düşmüş bulunuyorum bugün yeni farkettimŞafak 99
Dene canim , her yönden birinci cocuk cok onemli. Diger cocuklara da ornek olacak cunku . Tuvalet konusu da annenin sabriyla alakali. Onsallah kolaylikla ogrenirler , yoksa bez benimde en rahatsiz oldugum konu
Ay ben yaptırmamam sanırım, sürekli oturup onu takip etmek lazım. Malum ders de çalışmam gerekiyorSen artık en deneyimli annemizsin normalşimdi ilk bebem ya hevesliyim denerim her şeyi ben. Bakalım
Ay ben yaptırmamam sanırım, sürekli oturup onu takip etmek lazım. Malum ders de çalışmam gerekiyor
Aynen öyleYa bebek senin bebeğin olunca anlıyorsun diyorlar. Hareketlerinden, çıkardığı sesten vs. Ama işte o sinyali yakaladığın zaman direkt götürmen gerek. Ee gözden kaçtığı zamanlar da olur illaki. Yani tam zamanlı iş gözün bebekte olmalı
Ben iki hamileligimde de hickirigi ayirt edemedim nasil bisey oluyor acaba :))Benim kızçem de dün gece 30 kere falan hıçkırdııııiyi bişey olduğunu biliyorum ama yine de panik oldum kalktım dolandım dursun diye
Karnın kalp gibi atıyorBen iki hamileligimde de hickirigi ayirt edemedim nasil bisey oluyor acaba :))
E-bebek yükselen indirimlerde baby me ürünleri bu akşam indirime girecek diyor, bir bakarsınız bakalım fiyat performans olacak mı bahsettiğiniz ürünler.Günaydın kızlar. E bebekteki şubat indirimi gerçekten tatmin eden bir indirim oluyor mu ? Baby me pamuk 49.90 di. 100 tl alisverise 22 tlye iniyordu daha erken diye sadece 1 tane 6li paket almıştım. 69.90 olmuş delirmemek elde degil. Boyle birseye denk gelir miyiz acaba yine. Keske kamerayi o zaman alsaydim da 10 tane pamuk alsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?