2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hahaha dimi. Burda herkes genelde kendi işini kendi yapiyor yada yapmaya çalışıyor.
Mecburiyette oluyor tabi. Malum saat ücreti cok yüksek oluyor.
Eve temizlige gelenler bile saat ücreti 15 Euro aliyor.
Evet , esim cok sukur becerikli her konudan anliyor arkadasin esi duvar kagidi yapmisti , sabah bur bakmislar kagitlarin aralari acilmis. Bazen usta cagiriyorsun hem fazla para istiyorlar hem guzel yapmiyorlar.

Ben şahsen memnunum dediğim gibi, ha bebekte tahriş yaparsa o zaman başka bir şeye geçeriz. Dalin vs.
Tabi canım alerjik bir şey olursa direkt değiştiririm ama yine indirime yetişemedim 90 liraydı eşime diyorum alalım dur birazdan alırız diye diye bekletti 130 a çıktı fiyatı gösterdim 40 lirayla mı zengin olcaz diyo ben o 40 lirayla çocuğuma bir şey alırım dedim

Gene olur yazarım ben

Gaza getirdin beni yarın 10,000 adım atayım dedim. Silivri ve Maslakta kar baslamış diyorlar, bu da mı gol değil sabah işe gidenler aman dikkat edin. Üşütmeyin, kaymayın.

Buradaki yapilanlari turkiyedekiler zor anlar ben ilk geldigimde cok garip gelmisti . Turkiyede perdemi bile diktirdigimiz yer gelip takmisti . Burada kadinlar duvar örüp sıva yapiyor

Çok doğru. hele en kötüsü mobilya almak. Gelip kurmuyorlar kurmak için aldıkları extra ücretle yeni bir tane alırsın zaten. Eşimle oturup 4 saat aralıksız bebeğinin komodinini kurmaya çalışmıştık.

Ben bebişin her şeyini arielin bebek deterjanıyla yıkadım. Kokusu çok hafif. Onunla devam ederim sanırım. Olabildiğince renksiz ve kokusuz ürünler seçiyorum.
Aaa arielin bebek deterjani mi var? Hemen bakiim

Ben bebişin her şeyini arielin bebek deterjanıyla yıkadım. Kokusu çok hafif. Onunla devam ederim sanırım. Olabildiğince renksiz ve kokusuz ürünler seçiyorum.
Baktim da bir tık pahalıymış. Ariel severim. Bunlar bitsin ona geçerim ben de.

Evet bende tek basima kurdum bir kere kurulcak bekledim bekledim, esimin işi bitecek gibi degil. En iyisi kurup kaldirayim dedim. turkiyede cok rahatlik varya. ben ilk evlebirken tr de evlendim. Herseyimi aldigim yer gelip kurmustu. Burdaki evlerde mutfak bile yok

Ben de günde 6 7 bin adım atıyorum. Zaten evde 50 kere tuvalete gidince 2bin adım oluyor 30-45 dknda yürüyünce 6bin adımı buluyor.
Ayni ben ama azda birşeyler bakalım eşimle çıkarsak tamam 10 bin 12 bin ben hep boyleydim hamileliğin ilk zamanlarından takı bu yana kadar soğudum resmen wc takıntısı oldu çıkmam daha iyi der oldum

Ayni ben ama azda birşeyler bakalım eşimle çıkarsak tamam 10 bin 12 bin ben hep boyleydim hamileliğin ilk zamanlarından takı bu yana kadar soğudum resmen wc takıntısı oldu çıkmam daha iyi der oldum
Ya evde ben de öyleyim sürekli lavaboya gidiyorum ama dışarı çıkınca bir şey olmuyor. Zaten yolumun üstünde adliye var, çok sıkisirsam oraya girerim

Mesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor 7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar

Oturma imkanın varsa ayakta durma, yatma imkanın varsa sakın oturma demiş atalarımız var bir bildikleri bizim gibi şiş göbüşlülere demiş olabilirler hacı yatmaz gibi hissediyorum kendimi zaten. Minik adamın Beşiğini kurdu babası yatak odamda ama odasını ayarlamak lazım özel alan şart en küçük kızım biraz tehlike arzediyor şiddetli seviyor biraz. Birde bizim odamızda kaldığını idrak ederse vay halimize. Büyük temizlik için kapı ve camlara bir yardımcı oldukça beni zorlamaz. Koltuklarımı yıkatıcam sadece o kadar hepimize Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…