2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor 7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar
Ayyy eşime kalsa ben de öyleyim. Asm ye gidicem 10 dk yürüme mesafesinde bile değil, hadi arabayla gidelim. Ya diyorum yürüyelim azıcık
Anasının karnından arabayla doğduğu için paşam her yere arabayla gidesi var

Gunaydın arkadaslar bayagıdır yazmadan yazdıklarınızı okumakla mesgulum bebısın bugun hıçkırıklarını kasıgımda hıssedıyorum gecenkı kontrolde makat pozısyondaydı sımdı dogum pozısyonuna gırmış sankı cok erken degılmı yaa kaan kocatepenın vıdeolarında erken dogum anlamına gelmedıgını soyluyor ama dunde bayagı yordum kendımı strese gırdım sızın bebıslerın duruşları nasıl

Yok panikleme. Döner daha o içerde yeri var.
Kaçıncı haftadasin?

Mesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor 7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar
Sen= Ben yemin ederim 1.katta oturuyoruz arabaya inmek için asansöre biniyorum o derece
Yok kuşum bir sıkıntı olmaz doğum pozisyonunda olması dogcak anlamına gelmiyor. Ben 25+4 te doktora gittiğimde doğum pozisyonundaydı. Doner zaten boyle kalmaz dedi doktor. Daha küçükler yerleri olduğu içinde dönme ihtimalleri yüksek

Bu arada hamileligimin başindan beri ilk defa bu saatte uyandım şoklardayım civcivim artık ayaklarını ya da elini bilemiyorum ağzımdan cikaracaktı açlıktan dedim uyanalık madem annecim

Merhaba. Klinik psilokoji yüksek lisansım için yürüttüğüm çalışmama vakit ayırıp katılım sağlarsanız çok memnun olurum.

En sevdiğim evde yapılan egzersiz teşekkür ederim
Arabaya alışkın olunca öyle oluyo bende samsun da hep yürürdüm gözümde büyümezdi mesafe izmir e gelince yürüyemiyorum Samsun a gidince gene yürüyorum ama izmir de yok yürümek gözümde büyüyo

öf yaptım ama bitirene kadar içim karardı çok aşırı uzun anlamak içinde 2-3 kere okumam gerekti bazı soruları başarılar ama sinir kat sayımı yükseltti başlamışken yarım da bırakmayayım dedim

Ahahha aynen hep onun yüzünden zaten eşlik etse böyle olmucak

Bır anda donunce noluyorm dedım ama bu mınnaklar cok hareketlı ondan heralde cok saol canım

Kızlar ne güzel yürüyüşler falan konusulmus, ben de hiç zaman kalmıyor sanki hiç bir şeye. Evden calısmama ragmen aşırı yogun, akşamları da cok yorgun oluyorum Z zahrada helal sana
35.haftamda izne ayrılırım diye planlıyorum ocak sonu. O zaman kadar benden cok bi aksiyon olmaz

Ne guzel demis atalarimiz gercekten hazirliklar var ne guzel benim minik adam dogana kadar besigi kurulmaz sanirim , kucuk kizim icinde uyumak istiyor zaten kucugu bizim yatagida sahiplendi . Tekrar yatagina alistirmam lazim Amin Allah hepimize kolaylik versin.

Niye oyle dusunuyorsun ki ? Kuzenimle 8 gün arayla dogum yaptik. Ben her yere arabayla gidiyordum. Yurume gittigim bir yer yoktu. Kuzenim cok fazla hareketliydi ve cok yururdu. Bana sen zor dogurursun diyirlarlardi. Hep ona kolay dogurur dediler. Benimki pit diye dogdu , onun karnina filan bastirmislardi . Cokda zor dogmus. Kimin nasil doguracagi hic belli olmaz

Ay bana böyle güzel hikayelerle gelin gerçekten bencede böyle olmalı

Ayni ben ama azda birşeyler bakalım eşimle çıkarsak tamam 10 bin 12 bin ben hep boyleydim hamileliğin ilk zamanlarından takı bu yana kadar soğudum resmen wc takıntısı oldu çıkmam daha iyi der oldum
Canım bu sorun yürürken sıkıntı, bazen evden çıkmadan montla tuvalete koşuyorum aklıma gelirse, yolda zorlanmıyım diye. Yakın yerlere gidilebilir.
Canım sende çok çocuk var ortalama kaç aylıkken ayırdın odandan? Bir arkadasım pedagoga danışmış, 6 aylıkken fsrkındalıkları oluşuyor yavastan ayırmak lazım demiş. Karar verip ona göre büyük beşiği ayrı odaya kurdurucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…