Ayyy eşime kalsa ben de öyleyim. Asm ye gidicem 10 dk yürüme mesafesinde bile değil, hadi arabayla gidelim. Ya diyorum yürüyelim azıcıkMesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar
Yok panikleme. Döner daha o içerde yeri var.Gunaydın arkadaslar bayagıdır yazmadan yazdıklarınızı okumakla mesgulum bebısın bugun hıçkırıklarını kasıgımda hıssedıyorum gecenkı kontrolde makat pozısyondaydı sımdı dogum pozısyonuna gırmış sankı cok erken degılmı yaa kaan kocatepenın vıdeolarında erken dogum anlamına gelmedıgını soyluyor ama dunde bayagı yordum kendımı strese gırdım sızın bebıslerın duruşları nasıl
26+5 deyim şuanYok panikleme. Döner daha o içerde yeri var.
Kaçıncı haftadasin?
Daha döner o merak etme :)26+5 deyim şuan
Sen= BenMesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar
Yok kuşum bir sıkıntı olmaz doğum pozisyonunda olması dogcak anlamına gelmiyor. Ben 25+4 te doktora gittiğimde doğum pozisyonundaydı. Doner zaten boyle kalmaz dedi doktor. Daha küçükler yerleri olduğu içinde dönme ihtimalleri yüksekGunaydın arkadaslar bayagıdır yazmadan yazdıklarınızı okumakla mesgulum bebısın bugun hıçkırıklarını kasıgımda hıssedıyorum gecenkı kontrolde makat pozısyondaydı sımdı dogum pozısyonuna gırmış sankı cok erken degılmı yaa kaan kocatepenın vıdeolarında erken dogum anlamına gelmedıgını soyluyor ama dunde bayagı yordum kendımı strese gırdım sızın bebıslerın duruşları nasıl
En sevdiğim evde yapılan egzersiz teşekkür ederimBunu yapanları duymuştum bende deneyeyim dedim gerçekten iyi geldi 15 dakikalık olana başladım. Bizim buralar ısssız eşim olmadan çıkmak zor o da her zaman denk gelmiyor en iyiisi evde bişeyler yapayım dedim çıkamayanlar deneye bilir
Eki Görüntüle 2970988
Arabaya alışkın olunca öyle oluyo bende samsun da hep yürürdüm gözümde büyümezdi mesafe izmir e gelince yürüyemiyorumAyyy eşime kalsa ben de öyleyim. Asm ye gidicem 10 dk yürüme mesafesinde bile değil, hadi arabayla gidelim. Ya diyorum yürüyelim azıcık
Anasının karnından arabayla doğduğu için paşam her yere arabayla gidesi var
öf yaptım ama bitirene kadar içim karardı çok aşırı uzun anlamak içinde 2-3 kere okumam gerekti bazı soruları başarılar ama sinir kat sayımı yükseltti başlamışken yarım da bırakmayayım dedimMerhaba. Klinik psilokoji yüksek lisansım için yürüttüğüm çalışmama vakit ayırıp katılım sağlarsanız çok memnun olurum.Gebelik Deneyimleri Üzerine Araştırma
Sizi “Gebelik Deneyimlerinin Kendilik Algısı, Ruminasyon ve Deneyimsel Kaçınma ile İlişkisi" başlıklı araştırmaya davet ediyoruz. Bu araştırmanın amacı gebelik deneyimleri ile ilişkili olabilecek bazı psikolojik süreçleri incelemektir. Araştırmaya sizden tahminen 15-20 dk. ayırmanız istenmektedir.docs.google.com
Ahahha aynen hep onun yüzünden zaten eşlik etse böyle olmucakAyyy eşime kalsa ben de öyleyim. Asm ye gidicem 10 dk yürüme mesafesinde bile değil, hadi arabayla gidelim. Ya diyorum yürüyelim azıcık
Anasının karnından arabayla doğduğu için paşam her yere arabayla gidesi var
Bır anda donunce noluyorm dedım ama bu mınnaklar cok hareketlı ondan heralde cok saol canımSen= Benyemin ederim 1.katta oturuyoruz arabaya inmek için asansöre biniyorum o derece
Yok kuşum bir sıkıntı olmaz doğum pozisyonunda olması dogcak anlamına gelmiyor. Ben 25+4 te doktora gittiğimde doğum pozisyonundaydı. Doner zaten boyle kalmaz dedi doktor. Daha küçükler yerleri olduğu içinde dönme ihtimalleri yüksek
Ne guzel demis atalarimiz gercektenOturma imkanın varsa ayakta durma, yatma imkanın varsa sakın oturma demiş atalarımızvar bir bildikleri bizim gibi şiş göbüşlülere demiş olabilirler hacı yatmaz gibi hissediyorum kendimi zaten. Minik adamın Beşiğini kurdu babası yatak odamda ama odasını ayarlamak lazım özel alan şart en küçük kızım biraz tehlike arzediyor şiddetli seviyor biraz. Birde bizim odamızda kaldığını idrak ederse vay halimize. Büyük temizlik için kapı ve camlara bir yardımcı oldukça beni zorlamaz. Koltuklarımı yıkatıcam sadece o kadar hepimize Allah kolaylık versin.
Niye oyle dusunuyorsun ki ? Kuzenimle 8 gün arayla dogum yaptik. Ben her yere arabayla gidiyordum. Yurume gittigim bir yer yoktu. Kuzenim cok fazla hareketliydi ve cok yururdu. Bana sen zor dogurursun diyirlarlardi. Hep ona kolay dogurur dediler. Benimki pit diye dogdu , onun karnina filan bastirmislardi . Cokda zor dogmus. Kimin nasil doguracagi hic belli olmazMesela ben uyuşuğu deneyebilir yoksa normal doğumu unutmam gerekiyor7 ayda iki kez falan uzun yürüyüş yaptım, onun dışında max yürüme mesafem evden arabaya kadar
Ay bana böyle güzel hikayelerle gelinNiye oyle dusunuyorsun ki ? Kuzenimle 8 gün arayla dogum yaptik. Ben her yere arabayla gidiyordum. Yurume gittigim bir yer yoktu. Kuzenim cok fazla hareketliydi ve cok yururdu. Bana sen zor dogurursun diyirlarlardi. Hep ona kolay dogurur dediler. Benimki pit diye dogdu , onun karnina filan bastirmislardi . Cokda zor dogmus. Kimin nasil doguracagi hic belli olmaz
Canım bu sorun yürürken sıkıntı, bazen evden çıkmadan montla tuvalete koşuyorum aklıma gelirse, yolda zorlanmıyım diye. Yakın yerlere gidilebilir.Ayni ben ama azda birşeyler bakalım eşimle çıkarsak tamam 10 bin 12 bin ben hep boyleydim hamileliğin ilk zamanlarından takı bu yana kadar soğudum resmen wc takıntısı oldu çıkmam daha iyi der oldum
Canım sende çok çocuk varNe guzel demis atalarimiz gercektenhazirliklar var ne guzel benim minik adam dogana kadar besigi kurulmaz sanirim , kucuk kizim icinde uyumak istiyor zaten kucugu bizim yatagida sahiplendi . Tekrar yatagina alistirmam lazim Amin Allah hepimize kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?