2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar şampuan yerine sabun kullanmayı düşünen var mı? Ebebeğin keçi sütlü sabunu fln varmış ama kurutur mu bebişi yoksa klasik saç vücut şamp mı almak lazım

Kızlar şampuan yerine sabun kullanmayı düşünen var mı? Ebebeğin keçi sütlü sabunu fln varmış ama kurutur mu bebişi yoksa klasik saç vücut şamp mı almak lazım
Keçi sütlü içerikli sabunlar genel olarak cildi kurutuyor bebelakıda kurutur bence neme ihtiyaçları var vucütlarının, şampuanla başlaman daha iyi olur ya da onu kullanıyorsan nemlendirmesini iyi yapman lazım diye düşünüyorum

Ben köpük şampuan aldım mustelanın. Sabun kurutabilir yani içeriğine bağlı bence. Araştırmak lazım

Aynen canim yakın yerler ancak.. bugün kalktım wc girdim çıktım kahvaltı 5 dk birşeyler koydum tepsiye idrar hissi sağlık ocağını aradim 10 bucuga 15 dk var yetisirsen kan idrar gönderelim dedi koştura koştura gittim bir gariplik var dedim hafif bir yanma bazen oluyordu munorol belki fayda etmedi dedim yarın alicam sonucunu bakalım birşey cikmazsa o zaman kafam rahat olur en azından

Ben köpük şampuan aldım mustelanın. Sabun kurutabilir yani içeriğine bağlı bence. Araştırmak lazım
Ay sabun, köpük şamp, kurursa diye de yağ aldım. Nasılsa yarınki zamlardan sonra ucuza almış olcam kafası

Ay sabun, köpük şamp, kurursa diye de yağ aldım. Nasılsa yarınki zamlardan sonra ucuza almış olcam kafası
Valla zamlara dur denmiyor o kadar çok eksiğim var kiii .. hemde en önemlileri deterjanı şampuanı bezi emziği.. derken liste uzuyor hiç yokmuş gibi davranıyorum Allah yardım eder elbet

zam falan gelmedi aslında ama bunun üzerine ekmeği 10 liradan alırız artık millet sevinçten kuduryo neye seviniyolarsa
1 Ocak 2021: 388$
1 Ocak 2022: ~275$
Bide bu dolar değeri bugün için öyle yarın öbür gün ne olur Allah bilir

zam falan gelmedi aslında ama bunun üzerine ekmeği 10 liradan alırız artık millet sevinçten kuduryo neye seviniyolarsa
İşsizlik artacak bu zamdan sonra. İşverene yükü aşırı fazla bunun. 6k dan fazla kişi başı en az. Sen de iyi bilirsin.

Hahaha aynı şeyi söyledim demin eşime. Ekmek şuan 3 lira ocaktan sonra yine zam gelir. Aldığımız yediğimiz içtiğimiz her şeye zaten en az %50 zam geldi. Kaşıkla verip kepçeyle almak. Ekonomi berbat hala kimse kabullenmiyor.

İşsizlik artacak bu zamdan sonra. İşverene yükü aşırı fazla bunun. 6k dan fazla kişi başı en az. Sen de iyi bilirsin.
gelir ve damgadan muaf tutulacakmış işveren 450 lira yardım olmuş yani yine de tırt
şimdi herkesi asgariden gösterip elden verilen maaşlar artacak vergiden kaçmak için o da çalışanın her şeyini etkileyecek allah yardımcımız olsun vallahi

E 450lira az para ki. Adam her türlü kılıfına uydurur onu...

asgari ücreti 4250 yaptılar bunun üstüne yeni zamları düşünemiyorum son kalan eksiklerimi de alıp köşeme çekileyim
Sana laf ediyoduk ama ne çok aldın diye, iyi ki almışın. Ne alsan kâr oluyor.

Kızlar kıyafetlerdeki tüm etiketleri yaka, iç etiket kesmemiz lazım değil mi?

Sana laf ediyoduk ama ne çok aldın diye, iyi ki almışın. Ne alsan kâr oluyor.

Kızlar kıyafetlerdeki tüm etiketleri yaka, iç etiket kesmemiz lazım değil mi?
Ben hiçbirini kesmedim ben.
Ay bez mi alsam 4 5 paket daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…