2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hiçbirini kesmedim ben.
Ay bez mi alsam 4 5 paket daha
Parası olan yapıştırsın
zam falan gelmedi aslında ama bunun üzerine ekmeği 10 liradan alırız artık millet sevinçten kuduryo neye seviniyolarsa
1 Ocak 2021: 388$
1 Ocak 2022: ~275$
öyle canım orası birde asgari ücretten yüksek alanlarda zam almıcakmış çoğu işyeri yapmıcakmış zâm.. yani emeklerde ziyan. Eşiminde zâmmı belli değil ama fark çok koymucaklarmış. Kiralar zaten uçtu. Bizim kiramız çok yükselmedi Allahtan tek avuntum

benim iş yerim geçen yıl bekletti bekletti haziranda yaptı geriye dönük vermedi rezalettt
bu yıl yapacağı da o şirketteki asgari ücretlilerle uzun süre neredeyse aynı alacağız yani

ay ne kadar tutcam anlamam kesin yakarım çocuğu bunda tıklıyomuşsun ısıtınca ötüyomuş temziliyomuş bişeyler yapıyomuş klsjdklasjdlka
5dk tutucaksin. Ben bulaşık makinesinde yıkıyorum ozel programı var.

benim iş yerim geçen yıl bekletti bekletti haziranda yaptı geriye dönük vermedi rezalettt
bu yıl yapacağı da o şirketteki asgari ücretlilerle uzun süre neredeyse aynı alacağız yani
Ay kız ne sorucam sana, bu doğum ücretini nasıl alınıyor sigortadan 4 maaş toplu alınıyormuş nereye başvurmak gerekiyor hiç öğrendin mi

Ay kız ne sorucam sana, bu doğum ücretini nasıl alınıyor sigortadan 4 maaş toplu alınıyormuş nereye başvurmak gerekiyor hiç öğrendin mi
aşkım doktora gitcez 32+0 da devamsa işe çalışır raporu alıcaz 37+0da zorunlu rapor yazıcakk yoksa 4 aylık veya parça parça rapor yazcak sonra devlet yatırıcakk onuu

ay ne kadar tutcam anlamam kesin yakarım çocuğu bunda tıklıyomuşsun ısıtınca ötüyomuş temziliyomuş bişeyler yapıyomuş klsjdklasjdlka
Canım ısıtıcı sadece mama için mi kullanılıyor? Yoksa dolaptaki kendi sütümüzü de ısıtabiliyo muyuz? Isıtırız hethalde mantıklı aslında, ben de bakıyım.

Canım ısıtıcı sadece mama için mi kullanılıyor? Yoksa dolaptaki kendi sütümüzü de ısıtabiliyo muyuz? Isıtırız hethalde mantıklı aslında, ben de bakıyım.
ısıtıyo ısıtıyo sütü biberonu mamayı sonra biberon emzik şu bu temizliyo 2. el alabilirim onu mamajoo 3in1 düşünüyorumm

Kızlar kızlar içim sızlar cidden belimin sol tarafı arada ağrıyor ama bildiğimiz bel ağrısı değil bu başka bişey Böbreklerle ilgili bi sıkıntı olma ihtimali nedir? Yada çınarın kaburgaları tekmelemesiyle aynı acı mı bilemiyorum. Böbrek aklıma geldi yarın idrar tahlili vermeyi düşündüm. Var mı bu tarz bi ağrı yada acı yaşayan anlık tabi

Benim goguslerimin altındaki kemikler ağrıyor. Asel orda olmamasına rağmen

Bebişlerin battaniye ve havlularını yıkarken yumuşatıcı kısmına biraz beyaz sirke koyun yumuşacık yapıyor hem pofuduklukları gitmiyor kokusu falan olmuyor bu arada
Ya yumuşatıcı almadım ben sadece sıvı aldım deterjani.Ama bu beyaz sirke olayı mantıklı.Oğlumda da almamistim en minikken.Gerekirmi ki?

Bizim maaş zammı ocakta belli olacak taaa

annişler aranızda Vajinal enfeksiyon yaşayan varmı?şikayet nedir?

Ya yumuşatıcı almadım ben sadece sıvı aldım deterjani.Ama bu beyaz sirke olayı mantıklı.Oğlumda da almamistim en minikken.Gerekirmi ki?

Zaten bebeklerin kıyafetlerine yumuşatıcı çok önermiyorlar ama ben yine de aldım. Çok az koyuyorum. Bir de beyaz sirke hem daha sağlıklı bir alternatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…