2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Onun icin biri e bebekte satılan camasir suyu tozunu önermişti canım. Deneyebilirsin belki

Ben yer bulamadım ya gold class salona bakıyorum salon çok az kişi oluyor ve 2 kişilik yatabilir koltuklu rahat gideriz dedik ama bakalım bulursam yer gideriz bu hafta

Ben yer bulamadım ya gold class salona bakıyorum salon çok az kişi oluyor ve 2 kişilik yatabilir koltuklu rahat gideriz dedik ama bakalım bulursam yer gideriz bu hafta
Ya ben de sabah bizimkine gösterdim dolmuş diyor
Tokat'ta Gold classi kim kaybetmiş ben bulam
Normal 3d 2d var anca

Hoşbulduk. Çok teşekkürler. Evet herkesin farklı yaşantıları şikayetleri oluyor. Benim bu bel ve sırt ağrım ilk çocuğumdan kaynaklı. (Fazla kilo almıştım). Bunda dikkat etmeye çalışsam da içimden bi ses hep ye diyor iştahım da başından beri hiç kesilmedi kız olmasına rağmen

Selam Bebişler Nasılsınız :)
Çalışıp da izne ayrılan var mı ?
Ben hala çalışıyorum son 3 hafta kala çıkmayı düşünüyorum
Ama bu gece uykusuzluk tuvalete kalkma beni yormaya başladı ...
Geçen hafta tetenoz aşısı olmaya gittim sağlık ocağına hemşireler çok ilgili sağolsunlar göğüs ucu kremi al kullanmaya başa dedi mustelanın göğüs ucu kremini aldım şimdilik çok memnunum tavsiye ederim :)
Ben vücut çatlaklığı için badem yağı ve bioil yağ kullanıyorum :)

Kız benim yerime de gezin tozun be Biz süpermarkete bile giremiyoruz burada

Bız gecen hafta ıcı sınemaya gıttık gunduz toplamda 5 kısıydık salonda esıme dedım hatta bana salon mu kapattınama sesler bebısı hareketlendırdı tekme atıp durdu

Günaydın kızlar , çok sukur sabah oldu ;( Geceler cok zor geciyor , sürekli wc hissi .. bacagimin krampı .. uyusukluk hissi hic bitmiyor ben 2 saatte bir uyaniyorum .. sizde durumlar nasıl
Bacak krampı sola yatmaktan sol bacakta var ayrica sabah gernesirsin kollarını ayaklarını uzatirsin şöyle rahatlamak için ben her seferinde sabah unutup yatakta ne zaman bu hareketi yapsam sol yada sağ bacak arkasına birşey oluyor sanki et ete giriyor kemik sıkışıyor yataktan aciyla kalkıyorum hareket ettiriyorum bacağıma vuruyorum hatta geçiyor.onun dışında idrar aynı banyoya koltuk lazım diyorum hep.gece uyanmadigim gün yok bir seferde değil 2 bazen 3 öyle işte

E bebekte depend indirimli görünüyor birde lohusa pedi hala kararsızım depend mi yoksa hamile kilodu ve lohusa pedi mi herkez depend aldı sanırım.almayanlar e bebek e baksın

Oh oh maaşallah. Benim puset örtüsü almam lazım ama eşim ne gerek var, battaniye orteriz diyor

Ben de çıkardım listem bir de kvnin getirecekleri var. Soramadım da ne getireceksin diye
Ben almıştım trendyoldan hiç beğenmedim baya uyduruktu.Dikisi bile yamuk geldi.Iade ettim.O eksik kaldı.Ama almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…