Ya beynim yandi. Akakçe cimri dolap gardrop derken bezin tanesi nerden uyguna geliyor diye nevrim döndü sanırım Trendyol şuan iyi
Bir de ilk çocuğundan kalma eşyalarında sarı lekeleri olanlar cikarabildi mi? Ben daha girismedim o islere ama bı arkadasim ne yaptıysa cikaramamis :/
E bebekte depend indirimli görünüyor birde lohusa pedi hala kararsızım depend mi yoksa hamile kilodu ve lohusa pedi mi herkez depend aldı sanırım.almayanlar e bebek e baksın
Dün 38di depend galiba bugün yine 48 olmuş fiyatı.Lohusa pedi de 16tl ydi dün.Ben ikisinden de 1paket aldım.Oglumda sezeryandi depend kullandım çok rahat etmiştim.
E bebekte depend indirimli görünüyor birde lohusa pedi hala kararsızım depend mi yoksa hamile kilodu ve lohusa pedi mi herkez depend aldı sanırım.almayanlar e bebek e baksın
Dün 38di depend galiba bugün yine 48 olmuş fiyatı.Lohusa pedi de 16tl ydi dün.Ben ikisinden de 1paket aldım.Oglumda sezeryandi depend kullandım çok rahat etmiştim.
Bende kararsız kaldım açıkçası lohusa pedi hava aldırır kirlendikce çıkarılır depend hava aldırmaz yazmışlar birde alsam beden konusunda herkez l almış kilosu kaç olan l aldı bol olursa da faydası yok darda ayrı sorun
Zzahrada
senin listeye baktım bende sadece eksikler
Bebek bezi
Bebek şampuanı
Bebek pişik kremi
Bebek deterjanı
Burun aspiratör
Ve göğüs yara olmaması için bir ilaç kalmış listen çok iyi ama
65le hamile kalıp 76ile doğuma girdim.L aldım.Ozaman tombiktim.Bunda yine L aldım.Ama biraz bol oldu.Yalniz aşırı sis oluyonuyor doğumdan sonra bi kaç gün.
Zzahrada
Bebek bezi
Bebek şampuanı
Bebek pişik kremi
Bebek deterjanı
Burun aspiratör
off nasıl tamamladın hepsini ben hala her şeyi alamadım bitmiyorr akjhsdjkadh bi de buharlı pişirici ekledim gece uykumda listeye ek gıdada iyi olur o zaman x3 olur fiyatı çünkü
off nasıl tamamladın hepsini ben hala her şeyi alamadım bitmiyorr akjhsdjkadh bi de buharlı pişirici ekledim gece uykumda listeye ek gıdada iyi olur o zaman x3 olur fiyatı çünkü
Ahahahhahaha kız ozamana ohoooooo alınır merak etme evde kalabalık etme bende bı kız var ya elektronik olanlar zaten vardı digerlerinide hep almışım insan durmadan bişey almak istiyor
Kızlar ben de kapı süsünü seçtim. Bir de annemin zoruyla takı yastığı yaptıracagım, cok baskı var üstümde yastıksız olmaz diye bu modelleri seçtim, siparişi verecegim herhalde bugun. Zzahrada
kuzum bizim isim Duru olacak. Ekle tabloya şu kapı süslerini sipariş verirsem isim değiştirme lüksümüz olmayacak, rahatlıcam valla
Zzahrada
Bebek bezi
Bebek şampuanı
Bebek pişik kremi
Bebek deterjanı
Burun aspiratör