2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oğlumda ebebekin camasir suyu tozunu kullandım.Ise yaramıştı.Bunda da var biraz tekrar denicem.

E bebekte depend indirimli görünüyor birde lohusa pedi hala kararsızım depend mi yoksa hamile kilodu ve lohusa pedi mi herkez depend aldı sanırım.almayanlar e bebek e baksın
Dün 38di depend galiba bugün yine 48 olmuş fiyatı.Lohusa pedi de 16tl ydi dün.Ben ikisinden de 1paket aldım.Oglumda sezeryandi depend kullandım çok rahat etmiştim.

E bebekte depend indirimli görünüyor birde lohusa pedi hala kararsızım depend mi yoksa hamile kilodu ve lohusa pedi mi herkez depend aldı sanırım.almayanlar e bebek e baksın
Depend bebek bezi gibi diyo bazıları ben lohusa pedi almayi dusunuyorum e bebekte baya uygun fiyati ya da gece pedi normal pedlerin

Oh oh maaşallah. Benim puset örtüsü almam lazım ama eşim ne gerek var, battaniye orteriz diyor

Ben de çıkardım listem bir de kvnin getirecekleri var. Soramadım da ne getireceksin diye
Puset örtüsü al yaz bebekleri olucak dışarı çıkılacak çokça kullanırsın kış bebeği olsa alma çıkılmaz derdim ama al

Dün 38di depend galiba bugün yine 48 olmuş fiyatı.Lohusa pedi de 16tl ydi dün.Ben ikisinden de 1paket aldım.Oglumda sezeryandi depend kullandım çok rahat etmiştim.
Bende sezeryanla olucam depend olur demiş bazısı olmaz hava aldırmıyor cvp için tsk ama indirim neden bitti ki acabaa hemen

Depend bebek bezi gibi diyo bazıları ben lohusa pedi almayi dusunuyorum e bebekte baya uygun fiyati ya da gece pedi normal pedlerin
Bende kararsız kaldım açıkçası lohusa pedi hava aldırır kirlendikce çıkarılır depend hava aldırmaz yazmışlar birde alsam beden konusunda herkez l almış kilosu kaç olan l aldı bol olursa da faydası yok darda ayrı sorun

Oğlumda ebebekin camasir suyu tozunu kullandım.Ise yaramıştı.Bunda da var biraz tekrar denicem.
Deneyeyim bende.zaten gerekirse Domestos ve leke çıkarıcı vs deneyip bikac duruluma yapıp sonra bebek deterjanı ile yikicam

Bende sezeryanla olucam depend olur demiş bazısı olmaz hava aldırmıyor cvp için tsk ama indirim neden bitti ki acabaa hemen
Ah bende yetişemedim depend indirimine tükendi yazıyordu baktığımda, dolaptan buldum şimdi 40₺ kargoda dahil onu alıcam açılmamış paket

Z zahrada senin listeye baktım bende sadece eksikler
Bebek bezi
Bebek şampuanı
Bebek pişik kremi
Bebek deterjanı
Burun aspiratör
Ve göğüs yara olmaması için bir ilaç kalmış listen çok iyi ama
off nasıl tamamladın hepsini ben hala her şeyi alamadım bitmiyorr akjhsdjkadh bi de buharlı pişirici ekledim gece uykumda listeye ek gıdada iyi olur o zaman x3 olur fiyatı çünkü

off nasıl tamamladın hepsini ben hala her şeyi alamadım bitmiyorr akjhsdjkadh bi de buharlı pişirici ekledim gece uykumda listeye ek gıdada iyi olur o zaman x3 olur fiyatı çünkü
Ahahahhahaha kız ozamana ohoooooo alınır merak etme evde kalabalık etme bende bı kız var ya elektronik olanlar zaten vardı digerlerinide hep almışım insan durmadan bişey almak istiyor

Kızlar ben de kapı süsünü seçtim. Bir de annemin zoruyla takı yastığı yaptıracagım, cok baskı var üstümde yastıksız olmaz diye bu modelleri seçtim, siparişi verecegim herhalde bugun.
Z zahrada kuzum bizim isim Duru olacak. Ekle tabloya şu kapı süslerini sipariş verirsem isim değiştirme lüksümüz olmayacak, rahatlıcam valla

Eklentiler

• 769B02E6-EA57-4380-B88D-8013E9A46F41.webp
    35 KB · Görüntüleme: 57
  • F5A4BAFA-98B0-4464-BB58-6582CFED5B15.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 61
Buharlı pişirici ben de alacaktım da, arkadaşım hiç gerek yok, makarna süzgeci gibi olan tencerelerden al dedi ki durumları baya baya iyi onların.

Benim de bitti eksikler
Sadece puset ortusu alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…