Skrmadun akşam aynısı i dedim eşime gram bile takmazlar . 1.5 ay önce kız kardeşime 875 liradan çeyrek almıştık şaka gbi .annnemde bizden bi hafta önce falan 840 a almıştı . Şimdi gram bile geçti o fiyati
Kızlar zam gelmeden eşimi bugün göndereyim dedim oda için. Gidecek benim aklımda ki karyola modeli ahşap renkli olan ekstra ön kısmında kapı korkuluk da olacak o boşluk olmayacak yani, evimin her yeri ahşap kahve olduğu için çocuk odasını biraz renkli istiyorum o yüzden renkler için 2. Resimde ki gri pembe beyaz seçeceğim. Dolap ve şifonyeri ellemeyeceğim düz beyaz kalacak. Nasıl sizce ?
Ben denedim . Önce çamaşirlaritek tek çamaşır suyu tozuyla citile.bir leğene falan üst üste bas .sonra sıcak su doldur.icine biraz daha çamaşır suyu tozu boca et . Ben bı gce beklettim ama gce çamaşır asmakla uğraşmak istemedim diye yaptım . 4_5 saat sonra da baktiginda gecmisti sarı lekeler . Ama renk vericek kırmızı koyu pembelere falan dikkat et .bnmvardi pembeli beyazlı mesela o bı raz renk vermişti hmn ayırdım onu
Kız sen doğumdan sonra ise baslicak miydin . Mama ısıtıcı falan da alcaktin galiba . Zorla çocuğa mama mi vercen ya emerse memelerini mi sterilize ediceksin
Kız sen doğumdan sonra ise baslicak miydin . Mama ısıtıcı falan da alcaktin galiba . Zorla çocuğa mama mi vercen ya emerse memelerini mi sterilize ediceksin