2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Buharlı pişirici ben de alacaktım da, arkadaşım hiç gerek yok, makarna süzgeci gibi olan tencerelerden al dedi ki durumları baya baya iyi onların.

Benim de bitti eksikler
Sadece puset ortusu alicam
Ya püre müre yapıyomuş ya önce pişiriyomuş sonra püre yapıyomuş çorba yapıyomuş tek tuşla yapsın her şeyi sürekli bulaşıkla uğraşamam asdjkahkdjah

Bak bunu kestirdim gözüme philips yemiyor da

Eklentiler

• 16397330453932679451110207311891.webp
    23 KB · Görüntüleme: 71
Ben Almanya'dan getirticektim de vazgeçtim sonradan. Şimdi Allah bilir kaç Euro oldu

Bizim bebişkolar doğduğunda dolar kac tl olur acaba allahım yarabbim yaa bebelere kimse altında takamaz artık
Skrmadun akşam aynısı i dedim eşime gram bile takmazlar . 1.5 ay önce kız kardeşime 875 liradan çeyrek almıştık şaka gbi .annnemde bizden bi hafta önce falan 840 a almıştı . Şimdi gram bile geçti o fiyati

Kızlar zam gelmeden eşimi bugün göndereyim dedim oda için. Gidecek benim aklımda ki karyola modeli ahşap renkli olan ekstra ön kısmında kapı korkuluk da olacak o boşluk olmayacak yani, evimin her yeri ahşap kahve olduğu için çocuk odasını biraz renkli istiyorum o yüzden renkler için 2. Resimde ki gri pembe beyaz seçeceğim. Dolap ve şifonyeri ellemeyeceğim düz beyaz kalacak. Nasıl sizce ?

Eklentiler

• IMG_20211217_122707.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2021-12-17-11-35-05-312_com.instagram.android.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-12-17-11-36-40-257_com.instagram.android.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-12-17-11-36-31-948_com.instagram.android.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
Deneyeyim bende.zaten gerekirse Domestos ve leke çıkarıcı vs deneyip bikac duruluma yapıp sonra bebek deterjanı ile yikicam
Ben denedim . Önce çamaşirlaritek tek çamaşır suyu tozuyla citile.bir leğene falan üst üste bas .sonra sıcak su doldur.icine biraz daha çamaşır suyu tozu boca et . Ben bı gce beklettim ama gce çamaşır asmakla uğraşmak istemedim diye yaptım . 4_5 saat sonra da baktiginda gecmisti sarı lekeler . Ama renk vericek kırmızı koyu pembelere falan dikkat et .bnmvardi pembeli beyazlı mesela o bı raz renk vermişti hmn ayırdım onu

Hahahah gazına gelip verdim sipariş

Hahahah gazına gelip verdim sipariş
ay hangisindennnn hangisindenn bana da de şu an elim titriyo sepetimde duruyor benim de
Kız sen doğumdan sonra ise baslicak miydin . Mama ısıtıcı falan da alcaktin galiba . Zorla çocuğa mama mi vercen ya emerse memelerini mi sterilize ediceksin
yoo başlamıcam kuzuu :d sürekli memede mi takılıyolar sağıp biboşla içmiyolar mı arada

Gözümü açamıyorum uykudan ya ne oluyo bana Bi yandan da diyorum ilerde uyuyamicam fırsatım varken uyuyim

ay hangisindennnn hangisindenn bana da de şu an elim titriyo sepetimde duruyor benim de

yoo başlamıcam kuzuu :d sürekli memede mi takılıyolar sağıp biboşla içmiyolar mı arada
Yoyko aldım yorumları baya iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…