çook önerdiler bunu ya philipse boşa para vermeyin alın diye kız akşama alcam eşimin kartına kitleyeyim fiyatı da inceledim nisanda da 700müş max 600e düşmüş çok fark yok
çook önerdiler bunu ya philipse boşa para vermeyin alın diye kız akşama alcam eşimin kartına kitleyeyim fiyatı da inceledim nisanda da 700müş max 600e düşmüş çok fark yok
Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı tabi bzimki hiç içmedi hep memedeydi . Bı de süt doluyor goguslerin beze falan oluyor o zaman hep sagdim dolaba attım . Ama onu iciremeden tekrar süt doluyordu mecbur yine meme veriyodum ben .sonra sagdiklarimi denedim bı kere fena kustu daha da vermedim hep çöpe gitti o kadar sagmama ve sadece meme emzirmeme rağmen üstüne mastit oldum ben
Ya kızlar ben doğum için devlet düşünüyorum. O yuzden bu haftadan itibaren nerde yapacaksam oraya muayene olup kayıt açtırmam lazim ama nereye baksam sikayet var netten kafam cok karıştı. Şişli çayırbaşına giden var mı? Memnun kalan ya da başka bir hastane de önerebilirsiniz.
kuzu istanbul devlete giden çam sakura duymuştum onun dışında çoğu özel ondan yardımcı olamadım ben devlet tecrübem hiç olmadı umarım senin için en güzeli neresiyse orası oluuur sonuçta şikayet var ama kimisinin şikayet ettiğine sen sorun etmezsin göreceli bir şey müko bir yer asla yok sanırım ya şansa bahta kaldık biraz
Ya ben cok istiyorum onu da dogumdan sonraya bıraktım. Belki cok fazla biberon kullanma ihtiyacım olmayacak falan, simdiden almak istemedim. Az biberonu kaynatıp kullanarak idare ederim diye düşündüm, ama aklımda
Ne kadar bu kuzu. Dolaptan bakiyosun sanırım. Bi tane trendyolda begendim 2 gun once 189 du bugun 220 olmuş. Dolaptakilerde 190 bandında ya cok fazla bence yaa aman
Şu puset örtülerinden yaptıracaktım ama vazgeçtim. Zaten puset çok uzun kullanılmıyor şimdi önümüz de yaz. O örtüler çok kalın normal ince müslinleri atarım pusetin üstüne oğlumda da öyle yapmıştım.
Şu puset örtülerinden yaptıracaktım ama vazgeçtim. Zaten puset çok uzun kullanılmıyor şimdi önümüz de yaz. O örtüler çok kalın normal ince müslinleri atarım pusetin üstüne oğlumda da öyle yapmıştım.
Ben de almadım. Aynısını düşünüyorum, ilk aylar kontrole vs giderken normal bi müslinle kaparım pusetin üstünü gerekirse diye düşündüm. Zaten instagram satıcılardan neyi beğenip sorsam, fiyatlar 200 tl’den başlıyor
Ben de almadım. Aynısını düşünüyorum, ilk aylar kontrole vs giderken normal bi müslinle kaparım pusetin üstünü gerekirse diye düşündüm. Zaten instagram satıcılardan neyi beğenip sorsam, fiyatlar 200 tl’den başlıyor
Ne kadar bu kuzu. Dolaptan bakiyosun sanırım. Bi tane trendyolda begendim 2 gun once 189 du bugun 220 olmuş. Dolaptakilerde 190 bandında ya cok fazla bence yaa aman