2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar doktorumla konuştuk 3. Biontechi hemen ol çıktıysa dedi. Zaten arada bi nefes darlığı çekmeye başladım. Bugüne randevu aldım. 3. Doz geliyooo
Bana da hemen ol dedi yarın öğlen de ben 3lüyorum şifa olsun hastalıklar uzak olsun inşallah

çook önerdiler bunu ya philipse boşa para vermeyin alın diye kız akşama alcam eşimin kartına kitleyeyim fiyatı da inceledim nisanda da 700müş max 600e düşmüş çok fark yok
Valla benimki vuracak beni en sonunda
Al al biran önce zamlanmsdan.
Philipsin içi kararma yapiyormus zaten

ay hangisindennnn hangisindenn bana da de şu an elim titriyo sepetimde duruyor benim de

yoo başlamıcam kuzuu :d sürekli memede mi takılıyolar sağıp biboşla içmiyolar mı arada
Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı tabi bzimki hiç içmedi hep memedeydi . Bı de süt doluyor goguslerin beze falan oluyor o zaman hep sagdim dolaba attım . Ama onu iciremeden tekrar süt doluyordu mecbur yine meme veriyodum ben .sonra sagdiklarimi denedim bı kere fena kustu daha da vermedim hep çöpe gitti o kadar sagmama ve sadece meme emzirmeme rağmen üstüne mastit oldum ben

Kızlar bu mesajımı görmediniz mi?

kuzu istanbul devlete giden çam sakura duymuştum onun dışında çoğu özel ondan yardımcı olamadım ben devlet tecrübem hiç olmadı umarım senin için en güzeli neresiyse orası oluuur sonuçta şikayet var ama kimisinin şikayet ettiğine sen sorun etmezsin göreceli bir şey müko bir yer asla yok sanırım ya şansa bahta kaldık biraz

İstanbul'da olmadığım için bilmiyorum ama tokat devlet leş onu çok iyi biliyorum. Ebeler falan fena bağırıyormus, eşini almiyorlar yanına falan.

Buharlı pişirici ben de alacaktım da, arkadaşım hiç gerek yok, makarna süzgeci gibi olan tencerelerden al dedi ki durumları baya baya iyi onların.

Benim de bitti eksikler
Sadece puset ortusu alicam
Puset yastıgı alıcakmısın ben bu modeli beğendim

Eklentiler

• 6CA32E85-C7B7-45FD-87A8-83C829912EFF.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 61
Sizce sterilize makinesine ihtiyaç var mı? Yoksa kaynar suyla temizler miyiz?
Ya ben cok istiyorum onu da dogumdan sonraya bıraktım. Belki cok fazla biberon kullanma ihtiyacım olmayacak falan, simdiden almak istemedim. Az biberonu kaynatıp kullanarak idare ederim diye düşündüm, ama aklımda

Ben de almadım. Aynısını düşünüyorum, ilk aylar kontrole vs giderken normal bi müslinle kaparım pusetin üstünü gerekirse diye düşündüm. Zaten instagram satıcılardan neyi beğenip sorsam, fiyatlar 200 tl’den başlıyor

Öyle mi diyorsunuz? Tam da Şubat ortası doğacak bizimki gerçi. Battaniye ortsek yeter galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…