Yaa işte hiç bir şey için önceden net plan yapmaya gelmiyor bu işler. Tabi bazı şeyler için önden hazırlık yapmak insana kendini iyi hissettiriyor ama planlar da tutmayabiliyor. Kısmet olursa umarım ikinciye canım senin için deMama konusuda geçmiş oğlum beni hiç emmedi reddetti 3 ay sağarak verdim 1 yaşına kadar da mama+ ek gıda ( 6.ayından itibaren ) verdim 1 yaşından sonrada mamayı tamamen kesip sadece Normal ayına göre yenmesi gereken tatması gereken gıdalardan verip besledim 2 sene mama şart değil bunuda söyliyim yani, çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntım olmadı ne verdiysem yedi mamalarda çok masum değil kendi evde yaptığınız meyve ve sebze püreleri çok daha sağlıklı inanın bana tabiki öncelik anne sütü emseydi beni 2 sene verirdim ama olması maalesef ikinciye kısmet olur inşallah
Aynen öyle. Ben biberonu gelecek için aldımMama konusuna gerçekten takılmayın. Ne kadar rahat olursanız süt o kadar kolay geliyor gözlemlediğim. Sadece başta bebekte sarılık riski olabiliyor. O da tamamen bebeğin bünyesi ile alakalı. Mama da takviye etsen olmuyor. Benim yeğenlerimden biri 3 gün diğeri 1 gün yoğun bakımda kaldı değeri kontrol edilmesi için. Ablam sonra kesti tamamen mamayı çünkü bebek asla kabul etmiyordu. Alanlar için birşey diyemem tabi ama şimdiden ısıtıcılar biberonlar sterilizasyon makinelerine gerçekten gerek yok.
Benim meme ucum hiç yoktu canım oğlumda hiiiç emmeye hevesli değildi ne yaptıysak emmedi tembel bir çocuktu halada tembelYaa işte hiç bir şey için önceden net plan yapmaya gelmiyor bu işler. Tabi bazı şeyler için önden hazırlık yapmak insana kendini iyi hissettiriyor ama planlar da tutmayabiliyor. Kısmet olursa umarım ikinciye canım senin için deolmazsa da önemli değil, saglıklı olun da sen ve bebişko, yeter
Çıkartıcı al bence.Benim meme ucum hiç yoktu canım oğlumda hiiiç emmeye hevesli değildi ne yaptıysak emmedi tembel bir çocuktu halada tembelkızım hırslı ve istekli çıkar inşallah tek umudum o
İlk oğlumda manuel göğüs pompası kullanmıştım ucumu çıkardı ve bayağı Güzel süt geliyordu emse o süt 2 sene giderdi yarıyodu da ama emmediği için sütüm azaldı ve kesildi 3 aydan sonraÇıkartıcı al bence.
Ben sabah 8 de gitmeyi düşünüyorum canım, benim de yemek yeni bitti. Hafif bişeyler yedim. Meyve, tatlı yemiycem.Valla ben de yarın baktırcam 10.40 randevum. Şimdi bişeyler atıştırırım demiştim çünkü 4 de yedim yemek
Ben sabah 8 de gitmeyi düşünüyorum canım, benim de yemek yeni bitti. Hafif bişeyler yedim. Meyve, tatlı yemiycem.
Su içmekte bişey yok di mi? Gidene kadar içebiliyoruz?
ayyy uzun uzun yazmış attım hafızaya her dediğiniii çok sağol cicim bazı şeyleri yaşarayarak öğrencez galiba herkesin her şeyi farklı en kötüsüne hazırlıklı olalım ki en ufak şeyde mutlu olalım felsefesiyle her şeyi düşünüyorum işte böyle safoz safozBak canım arkadaşım kankicimşimdi doğuma git çantama da mama falan koyma . Zaten hastaneler lazım olursa hazırlayıp getiriyorlar . Bnm dandik hastane bile zamanında verdiyse seninki hepten verir . Öncelikle cebellese cebellese emziricez bu çocuğu . Uyanmicak mesela zorla topuğuna vura vura uyandircaz . Cevrenden belki de sütun gelmiyor mama verelim lafları duyucaksin ama şöyle diyeyim çocuk emmezse süt falan gelmez . Yani zorla emzirceksin . Sonra çiş sayısına bakicaksiin .5 çişli bez istiyor doktorlar günde . O tutuyorsa doktor kontrolünü bekli eksin zaten 3. Ya da 4. Gün falann cagiriyar galiba .işte o zaman doktorun satılık olmuş kiloyu az almis derse gidip eczaneye mama aliyosun . He şöyle de yapabilirsin . İlk bı kkac gün siringayla en fazla 30 ml falan mama verip kndini garantiye alabilirsin sarılık olmamasi iciin . Ama mama içince daha uzun uyuyor böyle olunca da daha az emiyor . Daha az emerse de süt az geliyor bu arada mama karşıtı falan değilim hee yanlış anlaşılmasın . Gerekirse tabiki verilcek ama buna sadece doktor karar vermeli . Çevre vs değil . Ee malum ekonomi kötu . Meme emebiliyoken mamaya para vermek ki tam iki sene mama alıcaksın çok çok zorlar maddiyati .yani ben sizi düşünüyorum
benim de ucu yok bence ya alayım çıkarıcı yazdım notlaraaBen chicconunkini almıştım ama benim aldığım biberon temizleyicisiydi. Bu sağma muhabbetine bakmam lazım sol memenin ucu içerde emikleyince çıkar gerçi ama emin olamıyorum silikon başlıkta alcam ne olur ne olmaz diye buna da bakayım kuzu
lila da severim kırmızı çok cart siyah toz çok gösterir dedim beyaz aldım ama lila da kabulumBeyaz aldım da, lila çıkmaz inşallah
Kırmızı ve siyah güzel gorunmedi gözüme.
Eşime dedim, sanki çok para var alma artık bir şey dedi
her dediğini aldım valla kuzu dasdsasf doğumdan sonra ihtiyaç halinde ben panik insanım araştırıp beklemekle uğraşamam aso gibi uzun vadeli yatırım olarak görüyorum büyük ihtimal kullanılmazsa bile satarım nolcak kafasıyla bulunduruyorummMama konusuna gerçekten takılmayın. Ne kadar rahat olursanız süt o kadar kolay geliyor gözlemlediğim. Sadece başta bebekte sarılık riski olabiliyor. O da tamamen bebeğin bünyesi ile alakalı. Mama da takviye etsen olmuyor. Benim yeğenlerimden biri 3 gün diğeri 1 gün yoğun bakımda kaldı değeri kontrol edilmesi için. Ablam sonra kesti tamamen mamayı çünkü bebek asla kabul etmiyordu. Alanlar için birşey diyemem tabi ama şimdiden ısıtıcılar biberonlar sterilizasyon makinelerine gerçekten gerek yok.
Sen tokluk da baktırıcan di mi? Arada ne yicenSu içiliyor diye biliyorum. Sormadım ama söylerdi doktor diye düşünüyorum. Sabah yine de çok içmeden giderim ben ama içmemek için de direnmem içesim gelirse affetmem
Normal şeylerini yap, ye, suyunu da iç. Açlık tokluk da 8 saat yetiyor.Su içiliyor diye biliyorum. Sormadım ama söylerdi doktor diye düşünüyorum. Sabah yine de çok içmeden giderim ben ama içmemek için de direnmem içesim gelirse affetmem
Sen tokluk da baktırıcan di mi? Arada ne yicenay inşallah çıkmaz ya, benim dr 50lik yüklemek istedi. Resmen pazarlık ettim, açlık, tokluk bakalım çıkarsa yükliycem diye:)
Canım ben 11 e kadar yedim en son çubuk kreker yiyordum düşün birşey çıkmadı boşuna yükleme yapmadı anliycagin
açlık tokluk baktırdığımda su içmiştim kuzu ikisine de aynı anda baktılar haberim yoktu hatta bakılacağından doktor açsan bakalım diye istemişti ben de tahlil severim biliyosunuz atlamıştım hemennAçlık kan şekeri ve HbA1c vereceğim yarın. Sanırım hemoglobin A1c için aç tok farketmiyormuş. Arada birşey yememe gerek kalmayacak
Önce söz verip sonra tutmayan insanlara sinir oluyorumSizi görünce hiç bişey almamamışım ben ya bakalım beni neler bekliyorsadece arkadaşım ilk çocuk diye çok hevesleneceksin herşeyi doldurma evine dedi çoğu kullanılmıyor dedi. Süt sağma arkadaşım kullanmak için verecekti satmaya karar vermiş sağlık olsun eğer çok lazım olursa onu da sonradan alırım artık
Hmm benim 2 saat sonra da tokluga bakılacak. Hemoglobin istedi mi bilmiyorum, o kan mı? Bugün benim kafa uçtuAçlık kan şekeri ve HbA1c vereceğim yarın. Sanırım hemoglobin A1c için aç tok farketmiyormuş. Arada birşey yememe gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?