2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa işte hiç bir şey için önceden net plan yapmaya gelmiyor bu işler. Tabi bazı şeyler için önden hazırlık yapmak insana kendini iyi hissettiriyor ama planlar da tutmayabiliyor. Kısmet olursa umarım ikinciye canım senin için de olmazsa da önemli değil, saglıklı olun da sen ve bebişko, yeter

Trendyoldan kızçeme isimli emzik askısı sipariş verdim çook uyguna sadece 20 TL oğlumda heves etmiştim yaptıramadım bunda yaptırdım çok şükür bu arada Z zahrada kısmetse kızımın ismi Eslem olucak

Aynen öyle. Ben biberonu gelecek için aldım

Bu arada önceden söylemiştim ama lütfen Tomrisin emzirme notlarını okuyun. Orda meme reddi, emzirme kampı neler yapılabilecek her türlü şey yazıyor. Çok faydası dokunur eminim.

Benim doktor ekstra doğum videolarını verdi. 6 saate yakınmış onları izleyip doula ile görüşme yapıcam

Benim meme ucum hiç yoktu canım oğlumda hiiiç emmeye hevesli değildi ne yaptıysak emmedi tembel bir çocuktu halada tembel kızım hırslı ve istekli çıkar inşallah tek umudum o

G gumus82 canım yarın açlık ve tokluk şekeri baktıracam. Sen baktırmış mıydın? Bir arkadasım aksam 8 de yemeği kes zaten vücutta biriken seker çıkıyor, fazlası çıkmasın dedi. Sen kaç saate kadar yedin onu soracaktım.

O kadar erken kesme. 11den sonra yemesen yeter.

Benim meme ucum hiç yoktu canım oğlumda hiiiç emmeye hevesli değildi ne yaptıysak emmedi tembel bir çocuktu halada tembel kızım hırslı ve istekli çıkar inşallah tek umudum o
Çıkartıcı al bence.

Valla ben de yarın baktırcam 10.40 randevum. Şimdi bişeyler atıştırırım demiştim çünkü 4 de yedim yemek

Valla ben de yarın baktırcam 10.40 randevum. Şimdi bişeyler atıştırırım demiştim çünkü 4 de yedim yemek
Ben sabah 8 de gitmeyi düşünüyorum canım, benim de yemek yeni bitti. Hafif bişeyler yedim. Meyve, tatlı yemiycem.
Su içmekte bişey yok di mi? Gidene kadar içebiliyoruz?

Ben sabah 8 de gitmeyi düşünüyorum canım, benim de yemek yeni bitti. Hafif bişeyler yedim. Meyve, tatlı yemiycem.
Su içmekte bişey yok di mi? Gidene kadar içebiliyoruz?

Su içiliyor diye biliyorum. Sormadım ama söylerdi doktor diye düşünüyorum. Sabah yine de çok içmeden giderim ben ama içmemek için de direnmem içesim gelirse affetmem

ayyy uzun uzun yazmış attım hafızaya her dediğiniii çok sağol cicim bazı şeyleri yaşarayarak öğrencez galiba herkesin her şeyi farklı en kötüsüne hazırlıklı olalım ki en ufak şeyde mutlu olalım felsefesiyle her şeyi düşünüyorum işte böyle safoz safoz
benim de ucu yok bence ya alayım çıkarıcı yazdım notlaraa
Beyaz aldım da, lila çıkmaz inşallah
Kırmızı ve siyah güzel gorunmedi gözüme.
Eşime dedim, sanki çok para var alma artık bir şey dedi
lila da severim kırmızı çok cart siyah toz çok gösterir dedim beyaz aldım ama lila da kabulum
her dediğini aldım valla kuzu dasdsasf doğumdan sonra ihtiyaç halinde ben panik insanım araştırıp beklemekle uğraşamam aso gibi uzun vadeli yatırım olarak görüyorum büyük ihtimal kullanılmazsa bile satarım nolcak kafasıyla bulunduruyorumm

Son düzenleme:
Su içiliyor diye biliyorum. Sormadım ama söylerdi doktor diye düşünüyorum. Sabah yine de çok içmeden giderim ben ama içmemek için de direnmem içesim gelirse affetmem
Sen tokluk da baktırıcan di mi? Arada ne yicen ay inşallah çıkmaz ya, benim dr 50lik yüklemek istedi. Resmen pazarlık ettim, açlık, tokluk bakalım çıkarsa yükliycem diye:)

Normal şeylerini yap, ye, suyunu da iç. Açlık tokluk da 8 saat yetiyor.

Sen tokluk da baktırıcan di mi? Arada ne yicen ay inşallah çıkmaz ya, benim dr 50lik yüklemek istedi. Resmen pazarlık ettim, açlık, tokluk bakalım çıkarsa yükliycem diye:)

Açlık kan şekeri ve HbA1c vereceğim yarın. Sanırım hemoglobin A1c için aç tok farketmiyormuş. Arada birşey yememe gerek kalmayacak

Canım ben 11 e kadar yedim en son çubuk kreker yiyordum düşün birşey çıkmadı boşuna yükleme yapmadı anliycagin

Ama yinede sağlıklı beslen badem ye sabah ekmek 2 dilim öğlen ekmek yok et vs akşam sebze yazılı verdi liste birazda sen araştır sağlıklı beslen dedi ama diyet tabiki yapma dedi.vitamini bırakalım o çok kilo aldırır dedi vs

Açlık kan şekeri ve HbA1c vereceğim yarın. Sanırım hemoglobin A1c için aç tok farketmiyormuş. Arada birşey yememe gerek kalmayacak
açlık tokluk baktırdığımda su içmiştim kuzu ikisine de aynı anda baktılar haberim yoktu hatta bakılacağından doktor açsan bakalım diye istemişti ben de tahlil severim biliyosunuz atlamıştım hemenn

Önce söz verip sonra tutmayan insanlara sinir oluyorum sağma makinesini dert etme hastane tipi kiralarsın bişey olursa daha uyguna geliyor. Ben de almadım, oğlumda da almamıştım sütün gelmedi vırvırları yüzünden gidip almıştım.

Hmm benim 2 saat sonra da tokluga bakılacak. Hemoglobin istedi mi bilmiyorum, o kan mı? Bugün benim kafa uçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…