2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yan tarafında mı yoksa biraz daha sırta doğru mu? Böbrek sırt kısmında oluyor yan tarafınsa göbeği tutan bağlar ağrı yapıyodur.

Sırt tarafından başlıyor öne doğru geliyor ağrı ağrı kesici aldım bekliyorum öyle

Aynen canım ya .biberon işi bana çok uğraş geliyor .dışarda acıktı mi şak aç memeyi emzir . İnan en yakinlarin yapıyor bı de sütun mu yetmiyor diye .hiç kimseyi istemiyorum bu sefer doğumdan sonra yanımda . Doymuyorsa doktor der zaten . Millet çok meraklı ay doymuyor mu ay zayıf mi demeye .

Aynı durum bizde de var araba alırken krediyi çok çekmeyin boşuna faizlr uğraşmayın diye tanıdığımız altın verdi altın baya düşüktü acele etmeyin ilk diğer borçları ödeyin dediler keşke altını ödeseydik maf olduk nasıl ödücez 30 bin liralık borç oldu 50 bin Allah yardımcımız olsun Allahtan karşı taraf insaflı acele ettirmiyor. İnşallah herşey yoluna girer demekten başka bişey gelmiyor elimden

Canım çok iyi anlıyoruz seni malesef şuanki durum öyle ben zaten bazı şeylerden vazgeçmiştim heves ettiğim son olaylardan sonra kalan heveslerimden de vazgeçtim bizi bu hale getiren heveslerimizi kursağımızda bırakanları Allah bildiği gibi yapsın geçen hafta bende ağlama krizine girdim ama bu aralar öfkeleniyorum hemde çok

Sizi görünce hiç bişey almamamışım ben ya bakalım beni neler bekliyor sadece arkadaşım ilk çocuk diye çok hevesleneceksin herşeyi doldurma evine dedi çoğu kullanılmıyor dedi. Süt sağma arkadaşım kullanmak için verecekti satmaya karar vermiş sağlık olsun eğer çok lazım olursa onu da sonradan alırım artık

Kızlar alışveriş işlerine hiç dert edinmeyin. Olumlu düşünelim. Sütümüz bol olsun, mamaya biberona gerek kalmasın ama herseyin önemlisi saglıklı bir sekilde kucagımıza alalım da, gerisi çözülür. Hastaneler zaten cogu seyi veriyor, hiç birimizin bebesi aç kalmaz orda. Gögüs pompası için de almayanlar, dogumdan sonraya bırakmaya karar verenler hiiiiç kasmasın. Onu da hastane veriyormus zaten sütü sağmak, arttırmak için. Ki en kötü hastane tipi olanlardan kiralanır satın alana kadar. O da çözülür. Yeter ki saglıkla o günleri görelim

Kızlar burun aspretörlerine niye gereksiz para harcıyosunuz yazık günah gerçekten ben oğluma 4,5 senedir bu şekilde kullanıyorum hiçte zor değil kendin çekince rahat rahat geliyor bebekken biraz kafasını sabit tutması zor sadece ondada biri kafasını tutunca rahatça çekiyorsun aspretör olarak otribebe aparatı ve uçlarını kullanıyorum kullan at yapmaya gerek yok çektikten sonra uçu çıkarıp suya tutup iyice temizleyip kurumasını bekliyorum doldukça burnu yeniden çekiyorum bir kutuda 10 tane uç var daha yeni aldım 36 tlydi şuan güncel fiyatıda uçların, sıkmak içinde size sterimar markasını tavsiye ederim okyanus suyu oluyor içindeki bayağı uçmuş fiyatı 150 ile 175 arasında fiyat olarak trendyolda ama oğluma kullanıyorum senelerdir çok güzel açıyor burnunu gidip Braun falan almaya gerek yok fuzuli harcama bana göre tecrübe konuşuyor burda ekonomik anneyim ben

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-20-33-16-59.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 51
  • images.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 51
Ayıp etmiş biraz
Benim de arkadaşım sağolsun biberonunu ve ağzını yenileyip yollayacak
O gün konuşuyoruz kız dedim pompa nerde bebeğin dogumuna yollucam merak etme dedi

Valla ben bunu hayatta kullanamam. Ki ben ucuza aldım braunu

Mama konusuda geçmiş oğlum beni hiç emmedi reddetti 3 ay sağarak verdim 1 yaşına kadar da mama+ ek gıda ( 6.ayından itibaren ) verdim 1 yaşından sonrada mamayı tamamen kesip sadece Normal ayına göre yenmesi gereken tatması gereken gıdalardan verip besledim 2 sene mama şart değil bunuda söyliyim yani, çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntım olmadı ne verdiysem yedi mamalarda çok masum değil kendi evde yaptığınız meyve ve sebze püreleri çok daha sağlıklı inanın bana tabiki öncelik anne sütü emseydi beni 2 sene verirdim ama olması maalesef ikinciye kısmet olur inşallah

Aynen öyle 2 yil emzirin diyor bütün doktorlar da. Benim kaynimin ilk çocuğu olduğunda, baya araştırmışti o. 2 sene emmesi lazım bebeğin demisti.

Bebekler rahatsız da olabiliyormuş o olaydan. Ben 269a mi ne aldım zaten 1 ay önce
Oluyolar zaten kim severki burnunun çekilmesini oğlum hala çekerken huysuzlanıyor 4,5 yaşında ama çektikten sonra çok rahatlıyor tabi sen almışsın artık onunla çekersin bebişinin burnunu almayanlara tavsiye üzerine yazdım

Mama konusuna gerçekten takılmayın. Ne kadar rahat olursanız süt o kadar kolay geliyor gözlemlediğim. Sadece başta bebekte sarılık riski olabiliyor. O da tamamen bebeğin bünyesi ile alakalı. Mama da takviye etsen olmuyor. Benim yeğenlerimden biri 3 gün diğeri 1 gün yoğun bakımda kaldı değeri kontrol edilmesi için. Ablam sonra kesti tamamen mamayı çünkü bebek asla kabul etmiyordu. Alanlar için birşey diyemem tabi ama şimdiden ısıtıcılar biberonlar sterilizasyon makinelerine gerçekten gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…