Doktorum ağrı kesici al dedi 2 tane aldım tık yok. Geçmezse hastaneye git dedi.
Kuzum zaten yurtdışındaki hastane sistemi çok b*ktan. Acilden başkası bakmaz şu an bana.
Bebek dönmüş olabilir. Benim de sağ kaburgamdan başlayıp aynı hizada sırtıma doğru ağrıyor 2-3 haftadır. Doktora gittiğimizde baktı meğer kafası ordaymış bebek büyüyor rahim de büyüsün biraz daha rahatlayacaksın ama normal demişti.
Doktorum ağrı kesici al dedi 2 tane aldım tık yok. Geçmezse hastaneye git dedi.
Kuzum zaten yurtdışındaki hastane sistemi çok b*ktan. Acilden başkası bakmaz şu an bana.
Ben de günden güne değişen yerlerde böyle ağrı acı tarzı şeyler hissediyorum. Daha önce kaburgamın altında hissetmiştim o 2 3 gün sürdü bugün de senin gösterdiğin yerden daha göbek deliğine yakın kısımda hissettim ama 3 4 saat yoklayıp geçti kısa süreli olunca bebişin duruşuna bağladım ben ama emin olamıyor tabi insan seninkini bilemedim
ay kızlar az önce karnım çıtladı şimdi garip gelecek delirdin mi diyeceksiniz ama sanki bebeğin çıtlamasıydı ya eklemleri falan çıtlamış olabilir mi var mı çıt duyan hiç karnındann
twinky
sabahı bekleyemecek bir agriysa git muhakkak ama aşırı degilse sabah saatlerinde normal muayene ol.soluna yatıp dinlenince ağrı var mı kendin kendini daha iyi biliyorsun.. kafana takıp gece zor gecicekse ultrasonla bir baksınlar ben bir ayda 3 kere gittiğim oldu senden daha önemli değil ama gece doktorlarından hiç memnun kalmadım
ay kızlar az önce karnım çıtladı şimdi garip gelecek delirdin mi diyeceksiniz ama sanki bebeğin çıtlamasıydı ya eklemleri falan çıtlamış olabilir mi var mı çıt duyan hiç karnındann
Valla bilemedim canım benim Benim sağ taraf kafasına göre ağrıyor ilaç almadım hiç bir gün çok bir gün az öyle idare ediyorum doktor normal dediği için. Ama son kontrolde bana bi kaldı yan ağrıları demişti seninki de öyledir gibime geliyor. Çok rahatsızsan git yine de doktora sabah kendi doktoruna gidebiliyorsan ona bi gözük istersen.
twinky
sabahı bekleyemecek bir agriysa git muhakkak ama aşırı degilse sabah saatlerinde normal muayene ol.soluna yatıp dinlenince ağrı var mı kendin kendini daha iyi biliyorsun.. kafana takıp gece zor gecicekse ultrasonla bir baksınlar ben bir ayda 3 kere gittiğim oldu senden daha önemli değil ama gece doktorlarından hiç memnun kalmadım
Ya beklerim sabahı dayanırım da, çok rahatsız oldum ağrıdan. Sürekli soluma yatmaktan kolum uyuştu artık. Biraz uyumayı deneyeceğim bakalım gece nasıl geçecek.
Bazen diyorum gözünü seveyim Türkiye’deki hastanelerin doktorların. Burada tam bir eziyet.
Valla bilemedim canım benim Benim sağ taraf kafasına göre ağrıyor ilaç almadım hiç bir gün çok bir gün az öyle idare ediyorum doktor normal dediği için. Ama son kontrolde bana bi kaldı yan ağrıları demişti seninki de öyledir gibime geliyor. Çok rahatsızsan git yine de doktora sabah kendi doktoruna gidebiliyorsan ona bi gözük istersen.
Kendi doktorum haftasonu çalışmıyor ki. Pazartesi kontrol günüm zaten. Olmadı onu beklerim
Zaten acil bir şey olsa gidip doktorumu göremem bile, ne zaman randevu verirse anca o zamanı beklemem gerek.
Sesiz takipçi olarak takipdeyim hala Zzahrada
mamadan cok bahsedilmiş benim 2 oğlumda normal doğum 3 gün cok cok artsada ilk 2 gün cok az oluyor sütüm. Onun için 1 2 kez mama veriyorum sekeri düsmesin sarılık olmasın diye. Ama toz mamalar bunun için cok fazla devamlı kullanılmıycaksa. 1 2 kere vermek için düsünürseniz aptamilin sıvı mamasını tavsiye ederim. Esimin çalıştığı hastanedede onu veriyolar. Geri kalanı ziyan olmaz son ay 1 tane alıcam ben.
mamadan cok bahsedilmiş benim 2 oğlumda normal doğum 3 gün cok cok artsada ilk 2 gün cok az oluyor sütüm. Onun için 1 2 kez mama veriyorum sekeri düsmesin sarılık olmasın diye. Ama toz mamalar bunun için cok fazla devamlı kullanılmıycaksa. 1 2 kere vermek için düsünürseniz aptamilin sıvı mamasını tavsiye ederim. Esimin çalıştığı hastanedede onu veriyolar. Geri kalanı ziyan olmaz son ay 1 tane alıcam ben.
Bu direk ılıtılıp veriliyor. Ml i az. 7 ila9 lira arası değişiyor fiyat. Açılınca sanıyorum 24 saat dolapda duruyordu. Önceki doğumlarım gibi olursa işimi görür yine