2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Senin kaç çıktı açlık, tokluk degerler?

Hmm benim 2 saat sonra da tokluga bakılacak. Hemoglobin istedi mi bilmiyorum, o kan mı? Bugün benim kafa uçtu

İnternette şöyle diyor canım.
kandaki şeker miktarını ölçen ve diyabet teşhisi için kullanılan bir kan testtir. Hemoglobin A1C olarak ta bilinen HbA1C testi, son 3 ayda alyuvarlardaki hemoglobine bağlanan şeker (glukoz) miktarını tespit eder. Özellikle diyabet hastalığının teşhisi ve kan şekeri seviyesini kontrol altında tutmak için kullanılır.

Kızlar bebeğimi hıçkırık tuttu sanırım 2 3 dakkadır ritmik olarak bir yerde toplanmış kalp gibi atıyor attıkça karnımda titriyor bide aşağı aşağı baskı da yapıyor karnım da dalgalanmalar yapıyor içim bi tuaf oldu umarım iyidir

Sayfalar cogalmis zor yetistim cok guzel seyler konusulmus , puset ortusu almicam gereksiz gorulmus , mamaya duruma alincak .. ben almistim mama cok heycanlanip duruma gore kullanicam hastane zaten gerek duyarsa verir…

Benden bu 3 aylığı istememiş ondan tokluk istiyor demek ki, açlık, tokluk glikoz, hemogram, toksoplazma istemiş.
Bir de bel için benim gibi ağrısı olan bir arkadas vardı zeynepciginiz dogru etiketledim umarım. Eğer şiddeti gittikçe azalıyosa magnezyumla destekle, gecer dedi. Ama sürekliyse idrar yolu enfeksiyonu, bi ihtimal fıtık şüphelenilebilir dedi. Benim 2 hafta çok çok şiddetliydi, bu hafta düşüşe gecti. O yüzden idrar testi istemedi. Bir de idrar enfeksiyonunda agrı kasıga da vurur dedi. Yani herseyi kişiye, duruma göre degerlendirmekte fayda var bunu anladım.

Zahrada nasil o kadar dayaniyorsun ben gecenlerde 9 bin adim atmisim gezerken eve geldigimde agridan mahfoldum
sersefillik seviyorum galiba cici ama yürüdükçe bi tık daha iyi hissetmeye başladım kendimi aşırı hareketsizdim aşırııı sırt bel ağrılarım çok oluyo benimde ama yürüyüşlü alakalı değil genel galiba tüm gün sandalye tepesinde olduğumdannn

Bir şey yok normalmiş hickirmasi panikleme :)

Ay siz bu sayfayı aylar önce önermiştiniz yeni sekmede açtım durdu durdu okumadım 2 gün önce uykum kaçtı okuyayım dedim gerçekten okumak lazım tamam çok öenmli İnş emziririz vs diyoruz ama yapabileceğimiz çabalamamız gereken noktalar var ve çok güzel anlatılıyor. Yani demem o ki iyi ki paylaşmışsınız ve mutlaka okuyun anneler

Ben idrar testi verdim ağrılarımın başladığı zamanda kültür vermiştim tertemiz benimki de zaman zaman azalıyor ama en ufak yorgunlukta tekrarlıyor, önümüzde 2 ay var öyle böyle bitecek çok düşünmeyelim en iyisi

Kızlar, benim sağ tarafımdaki ağrı hala geçmedi. 8 saattir düzenli olarak ağrı var. Beni öldürecek kadar değil ağrı ama rahatsız ediyor, canımı yakıyor. Benimki telaşlansın istemiyorum da söylesem de gitsek mi hastaneye?
Aşım yok diye de olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum hastaneden.

Kuzu doktorundan ses çıkmadı mi? Bence bi gidin gecmediyse ama acile mi gitmis olcan oyle olunca dogru duzgun bakarlar mı inan bilemedim

Bebek dönmüş olabilir. Benim de sağ kaburgamdan başlayıp aynı hizada sırtıma doğru ağrıyor 2-3 haftadır. Doktora gittiğimizde baktı meğer kafası ordaymış bebek büyüyor rahim de büyüsün biraz daha rahatlayacaksın ama normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…