Yoykoyu da aldım kredi kartı limitim dolsun da durayım diyeBir ben duygusuzum galiba. Hiçbir şeye ağlamadım henüz
Valla bizim de dünya borç var neyse ki TL ama, kıza da elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bir şekilde borç harç ödenir. Önemli olan bizim mutlu, huzurlu, sağlıklı olmamız bence.
Rabbimize şükür, ac değiliz açık değiliz, ekmeğimizi, aşımızı alıyoruz. Buna da şükür
Allah ağlatmasın kuzumBir ben duygusuzum galiba. Hiçbir şeye ağlamadım henüz
Valla bizim de dünya borç var neyse ki TL ama, kıza da elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bir şekilde borç harç ödenir. Önemli olan bizim mutlu, huzurlu, sağlıklı olmamız bence.
Rabbimize şükür, ac değiliz açık değiliz, ekmeğimizi, aşımızı alıyoruz. Buna da şükür
Sen artık bi durar mısınYoykoyu da aldım kredi kartı limitim dolsun da durayım diyehangi rengi aldınn
Yürüyüşten gelip mamajooyu da alayım nefes alcam kuzuSen artık bi durar mısın
Link at bana ben de alcam ne o sağma makinesi miYürüyüşten gelip mamajooyu da alayım nefes alcam kuzu
Benim bugun aynı yer ağrıyor. Gece bebek yer degistirdi sanırım. Sola dönerken acaip sancı girdi.Ya kuzular, bu dokunduğum yer böbrek oluyor değil mi? Acayip bir ağrı var sabahtan beri. Canım doktorum(!) cevap da vermiyor mesajıma.
Ona aso leşmiş dedi shdjsLink at bana ben de alcam ne o sağma makinesi mibiz en son kiwi alcaz diyoduk 100 tlye fjldkflg
Bak canım arkadaşım kankicimazıcık kafama oturdu ama daha doğuma kadar bin kere daha bu konuyu açabilirim soru sorarım kendime güvenemiyorumevde bir mama vardı ama sonuçta dimii ne alınıyor onların çeşitleri de oluyormuş ya doktor mu öneriyor doğumdan hemen sonraki kontrolde
Oğlumda otribebe kullanmıştık nefesle çekiyosun ama çok da faydalı olmuyor bi elinle ağzına tut bi elinle çocuğun burnuna tut zaten hoşlanmıyolar böyle şeylerden onun için bu sefer braun alıcam.Melasel bu mu sizin aldığınız ?
Ben tam kafamda oturtamadım bu aspiratör işini, bu linkteki o pompa gibi olan şeyin makine olanı dimi? Ben manuel bir şey almıştım e-bebekten ama tek kullanımlık uçları varmış, ilave uç almak gerekiyor sanırım. Her şeyi geçtim performans olarak deneyimli olanlar bir açıklık getiriversin bu konuya :)
baby plus Bebek Nazal Burun Aspiratörü - ebebek
baby plus Bebek Nazal Burun Aspiratörü uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ahh kuzum yaa hormonlar tavan zaten ağlayacak yer arıyoruz kendimize bi dert bulduk mu da onu büyüttükçe büyütüyoruz. Bebeğin rızkıyla gelecek hiç üzülme bazen öyle yerlerden öyle şeyler geliyo ki insan inanamıyor. Sağlıklısınız ya şu an en büyük zenginlik Rabbim iş açıklığı versin tüm borçlar kapanır. Sil gözünün yaşını bebişini düşünBugün ağlama seansına girdim bir ara toparlandım yine içim sıkıldı çok mutsuzum. Bir takım borcumuz vardı onun için altın borç almıştık tam iki katına çıktı borç. Borcu düşündükçe cocuga hiçbirşey alasım gelmiyor tüm hevesim kaçıyor.. ilk cocugum böyle olsun istemezdim yeni evlendik zaten mart ayında evlendim. Cocuk aşığı olduğum için hemen cocuk yapmak istedim. Hiçbirşeyi düşünmeden almak isterdim almak istediklerimii. Hiçbir zaman lüksçü bir insan olmadım ama bebeğim için hiçbirşey içimde kalsın istemezdiim. Yazarkende ağlıyorum sizinle bir içimi paylaşmak istediim. Sadece eşime bakınca şükrediyorum. Gerçekten güzel bir eş ve baba olucak onuda böyle yaparak üzüyorum Strese sokuyorum oda böyle olsun istemezdi bu sefer onu üzüyorum diye daha çok üzülüyorum. Dertlendim biraz
Bende bu gittigimde nts ye basladik. Bir sonraki randevum zaten 33 haftalik oldugunda . O zamana hazirliklarida tamamlarim insallah2 haftada bire düştük bugün. 29+5iz. 34.haftadan sonra nst ye baslicaz. Ona göre de randevu günüm cumartesiye kayacak ayarlarız bir dahaki gelişine dedi oradaki abla.
Ay ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın. Tam da yazdığın şeyleri birebir yaşadım. İlk gün bebeğin midesi 1 çay kaşığı kadar zaten yani sütün yetmeme imkanı yok ama bizim milletimiz konuşmayı sever ya yok sütün inmedi oluk oluk akması lazım, göğsünün sertleşmesi lazım falan filan konuşur da konuşur. Emzirmek dünyanın en büyük rahatlığı. Maddiyatı da geçtim. Habire biberon hazırla onu yıka uğraş dur gerçekten zor iş. Ben de mamaya karşı değilim ama önce emzirmeyi zorlamak lazım. Öyle memeyi ağzına verdiğin gibi kabul etmiyo her bebekuğraşmak gerekiyor dediğin gibi sarılık durumu var, uykuya meyilli oluyorlar. Ben kaç defa hastaneye gitmiştim uyandıramıyorum diyeBak canım arkadaşım kankicimşimdi doğuma git çantama da mama falan koyma . Zaten hastaneler lazım olursa hazırlayıp getiriyorlar . Bnm dandik hastane bile zamanında verdiyse seninki hepten verir . Öncelikle cebellese cebellese emziricez bu çocuğu . Uyanmicak mesela zorla topuğuna vura vura uyandircaz . Cevrenden belki de sütun gelmiyor mama verelim lafları duyucaksin ama şöyle diyeyim çocuk emmezse süt falan gelmez . Yani zorla emzirceksin . Sonra çiş sayısına bakicaksiin .5 çişli bez istiyor doktorlar günde . O tutuyorsa doktor kontrolünü bekli eksin zaten 3. Ya da 4. Gün falann cagiriyar galiba .işte o zaman doktorun satılık olmuş kiloyu az almis derse gidip eczaneye mama aliyosun . He şöyle de yapabilirsin . İlk bı kkac gün siringayla en fazla 30 ml falan mama verip kndini garantiye alabilirsin sarılık olmamasi iciin . Ama mama içince daha uzun uyuyor böyle olunca da daha az emiyor . Daha az emerse de süt az geliyor bu arada mama karşıtı falan değilim hee yanlış anlaşılmasın . Gerekirse tabiki verilcek ama buna sadece doktor karar vermeli . Çevre vs değil . Ee malum ekonomi kötu . Meme emebiliyoken mamaya para vermek ki tam iki sene mama alıcaksın çok çok zorlar maddiyati .yani ben sizi düşünüyorum
Ben chicconunkini almıştım ama benim aldığım biberon temizleyicisiydi. Bu sağma muhabbetine bakmam lazım sol memenin ucu içerde emikleyince çıkar gerçi ama emin olamıyorum silikon başlıkta alcam ne olur ne olmaz diye buna da bakayım kuzuOna aso leşmiş dedi shdjs
ben diamond bişey bişey aldım dün galiba
413 tl ye lanet olasıca dur atıyorum yorumları pek iyiydi hiç duymamıştım da bunu
https://www.hepsiburada.com/diamond...kunmatik-led-ekran-usb-sarjli-p-HBV00000Q0G0F
Mamajo da şey biberon temizleyici ısıtıcı bişeyler yapıcıo hiç elzem değilmiş kuzu ama alcam yapacak bişey yok
Beyaz aldım da, lila çıkmaz inşallahYoykoyu da aldım kredi kartı limitim dolsun da durayım diyehangi rengi aldınn
Üff tam bitti diyordumOğlumda otribebe kullanmıştık nefesle çekiyosun ama çok da faydalı olmuyor bi elinle ağzına tut bi elinle çocuğun burnuna tut zaten hoşlanmıyolar böyle şeylerden onun için bu sefer braun alıcam.
Ahh kuzum yaa hormonlar tavan zaten ağlayacak yer arıyoruz kendimize bi dert bulduk mu da onu büyüttükçe büyütüyoruz. Bebeğin rızkıyla gelecek hiç üzülme bazen öyle yerlerden öyle şeyler geliyo ki insan inanamıyor. Sağlıklısınız ya şu an en büyük zenginlik Rabbim iş açıklığı versin tüm borçlar kapanır. Sil gözünün yaşını bebişini düşün
Ben de nette yorumlara baktım ya. Sütu çekmeyen yara eden var diyen çok. Neye leş dedim diyorum ben deOna aso leşmiş dedi shdjs
ben diamond bişey bişey aldım dün galiba
413 tl ye lanet olasıca dur atıyorum yorumları pek iyiydi hiç duymamıştım da bunu
https://www.hepsiburada.com/diamond...kunmatik-led-ekran-usb-sarjli-p-HBV00000Q0G0F
Mamajo da şey biberon temizleyici ısıtıcı bişeyler yapıcıo hiç elzem değilmiş kuzu ama alcam yapacak bişey yok
Aynen aynen al 402 e dusmus hazır.Üff tam bitti diyordumbende alayım o zaman daha da zamlanmadan
Benim doktordaki 20dk sürüyormuş. Seninki kaç dk sürdü?Bende bu gittigimde nts ye basladik. Bir sonraki randevum zaten 33 haftalik oldugunda . O zamana hazirliklarida tamamlarim insallah
Verdim şimdi siparişi, iliğimiz kemiğimiz kuruduAynen aynen al 402 e dusmus hazır.
Sorma valla az evvel hesap yaptım. 14bin harcamışiz sırf biz. Bir de almasaydik ne kadar tutacakti onu hesaplicamVerdim şimdi siparişi, iliğimiz kemiğimiz kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?