2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yoykoyu da aldım kredi kartı limitim dolsun da durayım diye hangi rengi aldınn

Allah ağlatmasın kuzum maddiyatın hiç bir önemi yok yeterki sağlık olsun gerisi zaten geliyor.

Hayatımda ilk defa kereviz yapıcam gittim 2 sap kereviz aldım ilginç şekilde canım kereviz çekiyo inş becerebilirim

Link at bana ben de alcam ne o sağma makinesi mi biz en son kiwi alcaz diyoduk 100 tlye fjldkflg
Ona aso leşmiş dedi shdjs
ben diamond bişey bişey aldım dün galiba
413 tl ye lanet olasıca dur atıyorum yorumları pek iyiydi hiç duymamıştım da bunu

https://www.hepsiburada.com/diamond...kunmatik-led-ekran-usb-sarjli-p-HBV00000Q0G0F

Mamajo da şey biberon temizleyici ısıtıcı bişeyler yapıcı o hiç elzem değilmiş kuzu ama alcam yapacak bişey yok

Bak canım arkadaşım kankicim şimdi doğuma git çantama da mama falan koyma . Zaten hastaneler lazım olursa hazırlayıp getiriyorlar . Bnm dandik hastane bile zamanında verdiyse seninki hepten verir . Öncelikle cebellese cebellese emziricez bu çocuğu . Uyanmicak mesela zorla topuğuna vura vura uyandircaz . Cevrenden belki de sütun gelmiyor mama verelim lafları duyucaksin ama şöyle diyeyim çocuk emmezse süt falan gelmez . Yani zorla emzirceksin . Sonra çiş sayısına bakicaksiin .5 çişli bez istiyor doktorlar günde . O tutuyorsa doktor kontrolünü bekli eksin zaten 3. Ya da 4. Gün falann cagiriyar galiba .işte o zaman doktorun satılık olmuş kiloyu az almis derse gidip eczaneye mama aliyosun . He şöyle de yapabilirsin . İlk bı kkac gün siringayla en fazla 30 ml falan mama verip kndini garantiye alabilirsin sarılık olmamasi iciin . Ama mama içince daha uzun uyuyor böyle olunca da daha az emiyor . Daha az emerse de süt az geliyor bu arada mama karşıtı falan değilim hee yanlış anlaşılmasın . Gerekirse tabiki verilcek ama buna sadece doktor karar vermeli . Çevre vs değil . Ee malum ekonomi kötu . Meme emebiliyoken mamaya para vermek ki tam iki sene mama alıcaksın çok çok zorlar maddiyati .yani ben sizi düşünüyorum

Oğlumda otribebe kullanmıştık nefesle çekiyosun ama çok da faydalı olmuyor bi elinle ağzına tut bi elinle çocuğun burnuna tut zaten hoşlanmıyolar böyle şeylerden onun için bu sefer braun alıcam.
Ahh kuzum yaa hormonlar tavan zaten ağlayacak yer arıyoruz kendimize bi dert bulduk mu da onu büyüttükçe büyütüyoruz. Bebeğin rızkıyla gelecek hiç üzülme bazen öyle yerlerden öyle şeyler geliyo ki insan inanamıyor. Sağlıklısınız ya şu an en büyük zenginlik Rabbim iş açıklığı versin tüm borçlar kapanır. Sil gözünün yaşını bebişini düşün

2 haftada bire düştük bugün. 29+5iz. 34.haftadan sonra nst ye baslicaz. Ona göre de randevu günüm cumartesiye kayacak ayarlarız bir dahaki gelişine dedi oradaki abla.
Bende bu gittigimde nts ye basladik. Bir sonraki randevum zaten 33 haftalik oldugunda . O zamana hazirliklarida tamamlarim insallah

Ay ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın. Tam da yazdığın şeyleri birebir yaşadım. İlk gün bebeğin midesi 1 çay kaşığı kadar zaten yani sütün yetmeme imkanı yok ama bizim milletimiz konuşmayı sever ya yok sütün inmedi oluk oluk akması lazım, göğsünün sertleşmesi lazım falan filan konuşur da konuşur. Emzirmek dünyanın en büyük rahatlığı. Maddiyatı da geçtim. Habire biberon hazırla onu yıka uğraş dur gerçekten zor iş. Ben de mamaya karşı değilim ama önce emzirmeyi zorlamak lazım. Öyle memeyi ağzına verdiğin gibi kabul etmiyo her bebekuğraşmak gerekiyor dediğin gibi sarılık durumu var, uykuya meyilli oluyorlar. Ben kaç defa hastaneye gitmiştim uyandıramıyorum diye

Ben chicconunkini almıştım ama benim aldığım biberon temizleyicisiydi. Bu sağma muhabbetine bakmam lazım sol memenin ucu içerde emikleyince çıkar gerçi ama emin olamıyorum silikon başlıkta alcam ne olur ne olmaz diye buna da bakayım kuzu

Yoykoyu da aldım kredi kartı limitim dolsun da durayım diye hangi rengi aldınn
Beyaz aldım da, lila çıkmaz inşallah
Kırmızı ve siyah güzel gorunmedi gözüme.
Eşime dedim, sanki çok para var alma artık bir şey dedi

Üff tam bitti diyordum bende alayım o zaman daha da zamlanmadan

Ben de nette yorumlara baktım ya. Sütu çekmeyen yara eden var diyen çok. Neye leş dedim diyorum ben de

Bende bu gittigimde nts ye basladik. Bir sonraki randevum zaten 33 haftalik oldugunda . O zamana hazirliklarida tamamlarim insallah
Benim doktordaki 20dk sürüyormuş. Seninki kaç dk sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…