2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yapmaz ya belki 1 tane lazım olur. InsaAllah bolca sütümüz olur. Fazlasına ihdiyaç olmaz
yaa şekerim aradığım cevaptı resmennn favladım bile hemencik 2 3 tane hastane çantama koyarım çeşitlilik olsuuun çok mersiiiii en kötü biz içemiyo muyuz bunları ben içerim

Puset vs yıkadınizmı. Benim bi puseti yıkıyıp besigi kurmam kaldi. Bide biberon oyuncak fln steril etmem gerisi tamam eksiğimde yok. Ne zaman puset besik temizliyip besigin nevresim vs ile tam kurcaksiniz?

Puset vs yıkadınizmı. Benim bi puseti yıkıyıp besigi kurmam kaldi. Bide biberon oyuncak fln steril etmem gerisi tamam eksiğimde yok. Ne zaman puset besik temizliyip besigin nevresim vs ile tam kurcaksiniz?
Ben yikamadim puseti. Hastaneye gitmeden 1 hafta önce yıkarım içinin minderini sanırım. Yatağı az evvel koydum manzara bu geri kaldırdım

yaa şekerim aradığım cevaptı resmennn favladım bile hemencik 2 3 tane hastane çantama koyarım çeşitlilik olsuuun çok mersiiiii en kötü biz içemiyo muyuz bunları ben içerim
Tadı pek güzel deil içebilirsin ama. Son kul. Tarihi geçmezse 6. Ayda kahvaltılarını fln sulandırmaya kullanabilirsin. Ben karısım yapardım yumurta peynir pekmez vs devam sütü eklerdim

Tadı pek güzel deil içebilirsin ama. Son kul. Tarihi geçmezse 6. Ayda kahvaltılarını fln sulandırmaya kullanabilirsin. Ben karısım yapardım yumurta peynir pekmez vs devam sütü eklerdim
Bu deli boşa gitmesin diye adama bile içerir

N demekcanim her çocuk farklı tabi . Bizde deneyimliyiz diyeikincisi çok rahat gecicek değil . İllaki kafamizkarisicak bizimde . Aynen ayyrica elektronik şeyleri alım gücün varsa al tabiki . En kotu satarsin dedigin gbi . Sonuçta ilk çocuk ve insan herşeyi olsun istiyor. Biz sadece kendi deneyimlerimizi aktarabiliriz sze . Bana hiç lazım olmayan bişey belki de senin elin kolun olucak doğumdan sonra

Aynen ilk cocuga alınanın zararıda olmaz sonrakide kullanır. Benim 3. Olduğu için asgari aldım. Bebek düsünmediğimix içinde herşeyi vermistik.

Cok geçmiş olsun. Ihlamur zencefil tüketin bol bol.
Korona testi yaptiniz mi?
Allah.korusun ama.almanyada durum kötü.
Çok sağol canım evet yaptık.Sevimsiz bi aile ferdi getirdihastasın ne gelirsin iki canlı kadının evine aman kızlar siz kabul etmeyin grip nezle olan insanı
Evet canım korkuyoruz inan bide bu yeni varyanti çıktıya etrafımızdada oldu genç bi kız çok farklı belirtileri var

Ya işte bak sinir oluyorum ben buna! Ya kadın hamile arkadaş!!! Hasta olmaması lazım bok var gezecekler ya...
Bak dellendim gece gece

Eşim mensursuz kadın geldi hasta etti bizi diye söyleniyor
Uyardım bide hastaysan sonra buluşalım sesin bi tuaf diye
Yok kurt var gezecek herkesi hasta edecek illa. Cahil insanlar ya yemin ediyorum

Bizim burda yazın coronali bir adam vardı, markettekileri ben hastayım Sizde hasta olun diye hasta etti gerizekalı.

Eşim mensursuz kadın geldi hasta etti bizi diye söyleniyor
Uyardım bide hastaysan sonra buluşalım sesin bi tuaf diye
Arada sizden sonrada hasta oldum diye alttan alttan söylen kadına Hiç sevmem şöyle düşüncesiz insanları gerçekten. Hamilenin bünyesi zaten düşük. Özellikle doğuma yakın kendinizi aşırı korumaya alın ablam doğum zamanı gripti onada kaynanası bulaştırmıştı gelme dediği halde inat edip gelmiş yanına. Öksürünce dikişlerinin acısı için inim inim inliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…