Bende bir kere yanima aldim , kayinvalidemler geldiginde onlarin odasinda yatirdim. Simdi hep gelmek istiyor. Yatagini sevdirecek birsey bulursam , süsleme gibi belki tekrar yatar yataginda diyorumO iş sıkıntı ya hastalandı benım ufaklık yanımda yatırdım bir süre babasına artık senin yerin burası değil sen benım yerimde yat burası benim diyordu bu gece baktım olmıycak alışkanlığa döncek ucundan kıvırdık sanki. Bendeki beşik yüksek çok hareket etmeyi sevmiyor allahtan küçük kızım bacağını kaldırcakta aşağı atlıycakta uzun iş görüyor çok ilgisini çekmiyor kısacası. O şimdi doğacak bebeğe ablalık nasıl yapılır onun provasını yapıyor. Allah sonumuzu hayretsinsürprizli günler Coming soon… okuldan salgın hastalık getirdiler hep beraber yorgan döşek yattık ne yaşarsak yumak şeklinde ayrı gayrı yok evde sarılmaları azaltım diyorum bu kezde hepsi kız hepsi duygusal az mesafe koyayım diyorum hemen gönül koyuyorlar analık zor zanaat… geçer bu günlerde elbet sis perdesi gibi yarısını hatırlar yarısını unuturuz
Benimkide 20 dk sürdü canimBenim doktordaki 20dk sürüyormuş. Seninki kaç dk sürdü?
Bende bayb me nin bezini aldım 200 tanesi 150₺ ye geldi çok stoklamıcam ben 4 pakette sleppy var umarım ikisinide poposu kabul eder gerçi e bebek değişim süresi dolmadan cocuk doguyor iyi deneyimlerizBugün uykum gelmedi ve e bebek alışverişi yapıldı
Emzirme örtüsü mycey
Baby plus manuel pompa
Baby me bez 2.si indirim vardı
Süt saklama kutusu yıkanabilir baby plus
Hisirtili oyuncak eşim kendine aldı onu sanki
Baby me pamuk 6 pkt ıslak mendil 10 pkt
Hamile ajandası
Zam gelicek bez alalım derken
Göbeği tutan bağlar çekildikçe ağrı yapıyodur canım bana da oluyor aynısıSırt tarafından başlıyor öne doğru geliyor ağrıağrı kesici aldım bekliyorum öyle
Ya ben bunu görünce o sümük hortumdan ağzımıza mı geliyo diye düşünmüştümKızlar burun aspretörlerine niye gereksiz para harcıyosunuz yazık günah gerçekten ben oğluma 4,5 senedir bu şekilde kullanıyorum hiçte zor değil kendin çekince rahat rahat geliyor bebekken biraz kafasını sabit tutması zor sadece ondada biri kafasını tutunca rahatça çekiyorsun aspretör olarak otribebe aparatı ve uçlarını kullanıyorum kullan at yapmaya gerek yok çektikten sonra uçu çıkarıp suya tutup iyice temizleyip kurumasını bekliyorum doldukça burnu yeniden çekiyorum bir kutuda 10 tane uç var daha yeni aldım 36 tlydi şuan güncel fiyatıda uçların, sıkmak içinde size sterimar markasını tavsiye ederim okyanus suyu oluyor içindeki bayağı uçmuş fiyatı 150 ile 175 arasında fiyat olarak trendyolda ama oğluma kullanıyorum senelerdir çok güzel açıyor burnunu gidip Braun falan almaya gerek yok fuzuli harcama bana göre tecrübe konuşuyor burda ekonomik anneyim ben
Yaa jfkfkf bunu bende düşünüyordum ve mide bulandırıcı geliyordu hala geliyor gerçiYa ben bunu görünce o sümük hortumdan ağzımıza mı geliyo diye düşünmüştümmeğersem öyle değilmiş fjldkfl
Ay ben çınoşumun sümüğünü de yerim djdlkfl kız tiksinilir mi evlattanYaa jfkfkf bunu bende düşünüyordum ve mide bulandırıcı geliyordu hala geliyor gerçibazı cocuklara gerekmiyormuş yapmak bazı doktorlar önermiyor umarım benimki önermez herşeye evvallahta annecim sümüğünlede uğraşamam fjfjjf
Ya yicem sıfata bakBen yikamadim puseti. Hastaneye gitmeden 1 hafta önce yıkarım içinin minderini sanırım. Yatağı az evvel koydum manzara bu geri kaldırdımEki Görüntüle 2971957
Ben dün gece tuvalete uyandım baktım susamışım su içtim sonra o içtiğim su için uyandım gene su içtim böyle böyle 1 lt su içtimve gece uyku saati geliyor … bugun neler gelicek basimiza kac kere kramp giricek , wc ye kac kere gidicem.. geceler gelsin hic istemiyorum
Şubat annelerinde miydi biri yazmıştı öyle bi ses duyduğunuay kızlar az önce karnım çıtladı şimdi garip gelecek delirdin mi diyeceksiniz ama sanki bebeğin çıtlamasıydı ya eklemleri falan çıtlamış olabilir mivar mı çıt duyan hiç karnındann
Simdi msj lari okuyorum canim ,hâlâ bitmedi sayfalarYok eğer sabit olarak kullanılan bir şey varsa diye dedimde yok sanırım
Sümügu gelmiyor ama hastalanınca hastalığı direk bize geçiyor . Tecrübeyle sabitYa ben bunu görünce o sümük hortumdan ağzımıza mı geliyo diye düşünmüştümmeğersem öyle değilmiş fjldkfl
Afiyet olsun hatunBu saatte yemek yiyorum tebrikler bana
Afiyet olsun hatun
Ben sabaha kadar su ile idare ediyorum
Zahrada canım ciğerim şimdi hemen favından çıkar o mamayı ben sana evrene güzel mesajlar yolla demiyo muyumyaa şekerim aradığım cevaptı resmennn favladım bile hemencik 2 3 tane hastane çantama koyarım çeşitlilik olsuuun çok mersiiiii en kötü biz içemiyo muyuz bunları ben içerim
Enerji geldi çocuğa napsınAz önce açlıktan uyuyamıyodum
. Şimdi poyraz bey kıpır kıpır yine uyuyamıyorum
Bisry diyeyim mi hala açımEnerji geldi çocuğa napsınben de wc ye diye kalktım ama uykum kaçtı
Yetmedi demek ki kordona asıldı heralde annee yolla diyo sanaBisry diyeyim mi hala açımsebze yemeği yedim yanı da ufacık bı ekmek . Hayır zaten 10 kilo almışım bu saate kdr daha ne dikkat ediyosam adam akıllı yeseydim de tam doysaydi bari karnım çocukta tekrar acıktı galiba çok garip şeyler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?