2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bir kere yanima aldim , kayinvalidemler geldiginde onlarin odasinda yatirdim. Simdi hep gelmek istiyor. Yatagini sevdirecek birsey bulursam , süsleme gibi belki tekrar yatar yataginda diyorum zaten yanimda uyuyor eger ugrasacak halim yoksa . Sonra yatiriyorum yatagina senin en kucugu kac yasinda ? Benimki 8 ocakta 2 yasina girecek nasipse
Annelik cidden cok zor .. hepsi ilgi istiyor, buyudukce istekleri bitmiyorkiyafet secme , toka secme , sac modeli vs. Herkesin gonlunu yapmak lazim. Allah yardimcimiz olsun .

Bugün uykum gelmedi ve e bebek alışverişi yapıldı
Emzirme örtüsü mycey
Baby plus manuel pompa
Baby me bez 2.si indirim vardı
Süt saklama kutusu yıkanabilir baby plus
Hisirtili oyuncak eşim kendine aldı onu sanki
Baby me pamuk 6 pkt ıslak mendil 10 pkt
Hamile ajandası
Zam gelicek bez alalım derken

Bende bayb me nin bezini aldım 200 tanesi 150₺ ye geldi çok stoklamıcam ben 4 pakette sleppy var umarım ikisinide poposu kabul eder gerçi e bebek değişim süresi dolmadan cocuk doguyor iyi deneyimleriz

Ya ben bunu görünce o sümük hortumdan ağzımıza mı geliyo diye düşünmüştüm meğersem öyle değilmiş fjldkfl

Ya ben bunu görünce o sümük hortumdan ağzımıza mı geliyo diye düşünmüştüm meğersem öyle değilmiş fjldkfl
Yaa jfkfkf bunu bende düşünüyordum ve mide bulandırıcı geliyordu hala geliyor gerçi bazı cocuklara gerekmiyormuş yapmak bazı doktorlar önermiyor umarım benimki önermez herşeye evvallahta annecim sümüğünlede uğraşamam fjfjjf

Ay ben çınoşumun sümüğünü de yerim djdlkfl kız tiksinilir mi evlattan ama yok hiç öyle değilmiş kullanımı bi filtre var orda sümükler toplanıyomuş uçta sonra çıkarıp atıyosun yenidoğanlara manueli öneriyolar elektrkliler az daha büyüyünce olabilir ama ben otri bebenin aldım diğerlerinden almadım hiç

Kızlar saatlerdir böyleyim uyutmuyor karnımı dövüyor resmen ne ara bu kadar güçlendi bu göbek deliğindim 5 parmak yukarı çıkmış diyaframa kadar reflü yaptı bana sağolsun bugün akşam yemeği yemedim çok şişiyorum diye iştahım da yoktu bi kase çorba içtim ama yine felaket şiştim çok saçma ya açta kalsam o göbek akşam felaket şişiyor kodlamış gibi kendini kızımda isyanda yemek yemediğim için acısını çıkartıyor benden mahvoldum

Eklentiler

• 7-hamile-kungfu.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
ve gece uyku saati geliyor … bugun neler gelicek basimiza kac kere kramp giricek , wc ye kac kere gidicem.. geceler gelsin hic istemiyorum
Ben dün gece tuvalete uyandım baktım susamışım su içtim sonra o içtiğim su için uyandım gene su içtim böyle böyle 1 lt su içtim
ay kızlar az önce karnım çıtladı şimdi garip gelecek delirdin mi diyeceksiniz ama sanki bebeğin çıtlamasıydı ya eklemleri falan çıtlamış olabilir mi var mı çıt duyan hiç karnındann
Şubat annelerinde miydi biri yazmıştı öyle bi ses duyduğunu

Yok eğer sabit olarak kullanılan bir şey varsa diye dedimde yok sanırım
Simdi msj lari okuyorum canim ,hâlâ bitmedi sayfalar tr deki arkadaslar gecende konusuyordu. Bircok ilac bulunamiyormus(cocuklar icin soyledilrr). Neden bilmiyorum ama onlari cevrenize sorup bakabilirsiniz. Tekrar konusulursa arkadas grubunda size bilgi veririm .

yaa şekerim aradığım cevaptı resmennn favladım bile hemencik 2 3 tane hastane çantama koyarım çeşitlilik olsuuun çok mersiiiii en kötü biz içemiyo muyuz bunları ben içerim
Zahrada canım ciğerim şimdi hemen favından çıkar o mamayı ben sana evrene güzel mesajlar yolla demiyo muyum
Şaka bi yana anne sütüne çok yakın mamalar var kullanman gerekirse kafana göre verme sakın doktoruna danış. Şimdi sana isim vermiyorum verirsem stok yaparsın mazallah uraz beyi anne sütünden mahrum etmeye niyetim yok

Enerji geldi çocuğa napsın ben de wc ye diye kalktım ama uykum kaçtı
Bisry diyeyim mi hala açım sebze yemeği yedim yanı da ufacık bı ekmek . Hayır zaten 10 kilo almışım bu saate kdr daha ne dikkat ediyosam adam akıllı yeseydim de tam doysaydi bari karnım çocukta tekrar acıktı galiba çok garip şeyler yapıyor

Yetmedi demek ki kordona asıldı heralde annee yolla diyo sana bu saatte yemişsin madem tam yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…