2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok yok yapmamm kız çocuk doktoru buldum ben şimdiden ona danışırım dhdjsjsk

Ayy bu saatten uykusu kaçan çişçi herkese selam olsun yıldım nazlana nazlana akarken uykum açılıyor bunun için mi uyandım diye cinlenirkrn uykum kaçıyor resmennnn

Günaydın kızlar sabah sabah gözümü karlı bir ankaraya açtım bu arada benim oğlan artık tekmelerden vazgeçti kendisi meksika dalgalarına geçti
Burda gram yok kar. Ay ne güzel ya. Foto atsana kız

Günaydın kızlar..
Öksürmekten uyuyamiyorum ya.Bogazim fena.Oglumla eşimden sonra banada geçti.Hala onlar da tam atlatabilmiş değil ama neyse artık.Yakti gorumcem bizi.Yahu ne düşüncesiz bu insanlar.Biz olsak hastayız diye ne kadar çekiniriz.

Ebebekte lansinoh gogus kremi indirimde ama stok yok kızlar ya.Alan var mı?
Bende göğüs pompası ve göğüs pedini aldım.
Ben almıştım onu ama daha kullanmadım paketli duruyor.
Günaydın cici kızlarr suniöip geri yatmacaaa

Benim hala bir gün kuduruksa diğer gün pek sakin dengesiz oğlumm günaydın fındıkkk
Ay yok beni uyandırmiyor kızım artık

Ebebekte lansinoh gogus kremi indirimde ama stok yok kızlar ya.Alan var mı?
Bende göğüs pompası ve göğüs pedini aldım.
Bende gögüs pedi ve mustelanın gögüs kremini aldım yorum bulamadım hiç ama almış bulundum iyi gelir umarım gelince başlıcam sürmeye çünkü şimdiden çok hassas ucu , ucları diyemiyorum çünkü biri içe göçük memekolarımdan fjfjjflsldlwp

Günaydın kızlaaar ay sizin uyku maceralarınızı okuyunca kendimi sorguluyorum. Geceleri 4-5 kez wc’e kalkıyorum ben de ama her seferinde hor hor uyumaya devam ediyorum bebek geceleri hareketlenip, tekmelere başladığında “dur kızım uyuyorum” diyorum, ve 1 dk içinde hemen horrr bebek dogunca da böyle olmam umarım, dur şimdi uyuyorum demem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…