2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahaha bebek olunca mümkün değil çıt sesine kalkıyorsun
Benim kız deli gibi uyuyordu nerdeyse sarılık olacaktı ben 2 saatte bir alarm kurup uyandırıp zorla emzirmeye çalışıyordum
Ana olunca her türlü sesin içinde bile bebişin sesini seçiyorsun zaten

Kızlar geceleri burun tıkanıklığı artık çok etkilemeye başladı benii hatta tüm gün devam etmeye başladı. %50 nefes alabiliyorum resmen. O zaman da daha çok yoruluyorum.
Bu arada 3. Doz biontech bu sefer sadece kol ağrısı yaptı. 2. De ateş halsizlik olmuştu koku tamamen gitmişti 1 hafta. İnşallah böyle atlatmış olurum Benim gibi 2. Dozu zor atlatanlar da korkmasın

Canım Benim meme uçları mememden büyük mustela bana çok iyi geldi çok sevdim iyi ki almışım :)

Bu arada twinky seni rüyamda gordum tanimadan nasi gordum bilmiyorum ama naptin gittin mi doktora?
Ya biliyor musun bende gördüm ve kim kim bilmiyorum bulusmusuz yüzünü görmedim ama sanki görmüş gibiyim diyorum twinky ağrıyor mu diyorum birkaç kişi kıyafet poşetlerini gösteriyor

Bende bayb me nin bezini aldım 200 tanesi 150₺ ye geldi çok stoklamıcam ben 4 pakette sleppy var umarım ikisinide poposu kabul eder gerçi e bebek değişim süresi dolmadan cocuk doguyor iyi deneyimleriz
Bende aynısını seninle bir alana bir bedava sleppy almıştık ona ek aldim zamları görünce sleepy iyi dediler baby me iyi yazıyor hep bakalım .. değişim nasıl olucak martta deniycez

Günaydınn kızlar. Ben birazdan Areni görmeye gidiyorum şeker için kan da vericem bakalım güzel çıkar inşallah sonuçlarım da yüklemeye gerek kalmaz
Canım ben de verdim kan umarım çıkmaz. Sonuç çıkınca bana yaz olur mu? Ben 8,5 ta verdim açlık daha çabuk çıkar belki.
Bu arada hemoglobin degerlerim çıktı, o kadar kan hapı içiyorum eski degerlerim copy paste yapılmış gibi belki düşmemesini sağladı ama artış yok

Bebek bezini mümkün mertebe tek marka kullanın. Sürekli değiştirmek de iyi değilmiş.
İstediğimiz kadar içelim bacım, sürekli ya aynı ya bir tık aşağıda. İçerdeki parazitler sömürüyor

Bende aynısını seninle bir alana bir bedava sleppy almıştık ona ek aldim zamları görünce sleepy iyi dediler baby me iyi yazıyor hep bakalım .. değişim nasıl olucak martta deniycez
Benim doğuma iki ay kaldı değişimde 3 ayya ama bebek bezlerinde 1 aymıs süresi amaan kabul eder poposu evet bende yorumlara güvenerek aldım bayb meninkini herkes memnun bakalım

Bende de çok tıkanıklık oluyor bebekler için olan burun spreylerinden var bende orta kulak iltihabı zamanı almıştım ondan kullanıyorum çok rahatsız edince iyi geliyor canım zararlı bişey yok içeriğinde doktorumda kullanabilirsin demişti

Benim de aynısı oldu. Açlık kan şekeri, insülin baktırdı. Yemek yedim 2 saat sonra tokluk ölçtük. Normal çıktı yüklemeye gerek görmedi :) çok mutlu oldum
Canım 2 saat tokluğun kaç çıktı hatırlıyor musun? Benim 77 çıktı da çok düşük geldi bana hata mı oldu acaba? Açlık 72 çıktı, o normal. Tokluğa şaşırdım.

Canımm bu bir alana bir bedava kampanyasinda tanesi ne kadara gelmişti bezlerin bide kaç numara stokladınız

Canım 2 saat tokluğun kaç çıktı hatırlıyor musun? Benim 77 çıktı da çok düşük geldi bana hata mı oldu acaba? Açlık 72 çıktı, o normal. Tokluğa şaşırdım.

Açlık 94, tokluk 105 çıkmıştı bende. 80 ile 140 arası normal diyor internette sizinki de 80 e çok yakın. 70 altı olsa hipoglisemi denirdi ama değil. Sizinki bence normal :)

Ben de grip oldum bugün 3.günüm. Dün akşam tıkanıklık çok zorladı netten baktım sirkeli su çekin burna diyordu çektim (çıkarıyosun tabi) başta etkisi olmadı sandım 2 3 dk sonra burnum akmaya başladı ve ciddi temizlendi rahatlattı. Sonra yine doluyor ama uykuya dalan kadar idare edilebilir, deneyin

Oğlumda lansinoh kullandım çok memnun kalmıştım.Mustela ya cesaret edemedim.Bende göğüs pedini aldım.Ya benim de göğüs ucu biri daha çıkık.Tek taraftan daha çok emmişti.

Açlık 94, tokluk 105 çıkmıştı bende. 80 ile 140 arası normal diyor internette sizinki de 80 e çok yakın. 70 altı olsa hipoglisemi denirdi ama değil. Sizinki bence normal :)
Tamam canım çok sagol. 2 haftadır diyet yapıyorum etkilemiş herhalde. Çok da çılgın gibi yemedim, rutin kahvaltımı yaptım. Tokluk verdim. Aslında buna akşam yemeği sonrası baksalar degerler daha uçuk çıkar
Yine de yediklerimize dikkat etmek lazım tabii, senin dr ne dedi? Temkinli mi gidiyosun yeme içmede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…