2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim doğuma iki ay kaldı değişimde 3 ayya ama bebek bezlerinde 1 aymıs süresi amaan kabul eder poposu evet bende yorumlara güvenerek aldım bayb meninkini herkes memnun bakalım
Kız bı ara açıp bakın nasılmis baby ne bende merak ediyorum . Diğer her ürününden memnunum çünkü

Sonuçlar birkaç gün sürermiş bekliyorum ben de merakla

venusssss inşallah güzel çıkar sonucun. Öğleni buluyor çıkması.
Bu arada blog hakikaten baya iyiymiş.

İnşallah canım
Blog aynı zamanda facebookta bir grup. Ben nerdeyse 6-7 senedir takipteyim. Çok severim Tomrisi

Süper canım benim de 72 çıktı. Sana tokluk bakmadı, o 3 aylık deger fikir verecek. Keşke bana da onu yapsaydı. O daha mantıklı geldi. 2 ay önce yediğim karam yansırdı

Süper inşallah tokluğun da iyi çıkar.Ben bu hafta dikkat edemedim, kayınvalidemler vardı ya nerdeyse hergün azda olsa tatlı ıvır zıvır yendi, böylesi daha iyi oldu benim için bakalım, bebenin kilosu iyi gidiyor şeker var gibi durmuyor dedi bugün doktorum

Benim de 3 aylık değerler çok normal ama şu lanet içecek yüksek çıkardı
Doktor takip edicez mecbur diyete devam, bebeği zehirleme riski var şekerin dedi.

Bende hem indiirm hemde 3al 2ode varmış baby me aldım tatlım.Fena görünmüyor.
Bende bayb me aldım diğerlerininde hep yorumlarını inceledim, çoğu markada iyi markalarda bile koku yapıyor bebek rahatsız oluyor gibi yorumlar vardı bazı markalarda yaraya sebep oluyormuş. Bayb me yorumlarında yoktu böyle yorumlar

Kızlar baby me nin hem deterjanları hemde Yenidoğan ıslak mendilleri çok güzel.ben onları alicam

Canım kilo boy ne çıktı. Benim kilosu biraz fazla ama şeker olsa bebeğin suyundan anlıyoruz biz dedi. Senle haftamız aynı hemen hemen.
D doakolik içim rahat etmedi bugün tekrar dra yazdım canım kalpteki parlaklığı. Tek bulgu olarak yeterli değil, hiç kafanıza takmayın dedi. Bir bilse tansiyonum oynadı, benim hamile hormonlorum nasıl stres yapmasınAz kaldı, çocuklarımızı kucagımıza alsak, hamilelik kapalı kutu gibi. Hep bir merak içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…