Benim doğuma iki ay kaldı değişimde 3 ayya ama bebek bezlerinde 1 aymıs süresi amaan kabul eder poposu evet bende yorumlara güvenerek aldım bayb meninkini herkes memnun bakalım
ben kasım indiriminde internetten aldım 1200 tl gldi.valla herkes cok begendi.tekerleri traktör tekeri gibi kocaman 5.ayrı pozisyonu var travel sistem.
ben kasım indiriminde internetten aldım 1200 tl gldi.valla herkes cok begendi.tekerleri traktör tekeri gibi kocaman 5.ayrı pozisyonu var travel sistem.
Canım ben de verdim kan umarım çıkmaz. Sonuç çıkınca bana yaz olur mu? Ben 8,5 ta verdim açlık daha çabuk çıkar belki.
Bu arada hemoglobin degerlerim çıktı, o kadar kan hapı içiyorum eski degerlerim copy paste yapılmış gibi belki düşmemesini sağladı ama artış yok
Süper canım benim de 72 çıktı. Sana tokluk bakmadı, o 3 aylık deger fikir verecek. Keşke bana da onu yapsaydı. O daha mantıklı geldi. 2 ay önce yediğim karam yansırdı
Süper canım benim de 72 çıktı. Sana tokluk bakmadı, o 3 aylık deger fikir verecek. Keşke bana da onu yapsaydı. O daha mantıklı geldi. 2 ay önce yediğim karam yansırdı
Süper inşallah tokluğun da iyi çıkar.Ben bu hafta dikkat edemedim, kayınvalidemler vardı ya nerdeyse hergün azda olsa tatlı ıvır zıvır yendi, böylesi daha iyi oldu benim için bakalım, bebenin kilosu iyi gidiyor şeker var gibi durmuyor dedi bugün doktorum
Süper inşallah tokluğun da iyi çıkar.Ben bu hafta dikkat edemedim, kayınvalidemler vardı ya nerdeyse hergün azda olsa tatlı ıvır zıvır yendi, böylesi daha iyi oldu benim için bakalım, bebenin kilosu iyi gidiyor şeker var gibi durmuyor dedi bugün doktorum
Benim de 3 aylık değerler çok normal ama şu lanet içecek yüksek çıkardı
Doktor takip edicez mecbur diyete devam, bebeği zehirleme riski var şekerin dedi.
Bende bayb me aldım diğerlerininde hep yorumlarını inceledim, çoğu markada iyi markalarda bile koku yapıyor bebek rahatsız oluyor gibi yorumlar vardı bazı markalarda yaraya sebep oluyormuş. Bayb me yorumlarında yoktu böyle yorumlar
Canım kilo boy ne çıktı. Benim kilosu biraz fazla ama şeker olsa bebeğin suyundan anlıyoruz biz dedi. Senle haftamız aynı hemen hemen. Ddoakolik
içim rahat etmedi bugün tekrar dra yazdım canım kalpteki parlaklığı. Tek bulgu olarak yeterli değil, hiç kafanıza takmayın dedi. Bir bilse tansiyonum oynadı, benim hamile hormonlorum nasıl stres yapmasınAz kaldı, çocuklarımızı kucagımıza alsak, hamilelik kapalı kutu gibi. Hep bir merak içindeyiz