2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de 3 aylık değerler çok normal ama şu lanet içecek yüksek çıkardı
Doktor takip edicez mecbur diyete devam, bebeği zehirleme riski var şekerin dedi.
Canım saglıklı besleniyosun ya, en çok senin şekere sasırdım. Glikoz içmeden de yüksek çıkıyor mu tokluk, normal basit bir kahvaltı sonrası mesela? Bir de suyunda fazlalık var mıydı? Çünkü asagı yukarı ultrasondan şekeri anlarız,dedi doktor

depend alacak var mıydı e bebekte 38tl efso indirimlerde anca 36ya almıştım paketi sanırım yakınn
Malesef canım almıştım 2.kazigimida yemiş bulunuyorum 69.9 TL aldım ama benimki xl malum alan geniş olunca

Bende kötü yorum görmedim oğlumda baby me hariç hepsini kullandım ama pek de memnun kalmamıştım onlardan.

Yok benim gayet iyi her şey. Tokluk 120lerde falan çıkıyor. Ah ah abur cubur yesem amenna neyse alıştık artık 3 ay idare edicez

Valla pek bir şey demedi ama bu zamana kadar 10 kilo alınca ben dedim dikkat ediyorum diye :) iyi dedi sadece.

26+1 deyim canım 950 çıktı kilosu. Suyu filan iyiymiş ekstra birşey demedi.
Annelik delilik işi gerçekten. Benim de 2 hafta önce kontrolde rahim uzunluğunu kısa ölçtü karından, olabiliyor alttan bakalım yine de dedi. Kısa süreli panik yaşadım. Sen de üzülme çok sık oluyor. Doktorlar önemsemiyor bile

Benim geçen gittiğimde rahim uzunlugu 4.37 miydi neydi bunda 5.89 çıktı.
Mesane doluysa kısa çıkıyor aklinizda olsun. Girmeden hemen lavaboya girin

Aa benim de dün 26+1 ve 1002 çıktı. Aynı neredeyse demek ki kilo çok abartı değil sevindim yoksa o da şeker şüphesi oluyor. 1 kg bana çok geldi nedense, hep gram duyuyoruz ya. Doktorlar çok major sorun çıkmazsa, pek konuşmuyor. Benim karsıma alıp saatlerce konuşasım var dokyorla

Benim 26+5 de 829gr di

Oyy anne kurbaaan diye her yeni gelen eşyasını sevmeeeekte sevdayaa dahilmiii bu arada indirimi kaçırmıştım depend alıcaktım Gardropstan açılmamış paket buldum, bebek bezide vardı sleepy açılmamış 2 numara, ikisini birlikte 55e verdi kadın. Dolaptanda kullanılmamış ürünleri böyle takip etmek güzel

Valla pek bir şey demedi ama bu zamana kadar 10 kilo alınca ben dedim dikkat ediyorum diye :) iyi dedi sadece.
Benim de 13 kg, alarm çalıyor saglıklı yemeği seviyorum ama bazen yapmaya üşeniyorum ya, dr önümüzdeki ay ağırlaşırsın hazırlıklı ol dedi. Biz ağırlaşınca bu yemekleri kim yapacak

Benim de 13 kg, alarm çalıyor saglıklı yemeği seviyorum ama bazen yapmaya üşeniyorum ya, dr önümüzdeki ay ağırlaşırsın hazırlıklı ol dedi. Biz ağırlaşınca bu yemekleri kim yapacak
İşte o konuda hiçbir fikrim yok. İnşallah çok agirlasmayiz. Yoksa aç kaldık

Sende fake şeker varkilo da iyi çıkmış, baska hiçbir belirti vermiyor, çok ilginç. Bir iki haftaya halledersin o yüzden.
Ya annemle babam da var sanırım o yüzden çıktı bende. Şimdilik çok iyi dedi doktor. 10 gün ara verdik. Haftaya cuma geri 5gunluk yapıp aticam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…