Benim de 3 aylık değerler çok normal ama şu lanet içecek yüksek çıkardı
Doktor takip edicez mecbur diyete devam, bebeği zehirleme riski var şekerin dedi.
Canım saglıklı besleniyosun ya, en çok senin şekere sasırdım. Glikoz içmeden de yüksek çıkıyor mu tokluk, normal basit bir kahvaltı sonrası mesela? Bir de suyunda fazlalık var mıydı? Çünkü asagı yukarı ultrasondan şekeri anlarız,dedi doktor
Bende bayb me aldım diğerlerininde hep yorumlarını inceledim, çoğu markada iyi markalarda bile koku yapıyor bebek rahatsız oluyor gibi yorumlar vardı bazı markalarda yaraya sebep oluyormuş. Bayb me yorumlarında yoktu böyle yorumlar
Canım saglıklı besleniyosun ya, en çok senin şekere sasırdım. Glikoz içmeden de yüksek çıkıyor mu tokluk, normal basit bir kahvaltı sonrası mesela? Bir de suyunda fazlalık var mıydı? Çünkü asagı yukarı ultrasondan şekeri anlarız,dedi doktor
Tamam canım çok sagol. 2 haftadır diyet yapıyorum etkilemiş herhalde. Çok da çılgın gibi yemedim, rutin kahvaltımı yaptım. Tokluk verdim. Aslında buna akşam yemeği sonrası baksalar degerler daha uçuk çıkar
Yine de yediklerimize dikkat etmek lazım tabii, senin dr ne dedi? Temkinli mi gidiyosun yeme içmede.
Canım kilo boy ne çıktı. Benim kilosu biraz fazla ama şeker olsa bebeğin suyundan anlıyoruz biz dedi. Senle haftamız aynı hemen hemen. @doakolik içim rahat etmedi bugün tekrar dra yazdım canım kalpteki parlaklığı. Tek bulgu olarak yeterli değil, hiç kafanıza takmayın dedi. Bir bilse tansiyonum oynadı, benim hamile hormonlorum nasıl stres yapmasınAz kaldı, çocuklarımızı kucagımıza alsak, hamilelik kapalı kutu gibi. Hep bir merak içindeyiz
26+1 deyim canım 950 çıktı kilosu. Suyu filan iyiymiş ekstra birşey demedi.
Annelik delilik işi gerçekten. Benim de 2 hafta önce kontrolde rahim uzunluğunu kısa ölçtü karından, olabiliyor alttan bakalım yine de dedi. Kısa süreli panik yaşadım. Sen de üzülme çok sık oluyor. Doktorlar önemsemiyor bile
Annelik delilik işi gerçekten. Benim de 2 hafta önce kontrolde rahim uzunluğunu kısa ölçtü karından, olabiliyor alttan bakalım yine de dedi. Kısa süreli panik yaşadım. Sen de üzülme çok sık oluyor. Doktorlar önemsemiyor bile
Aa benim de dün 26+1 ve 1002 çıktı. Aynı neredeyse demek ki kilo çok abartı değil sevindim yoksa o da şeker şüphesi oluyor. 1 kg bana çok geldi nedense, hep gram duyuyoruz ya. Doktorlar çok major sorun çıkmazsa, pek konuşmuyor. Benim karsıma alıp saatlerce konuşasım var dokyorla
Aa benim de dün 26+1 ve 1002 çıktı. Aynı neredeyse demek ki kilo çok abartı değil sevindim yoksa o da şeker şüphesi oluyor. 1 kg bana çok geldi nedense, hep gram duyuyoruz ya. Doktorlar çok major sorun çıkmazsa, pek konuşmuyor. Benim karsıma alıp saatlerce konuşasım var dokyorla
Oyy anne kurbaaan diye her yeni gelen eşyasını sevmeeeekte sevdayaa dahilmiii bu arada indirimi kaçırmıştım depend alıcaktım Gardropstan açılmamış paket buldum, bebek bezide vardı sleepy açılmamış 2 numara, ikisini birlikte 55e verdi kadın. Dolaptanda kullanılmamış ürünleri böyle takip etmek güzel
Benim de 13 kg, alarm çalıyor saglıklı yemeği seviyorum ama bazen yapmaya üşeniyorum ya, dr önümüzdeki ay ağırlaşırsın hazırlıklı ol dedi. Biz ağırlaşınca bu yemekleri kim yapacak
Benim de 13 kg, alarm çalıyor saglıklı yemeği seviyorum ama bazen yapmaya üşeniyorum ya, dr önümüzdeki ay ağırlaşırsın hazırlıklı ol dedi. Biz ağırlaşınca bu yemekleri kim yapacak