Kızlar gögüs pedi yerine göğüs kalkanı daha mantıklı olmaz mı? Akan sütün pedle memeye değmesindense kalkanda toplanması?? Pedi dışarı çıkarken mi kullanıyoruz tam mantığı nedir
Yok portakalı yiyorum artık sadece önceden suyunu içerdim de sıkıp. Ekmek tam buğday ya da çavdar serbest. Patates yasak. Makarna çok nadir. Pirinç yasak.
Kızlar gögüs pedi yerine göğüs kalkanı daha mantıklı olmaz mı? Akan sütün pedle memeye değmesindense kalkanda toplanması?? Pedi dışarı çıkarken mi kullanıyoruz tam mantığı nedir
Kalkan sürekli takınca kenarlardan yara yapıyor. O yüzden dışarıda kalkan daha iyi ilk zamanlar. Sonra zaten süt öyle çok gelmiyor.terbiye oluyor denilen olay var
Ped de yine ilk zamanlar ev için uygun.yani sizin memislerin durumuna göre ped takarsinzi. Sonra ne Kalkan'a ne pede gerek kalcak
meyve suyu gerçkten oyle mi yaaaa. ben seker icin 14 saat ac kalıyosun ya hemen oncesinde vişne suyu içmştim büyük bardak. acaba tokluk şekerimi etkilemş olabilir mi. aclık 95 tokluk 184 cıktı
meyve suyu gerçkten oyle mi yaaaa. ben seker icin 14 saat ac kalıyosun ya hemen oncesinde vişne suyu içmştim büyük bardak. acaba tokluk şekerimi etkilemş olabilir mi. aclık 95 tokluk 184 cıktı
Aa tabii canım fırlatmıştır o. Hatta meyveyi yiyin, suyu çok şekerli diye önermiyor ya doktorlar.
Sen de takip mi ediyorsun canım? Aclık bile ondan yüksek çıkmıştır sende
Aa tabii canım fırlatmıştır o. Hatta meyveyi yiyin, suyu çok şekerli diye önermiyor ya doktorlar.
Sen de takip mi ediyorsun canım? Aclık bile ondan yüksek çıkmıştır sende
ay ben neden ettim böyle bişey normaldede hiç içmem. evde bakıyorum şekerimehep normal hastanede fırlamış. diyet verdi doktor birsürü kızdı.moralim bozuldu
ay ben neden ettim böyle bişey normaldede hiç içmem. evde bakıyorum şekerimehep normal hastanede fırlamış. diyet verdi doktor birsürü kızdı.moralim bozuldu
Doktor niye kiziyor ki.
Hamilelik şekeri senin yemenle alakalı değil ki bazen. Olunca oluyor.
Ben daha 10 kilo bile almadım 53 kilo ile başladım. Öyle aber cuburda yemem normalde.
Ama olunca oluyor.
Doktor niye kiziyor ki.
Hamilelik şekeri senin yemenle alakalı değil ki bazen. Olunca oluyor.
Ben daha 10 kilo bile almadım 53 kilo ile başladım. Öyle aber cuburda yemem normalde.
Ama olunca oluyor.