Bebeshome ile mucize_minikler kuşum
Mucize de kassandrali yaptırdım, tasarımı bir tek onlar yapıyor. Diğerinde tugraliyi yaptırdım.
3 günde gönderiyorlar.
Bebeshome ile mucize_minikler kuşum
Mucize de kassandrali yaptırdım, tasarımı bir tek onlar yapıyor. Diğerinde tugraliyi yaptırdım.
3 günde gönderiyorlar.
Ben lansinoh blue lock aldım canım trendyolda kuponum vardı uyguna geldi bugün de e bebekte indirimli gözüküyor fiyatı kötü yorum görmedim inşallah memnun kalırım
ay ben neden ettim böyle bişey normaldede hiç içmem. evde bakıyorum şekerimehep normal hastanede fırlamış. diyet verdi doktor birsürü kızdı.moralim bozuldu
Bir de vişne suyu üstüne yükleme mi yapıldı? Evde takip edip dra raporluyosan sorun olmaz canım. Yiyip içtiklerin acayip etkiliyor. Boşver önlem almak her sekilde iyi, hepimizin yediğimize dikkat etmemiz lazım. Doktor birseye takılınca insan bozuluyor haklısın, benim de kiloma takıldı. Bir sarsıldım
Tehlikeli evet ama kızmak değil onun yerine detayli tehlikeyi anlatması gerekiyor. Neye dikkat edeceğini falan.
Hamile kadının psikolojisini daha da bozmaya gerek yok dimi.
Bazı doktorlarida anlamak imkansiz.
Tehlikeli evet ama kızmak değil onun yerine detayli tehlikeyi anlatması gerekiyor. Neye dikkat edeceğini falan.
Hamile kadının psikolojisini daha da bozmaya gerek yok dimi.
Bazı doktorlarida anlamak imkansiz.
Doktor niye kiziyor ki.
Hamilelik şekeri senin yemenle alakalı değil ki bazen. Olunca oluyor.
Ben daha 10 kilo bile almadım 53 kilo ile başladım. Öyle aber cuburda yemem normalde.
Ama olunca oluyor.
Kötü niyetinden değil farklı bir üslup farketsem zaten anında bırakırım uzun süredir tanıdığım ve memnun kaldığım birisi doktor değil arkadaşımız artık canım
Bir de vişne suyu üstüne yükleme mi yapıldı? Evde takip edip dra raporluyosan sorun olmaz canım. Yiyip içtiklerin acayip etkiliyor. Boşver önlem almak her sekilde iyi, hepimizin yediğimize dikkat etmemiz lazım. Doktor birseye takılınca insan bozuluyor haklısın, benim de kiloma takıldı. Bir sarsıldım
Ahahhaha valla şimdi arasam soylesem doktorumu hemen geliyorsun kan vermeye diyeceğine eminim okadar aç kalamam .neyse çok teşekkür ederim verdigjn bilgi için.ben zaten kiloluyum daha 4 kilo aldım doktorum durmadan uyarıyor frene bas diye 4 kiloyla neye basayım dedim zaten benim fren patlayali çok oldu
Ya kizlar size bir şey sorucam. En son sayfayı yükleme olayı otomatik yok mu bu kkde? Mesela ben şimdi yer imlerine ekledim, ama önceden en son mesajı yazıldığı sayfaya geliyordu ne güzel. Şimdi gelmiyor