2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kinoa yi çok merak ediyorum da avokado iih sevmedim hiç

Hayırlı olsuun var mı fotosu
Canım elimde sadece örnek var 15-20 gün içinde gelecekmiş o zaman net atarım ama şifonyer ve dolap değişiklik yapılmayacak karyolanın renginde değişiklik olacak sadece

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-11-36-31-948_com.instagram.android.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2021-12-17-11-36-40-257_com.instagram.android.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20211217_122707.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar yaa Kasım sonu 71 kiloydum doktorum ayda 1 kilo alabilirsin demişti şuan 73 oldum Şu sıra iştahım hiç olmadığı kadar açık pilav ekmek makarna yemiyordum yemeye başladım yürüyüşe çıkmıyorum zaten 1 hafta daha yasak 30.12 de yeni randevum, ya kilo alırsam diye korkuyorum şimdi 73 e bile laf söyleyecekk 74 falan olursam kesin kızar doktorumu çook seviyorum ama bu kilo kısıtlama konusu beni çok yoruyo boy 170 66 kilo ile başladım çok mu kilom anlamıyorum ya aldığım zaman da karın ve göğüsten alıyorum sadece, görenler hiç değişmedin keşke bende senin gibi olsam hamile kalınca diyo. Üzülüyorum valla şu kilo konusunda yemeden de olmuyoo ağlicam

Yeme makarna meyve ye

Senin doktorun beni görse fururdi beniiii
İlk hamileliğimde doktorum her gittiğimde kiloma dünya laf ederdi
Aslında haksız sayılmazdı 25 kiloyla ay parçası olarak gitmiştim doğuma
Şimdi 6 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum çünkü doğumla beraber 8-10 kilo gidiyor
Gerisi yol su elektrik olarak kalıyor ne yazıkki
Ama sen fazla kilolu hamile kalmamışsın ama bazı doktorlar fazla takıntılı olabiliyor

İçimi rahatlattın ya demin oturup ağladım eşim de geldi niye ağlıyorsun diyo kilo yüzünden dedim Kontrole gittiğimiz de doktor bir şey derse söz ben cevap vericem diyo Yani hadi ben doğuma kadar en fazla 80 olsam 14 kilo almış olucam o da çok fazla gelmiyo bana normal yani hamilelikte bu kadar kısıtlanmayı doğru bulmuyorum canım bir şey istiyor yiyorum ama sonrası ağlama krizi niye yedim diye

Kendini üzme böyle şeyler için sakın
Sağlık olsun kilo alınır verilir nasılsa

Canım şuan hareket yasağın var o yüzden bişey diyeceğini sanmam. Aç kalacak değilsin ya

Meyveye de günde 2 tane yiyebilirsin demişti. Sıkma portakal suyu içiyorum günde 2 bardak. Canım çekiyo iste istemez eşime yapıyorum kokusu geliyo önceden böyle olmuyordu ama bir kaç gündür böyle
Portakal suyu içme. O da çok şeker yapıyor. Portakalı normal ye.

Kendini üzme böyle şeyler için sakın
Sağlık olsun kilo alınır verilir nasılsa
Ben doğumdan sonra veririm zaten iradem o konuda çok sağlamdır ama hamilelikte canım tatlı istiyo farklı şeyler istiyo full sebze yemekten cılkım çıktı artık doktor da ne söylerse söylesin artık napim yani aç mı kalayım

Bu arada Tomris’in notlarını kim önerdi unuttum ama çok teşekkür ederim, kesinlikle okunması gerekiyor.
Venüs önerdi. Ben de bayıldım cidden.

Bu arada gece 23.55 seansına aldık bileti Örümcek adama gidicez
En son sinemaya 08.02.2020 de gitmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…