2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım elimde sadece örnek var 15-20 gün içinde gelecekmiş o zaman net atarım ama şifonyer ve dolap değişiklik yapılmayacak karyolanın renginde değişiklik olacak sadece
Çok güzel Çok beğendim hayırlı olsuun
Açlık tokluğa göre kilo değişiyor doktora gittiğinde aç karına ve tuvalete gittikten sonra git en az bir kilo farkeder

Meyveye de günde 2 tane yiyebilirsin demişti. Sıkma portakal suyu içiyorum günde 2 bardak. Canım çekiyo iste istemez eşime yapıyorum kokusu geliyo önceden böyle olmuyordu ama bir kaç gündür böyle
Sıkma portakal suyu hem seker çok yukseltir hem de pankreası cok yoruyormuş. Dikkat edin 10 tane portakala esit nerdeyse

Avokadonun elimde olsa kabuğunu yerim o derece seviyorum ben de eşim çabuk alışmadı mesela hala lor ya da süzme peynir ekler karıştırıp öyle yer ama seviyor artık yerken biraz alışmak gerekiyor. En son sipariş verdim 20 tane aşırı lezzetli

Cix hiç benlik değil. Tanesi olmuş 20lira

20 tane mii nasıl bir zengosun kız ahahha 15 liraydı geçen migrosta avokadolu sakız çiğnerim dedim alhsdkja

Tam bir folik asit kaynağı bebeğe çok faydalı. Ben de hamile kalmadan yiyordum. Şimdi ihmal ettim

ay eşim zehirlendi de bugün onla ilgilendim misolar da yarın gelcek ondan

misafir değil de yoyko geldiii çikçikkçik kutusundan bile çıkarıp bakamadım ama olsun
Aaa hayırdır inşallah? Aman ara iptal et, kocam zehirlendi gelmeyin de

Benimki pzt gelir. Dün dedim fırça yedim benimkinden

Geçmiş olsun kız neyden zehirlendi sen iyisin değil mii

Aaa hayırdır inşallah? Aman ara iptal et, kocam zehirlendi gelmeyin de

Benimki pzt gelir. Dün dedim fırça yedim benimkinden
sağolun cicilerim ben domuz gibiyim ona iş yerindeki yemekten bişeyler olmuş gerçi üşütmüşte olabilir dalgıç asker dün o soğukta dalış çıkmış kusma ishal hastaneye götürdü arkadaş iğne yapıp yollamışlar bugün de perişanlık devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…